Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ало, проваксърските зомбита...
Прави сте бе, грешали сме. Оставете ни да си мрем както си искаме. Нали сте защитени. Засега законът е с нас. Имам право да греша, законното право да отказвам всичко дето ми го пробута еврейчето.
Нещо против? Нали сте защитени, кво ни мислите нас? Вие нали сте си добре?

• Like
Реакции: ROA
Не, това е нечий друг нов профил, създаден с коварната цел да ме унизи. Много съм притеснен...:(
От природозащитата ще да е. Ами нормално. Профилната ти снимка е с надпис "Дружба на земята и в космоса". Земята е и на животните, а на картинката ти са само хора. Ами кучето Лайка? То космоса е баш на кучетата, ако трябва да сме коректни.

adhominem.jpg

Попринцип не знам изобщо що си го постнал? Май никой не разбра.

Сега гледам писаниците ти. Започваш с :

your-logical-fallacy-is-false-cause.png

От статията ти стана ясно, че освен че помагат с хуманитарна помощ за Африка - дават и доста пари на медии и фондации - супер, похвално.
Това, че има голяма фондация, какво общо има с това да признаеш, че Фондацията му е помогнала на милиони в Африка , и това, което правят помага, а не обратното, както се разправяше.

Иначе да - сигурен съм, че огромната сума от 35 000$ към СЗО - е достатъчна, за да прикриеш ГЕНОЦИД и най-тежкото престъпление на планетата, целенасочено избиване и убиване на групи от хора.

Та досега аргумента ти, че Бил прави геноцид и намаля населението, е че дарява много пари на всякакви фондации, и подпомага журналистиката - супер аргумент, железен довод извади - направо ни закопа човек.

едит: споко, кому е нужно да те унижава чрез никнейма ти, постовете са си самодостатъчни.
Даа, да. Да.

След години, колкото и да ви показваме данни и да си спомняме за ковид ваксините 2020-2022 - за антиваксърите, ще останат вредни и няма да се признаят, че са писали глупости и небивалици
Не знам за след колко години говориш, но ако изчакаш достатъчно - изобщо няма да има останали вредни антиваксьори, не се притеснявай - ще бъдат спряни от разпространението на дезинформация (и ще настане чиста инфо среда).

Ми ако разпространяват неща, като тея неща, дето ти си фен, че Бил Гейтс правил геноцид, и че ваксините убиват - нормално, какво очакваш - да дадем национален ефир на такива идиоти ли? С тая пропаганда и дезинформация с РУСОФИЛСКИТЕ медии и парцали дето превеждат новини от Кремъл и спамят навсякъде - виждаш докъде сме я докарали.

Пък да не говорим, че едни такива писаници, най-малкото застрашават животи, като обясняваш на хората неверни твърдения. Човек ако има себеуважение, и не е заслепен от его и конспирации и Дюнинг Крюгер ефект, след прочетени 2 статии какво са ваксините и вирусите - би използвал неща като - не е сигурен, не знае, съмнява се - , а няма да разпространява пропаганда и да е заслепен от конспирации. Тука все тая, ама виж свинаря Пасков твори ужасни глупости и дивотии.

и това не е цензура - и с русия - украйна съм го казвал - ЛЪЖАТА, и ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА, изобщо не е "друга гледна точка".

Последно редактирано:
едит: споко, кому е нужно да те унижава чрез никнейма ти, постовете са си самодостатъчни. Иначе Ентъртеймънта е пълен - особено като настояваш да си подкрепят нещата, дето пишат с някакви факти.
Ти ли си бил? Предполагах, че някой поне равностойно на теб забавен (и умен).

Ми ако разпространяват неща, като тея неща, дето ти си фен, че Бил Гейтс правил геноцид, и че ваксините убиват - нормално, какво очакваш - да дадем национален ефир на такива идиоти ли?
Не: тия трябва да бъдат отстранени от обществото, или минимум възможността за публично изразяване на мнение да им бъде прекратена. (Аз лично с удоволствие го чакам тоя момент да ме прекратят, нямам търпение.)
Само умните вярващи на масмедиите трябва да останете като здрави сили на обществото.

Е такива като тебе са най-лесните шаранчета. Той си мисли, че е голям скептик, а единственото дето трябва да му кажеш, е да прочетеш едно заглавие от някой от големите сайтове, и да му кажеш само , че истината е обратното на това, което пише - цял живот ще е на това мнение. Впрочем с такива подходи и таргетиране Тръмп спечели изборите в САЩ. с реклами и пропагандни материали и сайтове рекламиращи се във фейса, с точно това, което е обратното на това, което пише в медиите.

ми ти пак си говориш едно и второ и трето, ама не доказа едно твърдение, а сега лупна и, че всички медии големи са лъжливи и лъжат.

Спри да ми отговаряш, щото безмислено е - факти и доказателства нямате, спести си fallacy-тата за друг път. Гледам, че алегория ползваш днес - щом ти помага в аргументите тука, супер.

Спри да ми отговаряш, щото безмислено е - факти и доказателства нямате, спести си fallacy-тата за друг път. Гледам, че алегория ползваш днес - щом ти помага в аргументите тука, супер.
Че каква алегория е това, айде да не му надценяваме възможностите!
Сарказъм от най-долнопробен тип ползва горе (в най-добрия случай).

От природозащитата ще да е. Ами нормално. Профилната ти снимка е с надпис "Дружба на земята и в космоса". Земята е и на животните, а на картинката ти са само хора. Ами кучето Лайка? То космоса е баш на кучетата, ако трябва да сме коректни.
Я, стига си иронизирал, миш. Права съм. Хората сме окупирали земята и не се съобразяваме с останалите земни твари. Не е честно така.

п.с. Ремайнда днеска е на кастинг за Комиците. Може и в шоуто на канала да го вземат след още една доза.

Не ме карай да се повтарям като отново те лаская, казах, че ти си най-стойностният мислител в темата и не съм достоен да ти отговарям подобаващо. По-клон.

А така, дообясни му колко съм зле. Да сме наясно, да не стават грешки.

Странна работа, обикновенно почва с псувните, и дълги обяснения за анални и други полове сношения. Така повече ми харесва, въпреки че навярно сбира новини , и след няколко часа ще пльокне някакъв 10 000 реда текст.

Залагам на това, че вмомента превежда, и не му се занимава докато не извади фактите от превода заровени в някакъв роман от текст. А статията за фондацията и какво спонсорира ми беше интересна, върнах се и дочетох целия пост. Само не разбирам връзката която прави, че тая новина по някакъв начин едва ли не значи, че бил гейтс и фондацията правят геноцид, ама го крият чрез даренията.

Странна работа, обикновенно почва с псувните, и дълги обяснения за анални и други полове сношения. Така повече ми харесва, въпреки че навярно сбира новини , и след няколко часа ще пльокне някакъв 10 000 реда текст.

Залагам на това, че вмомента превежда, и не му се занимава докато не извади фактите от превода заровени в някакъв роман от текст. А статията за фондацията и какво спонсорира ми беше интересна, върнах се и дочетох целия пост. Само не разбирам връзката която прави, че тая новина по някакъв начин едва ли не значи, че бил гейтс и фондацията правят геноцид, ама го крият чрез даренията.
Контра, кажи му, че за тукашната публика не си правя труда да превеждам, а хакам с преводач и (понякога, като съм на кеф) оглеждам за грешки и поправям.

/Иначе това днес - милото, добронамереното - е истинското ми лице, такъв съм си аз. Псувните и другите са инцидентни прояви с които не се гордея, но се случват понявга.

А така, дообясни му колко съм зле. Да сме наясно, да не стават грешки.
Спри да ми отговаряш, щото безмислено е - факти и доказателства няма...
...ш! Само тъпи теории, зети 1:1 от разни dodgy изданийца.

Я, стига си иронизирал, миш. Права съм. Хората сме окупирали земята и не се съобразяваме с останалите земни твари. Не е честно така.

п.с. Ремайнда днеска е на кастинг за Комиците. Може и в шоуто на канала да го вземат след още една доза.
Ама никаква ирония, права си! На върха на веригата се иска толерантност, не като динозаврите преди нас. Даже направо в завещанието си приписвай апартамента/къщата на котката си и дано е над 200 квадрата, че животните имат нужда от пространство, за да живеят нормално. Иначе св. Петър ключаря ще ти цъка неодобрително и няма да пиеш мляко от река, както е описано...

п.с. То сега като се замисля Рая май за котките е направен - реки от мляко...

Горе