Ти явно си много тъпо парче, извиняваи че те убиждам но това, че си признаваш само резултата на твоите избранници а да мислиш другите за купени или неграмотни е меко казано смешно! Така би било и аз да заявя, че като си гласувал за Да България , Слави или се там за който и да е си платен, купен или неграмотен! Първо Герб не е Бойко поне се надявам лично на това а са партия с доста хора зад гърба си поне в големите градове където и промените са доста и втора като завършиш първи то си ПЪРВИ... демек другите са по-зле не по-добре. Сещай се сам ако ГЕРБ кажат ще сме вече само опозиция и няма с никои само ще си критикуваме??? След 4 години ще са 40% сигурно...
Имаш 10 години на власт, ковид криза и пак са с 25% поне аз не виждам правителство стабилно без Слави и ГЕРБ да са заедно, най-вероятно без Бойко за премиер можеби това ще е те имат еднакви програми като ги сравниш са на 90%!
Само ГЕРБ припознават референдума всички въпроси. Но по-полека без злаба няма полза от нея споко малко няма драма! Тука вечни хора няма надявам се правилния ход за мен на ГЕРБ е да се откажат от Бойко и са готови имат си толкова успешни кметове из България! Томислав Дончев си чака там що той да не е премиер?