Волен всякакъв, но само той държи позиции!

От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

Кво по-голямо доказателство от това че искат да се строи АЕЦ Белене.

България няма нужда от АЕЦ Белене - но Русия има сериозна нужда от него.

Голямо доказателство, няма що - бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"

Или той пак се бил объркал нещо?

volen_siderov_thumb.jpg

ДПС е противоконституционна партия, еничари ! Но когато парите говорят, и Волен мълчи!
865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741df027d3394453c37ec60dd1d599dfd6f.jpg

Ко да ти пиша... Ебати насрания трол си! Лапешка му работа...

Значи ако им слушам предизборните обещания мога да се хвана на нещо, но няма реализация, всичко е прах в очите, всички партии се управляват от европа, защо е тази пантомима, за простите ли, то аз и да гласувам за някой който не влиза, гласа ми се разхвърля, все едно не съм гласувал, това демокрация ли е???

Това го казваш ти, гроб и на гроб телевизора. Аз мисля, че имаме нужда от още една централа. То и лидера ти така мислеше, ама господарите му заповядаха друго и смени позицията.

Като мислиш, че има построи тази централа, продавай тока и прави кинти. :lol: :lol: :lol:

После печалбата я дари на бедните, на пенсионерите, на болните и на домовете за деца и сираци. Може и с печалбата да изплатиш външния дълг на България. :lol: :lol: :lol:

Така правят истинските родолюбци. А не да мрънкат - държавата трябва да построи АЕЦ Белене, докато те харчат държавни пари да си чукат любовниците в Париж или Куба.

Айде стига с тези СРСта, кажете какво е направил единия и другия, обаче нищо няма да ви дойде на ум, защото всичко е парлама

дублиран пост

Прикачени файлове

• 984059_555170334521107_650061046_n.jpg
    984059_555170334521107_650061046_n.jpg
    28.5 KB · Преглеждания: 12

Като влязат дебилите, пичовете излизаме. Пишете си двамата с бръм бръм, аз за слабоумни идиоти нямам време. То нормален човек да беше да му напиша нещо, то малоумник с картинки.

Ръсете си тука герберските мантри на воля, няма да ви се меся повече. Една тема като хората не може да стане вече в тая политика заради ваще дебилщини. Обичам да споря с нормални интелигентни хора, не с вманиачени тинеджъри! Пък и да се попсуваме понякога няма лошо, ама тука стана съвсем детска градина, ебати децата бавноразвиващи, ебади чудото!

Поздрав :)

Виж файлът 9467

Същият Ахмед Емин впоследствие мистериозно умира в Сараите на Доган :)

Re: От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

Волен е клоун и турско мекере. Държи единствено на собствения си икономически интерес.
Толкова добре казано, че бих ти предложил да го сложиш тук: Волен Сидеров — Уикипедия

:) :) :)

Абе, вие луди ли сте? Къв Волен, къв патриот. Този е най-долната свиня, която я захранват резняци, които тайничко прецакват България. Всичко, което откраднат ще отиде за по-готини казани в Ада.

volen_pederast-640x325.jpg

Ето това представлява партиотизма на този човек. Ще е шибан късмет ако пак го видим в политиката, няма такава издънка земна и неземна.

1325671347_1306097970_angry-volen.jpg

Ядосва се само защото иска да покаже, че му пука, а всъщност е болно същество с много извратени идеи. Също така кофти политик и продажник на едро.

7170561X.jpg

А това е реаността. И двамата убавци мамини. Да се вземат и изродчета да си родят. :) Малки резани партиоти. :)

Давайте, давайте още картинки - тролове такива.

Щом споменах това : "бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"

Или той пак се бил объркал нещо? "

И темата се обърна и превърна в КОМИКС

БРАВО

ГЕРБЕРИТЕ ДА ВИ И** МАЙ***** ПРОСТА - ВСЯКА ТЕМА МИ РАЗВАЛЯТЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ - ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, КОИТО ГОВОРЕХА ПО ТЕМАТА И СЕ ЗАЩИТАВАХА С ИЗРЕЧЕНИЯ ДОВОДИ, ТЕЗИ И ТАКА НАТАТЪК - ОТ 10 ПУСНАТИ ТЕМИ В ПОЛИТИКАТА - 10 СТЕ МИ ПРОВАЛИЛИ - ГОВОРЕТЕ СИ САМИ С КОМИКСИ ДЕБЕЛИ ТАКИВА

$INeed$ - ПИЧ - това за ДПС и АТАКА е пълна пропаганда - сериозно! Ако Волен не беше осигурил кворум - щеше да има служебно правителство и след 2-3 месеца пак избори и пак СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ и пак ЩЕШЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА КВОРУМА- ти това ли искаше??? Сега не ти ли е по-спокойно кажи честно? По бойково време ли ти беше по-спокойно? Волен го скъсаха от атаки - но си държи на позициите спрямо ЕС и Щатите - че са колонизатори и агресори и трябва да вървим към Русия.

АРЕ БЕ АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ- 5 ТЕМИ МИ ПРОВАЛЯ ТОЯ КРЕТЕН БРЪМ БРУН - СПАМИ МИ С КОМИКСИ - СЪСИПВА ВСИЧКО ИСКАТЕ ЛИ АЗ ДА ПОЧНА ДА ВИ СЪЗДАВАМ РАБОТА КАТО ПРОВАЛЯМ ДРУГИ ТЕМИ А ? МЕН МЕ ТРИЕТЕ И ЦЕНЗУРИРАТЕ А ТОЯ КАПУТ МОЖЕ ДА ПРОВАЛЯ ВСЯКАКВИ ТЕМИ И ЩОМ МУ СВЪРШАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗАПОЧВА С КОМИКСИТЕ И ЗА СТАНИШЕВ И МОНИКА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ИЛИ ОНИЯ БОКЛУК БЛЕКИ ДЕТО МИ ПИШЕ НА ВСЕКИ ВТОРИ ПОСТ ЧЕ СЪМ ПЛАТЕНО КОМУНЕ И КОМУНОИДЕН БОКЛУК ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ - НЕГО ГО ОСТАВЯТЕ, АЗ КАТО МУ ОТГОВОРЯ МЕН МЕ ТРИЕТЕ - АЙДЕ МАЛКО МОДЕРАЦИЯ В ТАЯ ПОЛИТИКА - ПУСНЕ СЕ НЯКОЯ ТЕМА И ВЕДНАГА ЕЙ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ СМИСЛЕНИ - А СМЕНЯ ТЕМАТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ

Горе