Волен всякакъв, но само той държи позиции!

От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

Волен е комикс герой :)

ЯАнимацията и картинките са за деца и мангали, това ли целите не мога да разбера

Еми то главия герой е от комикс, ква да е темата? :) Кажи какво искаш да дискутираме. Защото и аз мразя ГЕРБ, БСП, ДПС и всичко що лази в народното събрание. Но и волен е един кретен, ще ме прощаваш. ;)

Давайте, давайте още картинки - тролове такива.

Щом споменах това : "бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"

Или той пак се бил объркал нещо? "

И темата се обърна и превърна в КОМИКС

БРАВО

ГЕРБЕРИТЕ ДА ВИ И** МАЙ***** ПРОСТА - ВСЯКА ТЕМА МИ РАЗВАЛЯТЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ - ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, КОИТО ГОВОРЕХА ПО ТЕМАТА И СЕ ЗАЩИТАВАХА С ИЗРЕЧЕНИЯ ДОВОДИ, ТЕЗИ И ТАКА НАТАТЪК - ОТ 10 ПУСНАТИ ТЕМИ В ПОЛИТИКАТА - 10 СТЕ МИ ПРОВАЛИЛИ - ГОВОРЕТЕ СИ САМИ С КОМИКСИ ДЕБЕЛИ ТАКИВА

Ама на Бойко му дойде ума в главата и се отказа. :lol: :lol: :lol:

Някой му показа сметките, че в момента (точно в този момент дето си пишем) консумацията на ток е точно колкото произвежда АЕЦ Козлодуй (5 и 6 блок) и повече ток не ни трябва.

Re: От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

ЯАнимацията и картинките са за деца и мангали, това ли целите не мога да разбера

Айдей, айде, една наша картинка казва повече от 10000 ваши думи. :) Спести си сърказма. ;)

И сега що някой хора вдигат теми за възхвала на Болен? Да не би да свършиха червените теми?

Давайте, давайте още картинки - тролове такива.

Щом споменах това : "бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"

Или той пак се бил объркал нещо? "

И темата се обърна и превърна в КОМИКС

БРАВО

ГЕРБЕРИТЕ ДА ВИ И** МАЙ***** ПРОСТА - ВСЯКА ТЕМА МИ РАЗВАЛЯТЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ - ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, КОИТО ГОВОРЕХА ПО ТЕМАТА И СЕ ЗАЩИТАВАХА С ИЗРЕЧЕНИЯ ДОВОДИ, ТЕЗИ И ТАКА НАТАТЪК - ОТ 10 ПУСНАТИ ТЕМИ В ПОЛИТИКАТА - 10 СТЕ МИ ПРОВАЛИЛИ - ГОВОРЕТЕ СИ САМИ С КОМИКСИ ДЕБЕЛИ ТАКИВА

$INeed$ - ПИЧ - това за ДПС и АТАКА е пълна пропаганда - сериозно! Ако Волен не беше осигурил кворум - щеше да има служебно правителство и след 2-3 месеца пак избори и пак СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ и пак ЩЕШЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА КВОРУМА- ти това ли искаше??? Сега не ти ли е по-спокойно кажи честно? По бойково време ли ти беше по-спокойно? Волен го скъсаха от атаки - но си държи на позициите спрямо ЕС и Щатите - че са колонизатори и агресори и трябва да вървим към Русия.

АРЕ БЕ АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ- 5 ТЕМИ МИ ПРОВАЛЯ ТОЯ КРЕТЕН БРЪМ БРУН - СПАМИ МИ С КОМИКСИ - СЪСИПВА ВСИЧКО ИСКАТЕ ЛИ АЗ ДА ПОЧНА ДА ВИ СЪЗДАВАМ РАБОТА КАТО ПРОВАЛЯМ ДРУГИ ТЕМИ А ? МЕН МЕ ТРИЕТЕ И ЦЕНЗУРИРАТЕ А ТОЯ КАПУТ МОЖЕ ДА ПРОВАЛЯ ВСЯКАКВИ ТЕМИ И ЩОМ МУ СВЪРШАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗАПОЧВА С КОМИКСИТЕ И ЗА СТАНИШЕВ И МОНИКА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ИЛИ ОНИЯ БОКЛУК БЛЕКИ ДЕТО МИ ПИШЕ НА ВСЕКИ ВТОРИ ПОСТ ЧЕ СЪМ ПЛАТЕНО КОМУНЕ И КОМУНОИДЕН БОКЛУК ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ - НЕГО ГО ОСТАВЯТЕ, АЗ КАТО МУ ОТГОВОРЯ МЕН МЕ ТРИЕТЕ - АЙДЕ МАЛКО МОДЕРАЦИЯ В ТАЯ ПОЛИТИКА - ПУСНЕ СЕ НЯКОЯ ТЕМА И ВЕДНАГА ЕЙ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ СМИСЛЕНИ - А СМЕНЯ ТЕМАТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ

Re: От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

$INeed$ - ПИЧ - това за ДПС и АТАКА е пълна пропаганда - сериозно! Ако Волен не беше осигурил кворум - щеше да има служебно правителство и след 2-3 месеца пак избори и пак СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ и пак ЩЕШЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА КВОРУМА- ти това ли искаше??? Сега не ти ли е по-спокойно кажи честно? По бойково време ли ти беше по-спокойно? Волен го скъсаха от атаки - но си държи на позициите спрямо ЕС и Щатите - че са колонизатори и агресори и трябва да вървим към Русия.

Аз искам да не ме управляват болни, алчни, боклуци, извратени, гнусни. А ти сам си класирай Волен някое в тези определения, щото явно някой ме е подвел мен. :)

Сега ми е по-скоро никакво. :) Не стават и от тези нищо. Ти май не четеш добре, започнат с ГРЕБ в предишния си пост, защото този не само го мразя, но го искам доживотна. Тази нарко-мутра фалира няколко мои приятеля. По-голям боклук от него няма никъде. Само ми е чудно кога ще стане неудобен за тези, които го управляват. Тогава ще дойда тук и ще напиша псот с няколко хиляди усмивки.

Кви позиции, квото се гласува си се гласува. Нищо не може да направи.

АРЕ БЕ АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ- 5 ТЕМИ МИ ПРОВАЛЯ ТОЯ КРЕТЕН БРЪМ БРУН - СПАМИ МИ С КОМИКСИ - СЪСИПВА ВСИЧКО ИСКАТЕ ЛИ АЗ ДА ПОЧНА ДА ВИ СЪЗДАВАМ РАБОТА КАТО ПРОВАЛЯМ ДРУГИ ТЕМИ А ? МЕН МЕ ТРИЕТЕ И ЦЕНЗУРИРАТЕ А ТОЯ КАПУТ МОЖЕ ДА ПРОВАЛЯ ВСЯКАКВИ ТЕМИ И ЩОМ МУ СВЪРШАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗАПОЧВА С КОМИКСИТЕ И ЗА СТАНИШЕВ И МОНИКА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ИЛИ ОНИЯ БОКЛУК БЛЕКИ ДЕТО МИ ПИШЕ НА ВСЕКИ ВТОРИ ПОСТ ЧЕ СЪМ ПЛАТЕНО КОМУНЕ И КОМУНОИДЕН БОКЛУК ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ - НЕГО ГО ОСТАВЯТЕ, АЗ КАТО МУ ОТГОВОРЯ МЕН МЕ ТРИЕТЕ - АЙДЕ МАЛКО МОДЕРАЦИЯ В ТАЯ ПОЛИТИКА - ПУСНЕ СЕ НЯКОЯ ТЕМА И ВЕДНАГА ЕЙ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ СМИСЛЕНИ - А СМЕНЯ ТЕМАТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ
Пич кво ревеш, пишеш в политиката и всеки има право на мнение. Ама вие верно сте фенове на Волен. И на вас нещо ви прещраква.

Aма не съм фен на Волен, виж че една дискусия не може да стане като хората щото някой боклук пуска 3 последователни мнения и при всеки опит за дискусия с него като няма какво да каже почва да пуска комикси и да изнервя - как да не му прищрака на човек. В тази тема Волен го признавам като единствен, който винаги е остоявал позицията си против щатите и ес а това дали е платен от Путин - А ДАНО!!! Да идва Путин и да ни "превзема", че след 60 години така ако продължаваме няма да имаме държава. Ама това е глупост на математика, че Путин го бил спонсорирал - абе математик - Путин ако го спонсорираше щеше ли да е четвърта сила? Путин да не е глупак - Путин ако иска ще купи цялото БСП 10 пъти ако е искал да прокрадва някакви политики и да ни чертае политиката. Политиката ги чертаеше един кретен наречен Уорлик - като го питат нещо казваше : НЯМАМ ПРАВО ДА СЕ МЕСЯ - НО ЩЕ КАЖА, ЧЕ .. ... и започваше да реди и да дава съвети и нареждания кое как трябва да става.

Ама, ние сме отворени за дискусия. Води я. Айде, почваме. Кажи ми с какво този т.нар. партиот е заслужил твоя глас.

Аз моя мисля да го дам на Движение 21, примерно. Още обмислям и Първанов, но няма да е никой тукашен. Те не са заслужили моя глас. Кажи ми ти, защо да отида и да го дам на Волен. ;)

От: Re: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

Татяна Дончева :) Сериозно:?:

Ама, ние сме отворени за дискусия. Води я. Айде, почваме. Кажи ми с какво този т.нар. партиот е заслужил твоя глас.

Аз моя мисля да го дам на Движение 21, примерно. Още обмислям и Първанов, но няма да е никой тукашен. Те не са заслужили моя глас. Кажи ми ти, защо да отида и да го дам на Волен. ;)

От: Re: От: Волен всякакъв, но само той държи позиции!

Айдей, айде, една наша картинка казва повече от 10000 ваши думи. :) Спести си сърказма. ;)

Абе аз няма да ви търся картинки в мрежата или да си играя да ги правя, казах ви какво мисля за сегашните партии и бъдещите клонинги. Всички те се управляват от Брюксел. Айде продължавайте с детските изпълнения...

Ти кво, ще оставиш бай мангал ли пак да реши вместо теб? :) Казах примерно....но за момента това е. ;)

Ти си знаеш... просто не бях срещал човек, който да зави подкрепа за нея. Иначе моя глас на орк не давам, от 96-та до сега нямам пропуснати избори.

Ти си знаеш... просто не бях срещал човек, който да зави подкрепа за нея. Иначе моя глас на орк не давам, от 96-та до сега нямам пропуснати избори.

Респект за което. ;)

Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?

Че прави изцепки прави, но Сидеров не е атака. Аз гледам кой какво говори в парламента и си преценявам, че това искам да чувам от депутатите, които съм пратил там с гласа си. Край на въпроса! Аз гласувам за политика, не за политици. Политиката на атака е най-близо до моите разбирания и затова гласувам за тях. Чакам с нетърпение деня в който ще се появи по добра националистическа партия за да гласувам за нея, но до тогава няма за кого... И на мен не ми харесват някои от нещата, които правят, но както казах, това е с което разполагаме. Другите не са приемливи за мен.

Респект за което. ;)

Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?

Че прави изцепки прави, но Сидеров не е атака. Аз гледам кой какво говори в парламента и си преценявам, че това искам да чувам от депутатите, които съм пратил там с гласа си. Край на въпроса! Аз гласувам за политика, не за политици. Политиката на атака е най-близо до моите разбирания и затова гласувам за тях. Чакам с нетърпение деня в който ще се появи по добра националистическа партия за да гласувам за нея, но до тогава няма за кого... И на мен не ми харесват някои от нещата, които правят, но както казах, това е с което разполагаме. Другите не са приемливи за мен.

А не искаш ли да има и действия, освен приказки? Трудно успяват да ми спечелят доверието хора, които само говорят.

За жалост гласуваш за партия, а в някои партии се знае кой коли и беси. Или казано с други думи - за човек. Аз нямам търпение да дойде някой нов, зад който не седи никой, който после да избива "инвестицията", както беше с Пашата. Нямам търпение да дойда хора с ценности.

Респект за което. ;)

Е как каква игра играе - собствена, на балансьор или в превод -
балансира между пачките.
Има му нещо на човека в погледа и изказа, ако сте забелязали.:rolleyes:
В следващото народно събрание се съмнявам да влезе или ще е с малко.
Изложи се той и разочарова хората с тази коалиция с ДПС и БСП.
Иначе за някои неща бързо се ориентира и по някои въпроси е по-адекватен от другите.

И като заговорихме за погледа на Волен.

1545556_659572544080885_269537092_n.jpg

Горе