AMOUN
Well-Known Member
От: От: Гавра с безработните - глоба 500 до 1000 лв
мързел си !
БАБА МИ ВИНАГИ КАЗВАШЕ ЗА ЛУДО РАБОТИ - ЗА ЛУДО НЕСТОЙ
нямало било работа във варна ... няма за тея дето ги мързи да си вдигнат целулитните гъзове
и чакат някой да дойде да им пъхне пачките в ръцете и да им каже ето ви парио ето ви работа изберете си коя ви харесва повече !!!
това безработните сте долно племе в тея времена - сега работа има
за нормален човек да ми с еоправдавва че няма работа ...
ДАВАМ ПО СУМА ТИ ПАРИ ЗА ОБЯВИ И ПО ЕДИН МЕСЕЦ НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ПЕРСОНАЛ !!!
НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ !!!Ти много знаещ си станал бе колега. Аз като съм безработен от 1 месец "циганин" ли съм? Или пък "турчИлак"? Работа може да има в София, но тук у Варна (пример давам) може да се хванеш само на работа за хора с основно образование - като приемащ стока в склад, разносвач, и други подобни. Е, аз като не желая в CV-то и трудовата ми книжка да пише хамалин ще изчакам за по-добра оферта. И това по никакъв начин не виждам как ме определя като мързел или пък още по-зле - да ме причислява към някое от малцинствата.
Идея си нямам какви са тези декларации, надявам се да ми кажат от бюрото по труда, където друга работа не вършат (нали са сложени там да помагат на безработните да си намерят работа) освен да уреждат свои хора. Иначе пък здравните ми осигуровки - всички са платени и продължават да се плащат. Само дето доктор не съм посещавал от наборната комисия преди 6-7 години
(дано и да не посещавам)
мързел си !
БАБА МИ ВИНАГИ КАЗВАШЕ ЗА ЛУДО РАБОТИ - ЗА ЛУДО НЕСТОЙ
нямало било работа във варна ... няма за тея дето ги мързи да си вдигнат целулитните гъзове
и чакат някой да дойде да им пъхне пачките в ръцете и да им каже ето ви парио ето ви работа изберете си коя ви харесва повече !!!
това безработните сте долно племе в тея времена - сега работа има
за нормален човек да ми с еоправдавва че няма работа ...
ДАВАМ ПО СУМА ТИ ПАРИ ЗА ОБЯВИ И ПО ЕДИН МЕСЕЦ НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ПЕРСОНАЛ !!!