Давайте, давайте още картинки - тролове такива.
Щом споменах това : "бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"
Или той пак се бил объркал нещо? "
И темата се обърна и превърна в КОМИКС
БРАВО
ГЕРБЕРИТЕ ДА ВИ И** МАЙ***** ПРОСТА - ВСЯКА ТЕМА МИ РАЗВАЛЯТЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ - ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, КОИТО ГОВОРЕХА ПО ТЕМАТА И СЕ ЗАЩИТАВАХА С ИЗРЕЧЕНИЯ ДОВОДИ, ТЕЗИ И ТАКА НАТАТЪК - ОТ 10 ПУСНАТИ ТЕМИ В ПОЛИТИКАТА - 10 СТЕ МИ ПРОВАЛИЛИ - ГОВОРЕТЕ СИ САМИ С КОМИКСИ ДЕБЕЛИ ТАКИВА
ЯАнимацията и картинките са за деца и мангали, това ли целите не мога да разбера
$INeed$ - ПИЧ - това за ДПС и АТАКА е пълна пропаганда - сериозно! Ако Волен не беше осигурил кворум - щеше да има служебно правителство и след 2-3 месеца пак избори и пак СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ и пак ЩЕШЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА КВОРУМА- ти това ли искаше??? Сега не ти ли е по-спокойно кажи честно? По бойково време ли ти беше по-спокойно? Волен го скъсаха от атаки - но си държи на позициите спрямо ЕС и Щатите - че са колонизатори и агресори и трябва да вървим към Русия.
Пич кво ревеш, пишеш в политиката и всеки има право на мнение. Ама вие верно сте фенове на Волен. И на вас нещо ви прещраква.АРЕ БЕ АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ- 5 ТЕМИ МИ ПРОВАЛЯ ТОЯ КРЕТЕН БРЪМ БРУН - СПАМИ МИ С КОМИКСИ - СЪСИПВА ВСИЧКО ИСКАТЕ ЛИ АЗ ДА ПОЧНА ДА ВИ СЪЗДАВАМ РАБОТА КАТО ПРОВАЛЯМ ДРУГИ ТЕМИ А ? МЕН МЕ ТРИЕТЕ И ЦЕНЗУРИРАТЕ А ТОЯ КАПУТ МОЖЕ ДА ПРОВАЛЯ ВСЯКАКВИ ТЕМИ И ЩОМ МУ СВЪРШАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗАПОЧВА С КОМИКСИТЕ И ЗА СТАНИШЕВ И МОНИКА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ИЛИ ОНИЯ БОКЛУК БЛЕКИ ДЕТО МИ ПИШЕ НА ВСЕКИ ВТОРИ ПОСТ ЧЕ СЪМ ПЛАТЕНО КОМУНЕ И КОМУНОИДЕН БОКЛУК ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ - НЕГО ГО ОСТАВЯТЕ, АЗ КАТО МУ ОТГОВОРЯ МЕН МЕ ТРИЕТЕ - АЙДЕ МАЛКО МОДЕРАЦИЯ В ТАЯ ПОЛИТИКА - ПУСНЕ СЕ НЯКОЯ ТЕМА И ВЕДНАГА ЕЙ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ СМИСЛЕНИ - А СМЕНЯ ТЕМАТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ
Ама, ние сме отворени за дискусия. Води я. Айде, почваме. Кажи ми с какво този т.нар. партиот е заслужил твоя глас.
Аз моя мисля да го дам на Движение 21, примерно. Още обмислям и Първанов, но няма да е никой тукашен. Те не са заслужили моя глас. Кажи ми ти, защо да отида и да го дам на Волен.
Татяна Дончева Сериозно:?:
Айдей, айде, една наша картинка казва повече от 10000 ваши думи. Спести си сърказма.
Ти кво, ще оставиш бай мангал ли пак да реши вместо теб? Казах примерно....но за момента това е.
Ти си знаеш... просто не бях срещал човек, който да зави подкрепа за нея. Иначе моя глас на орк не давам, от 96-та до сега нямам пропуснати избори.
Респект за което.
Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?
Че прави изцепки прави, но Сидеров не е атака. Аз гледам кой какво говори в парламента и си преценявам, че това искам да чувам от депутатите, които съм пратил там с гласа си. Край на въпроса! Аз гласувам за политика, не за политици. Политиката на атака е най-близо до моите разбирания и затова гласувам за тях. Чакам с нетърпение деня в който ще се появи по добра националистическа партия за да гласувам за нея, но до тогава няма за кого... И на мен не ми харесват някои от нещата, които правят, но както казах, това е с което разполагаме. Другите не са приемливи за мен.
Респект за което.
Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?