Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Да не се притисни някой, че отцепник от темата направи луда тема и сега всички СЕРИОЗНИ РАЗУМНИ малоумници ще си кажат "Ето, тоя е от "Ваксинирахте ли се?", там са всичките такива!". А Нандиня допълнително подкладе огиня като се включи. Махни се бе, не съм те канил в мойта тема, айде престани да засираш имиджа на тая тема вече!:)

отказ от отговорност:

Нямам НИЩО ОБЩО с пишающите тукца, нито с темата им, нито с мненията им; и те също нямат нищо общо с мен. Не се познаваме. Мойта тема е "Биоконвергирахте ли се?" и е съвсем различна.
Всеки, който ни свързва по какъвто и да е начин, извършва групо погазване на... абе грубо погазване, и търпи критика, и да си гледа работата. Ааайде!

:):):)
Коя тема съм изтървал :D
 
А Нандиня допълнително подкладе огиня като се включи. Махни се бе, не съм те канил в мойта тема, айде престани да засираш имиджа на тая тема вече!
Ма я си глей работата. Ти скоро и бан ще поискаш да ми лепнат - минимум 3-дневен.

И ако искаш да знаеш, участието ми вдига рейтинга на темата. Хората виждат, че последният пост е мой и си викат "я да видим какво е казала Нанди", то иначе темата е боклук.
tease.gif
 
Право канадско хоро.

 
Да видим какво става в Австрия. Нали очаквах до днес магически да отменят задължителното боц. Не са го отменили, но въобще не са го и започнали.


След като задължителното боц било прието от някаква горна камара, сега се очаквал и подпис от президента. Евентуално после чак след 15-ти Март полицаите ще започнат да спират случайни хора на улицата да ги питат имат ли зеленото нещо, и да ги глобяват 600-3600 евра ако нямат. И чак някога после, и аз не знам кога, може би, едва ли не, случайно тия глоби могат да станат автоматични.

Много ме дразнят е такива юридически неща, дето уж ще приемат и прилагат нещо, ама няма да се случи точно сега, ами някога в бъдещето, когато еди кво си, ако еди що си...
 
Видя ли, нанди? Що така се получи? Отворен въпрос..

Тогава, да не стои празно, нещо (временно) за твое забавление, като фенка на Мишо Алпаката, ше четеш ли?:)
 
Видя ли, нанди? Що така се получи? Отворен въпрос..

Тогава, да не стои празно, нещо (временно) за твое забавление, като фенка на Мишо Алпаката, ше четеш ли?:)
Губят ми се моменти и нещо не ти фащам мисълта. Я разясни малко.

Иначе - да. Ще чета. Какво да чета?
 
Кои моменти, каква мисъл (особено от мен..):)
Запилях го това за четенето нещо, друг път.
 
чакам.. СЗО за 6 доза, имам само 5.
Значи можеш да бръмчиш с тедката и каменчо :) Те признават само от 3-та нагоре.
 
Понеже @Test още си мълчи по случая от Враца да го питам одобрява ли това :)

 
Те наще нали станаха монополисти вече, порасна им работата, тц-тц.. ВФР-то де - Висшото Форумно Ръководство, за тях говоря, Куулинки и Блинкайс:). Та бръкнах в туриста - едната от новите им придобивки, да видят как са по наще работи..
В темата "Ваксинирани ли сте?" на 17-ти Септември темосъздателят пита:
"Аз си сложих първата доза на файзер, и за сега съм ок, вие смятате ли да се ваксинирате?"
На 18-ти получава отговор:
"Не, поради много причини. Факти."

Чакате още? Ми тва е:)

Виж, тука
в темата "Зелен сертификат", има едно 7-8 отговора от 19-ти до 26-ти Отктомбер и тва е:)

Искам да кажа, че тук е рог на изобилието отсекъде:)
 
Извинявам се, че след сериозното на Партито, но само да посоча слонът в стаята: дефа го няма от Понеделник. Въпросът е кой ще ме почерпи. Направете "партия" да ви излезе по по-малко, предполагам, че жеалещите са много:):)
 
Кофти работа, но дали не е нещо като инсулт, защото не разбрах последно парализиран, боли го зверски и за това ли не мърда?
Запалката на масичката му, зад него промишлени количества алкохол. Две дъщери абитуриентки и едно внуче, абе доста неизвестни неща има.
 
Извинявам се, че след сериозното на Партито, но само да посоча слонът в стаята: дефа го няма от Понеделник. Въпросът е кой ще ме почерпи. Направете "партия" да ви излезе по по-малко, предполагам, че жеалещите са много:):)
buy-you-a-drank-buy-you-a-drink.gif
 

Горе