От: Гавра с безработните - глоба 500 до 1000 лв
Тя идеята е да изквичат на умряло и държава да им прибере парите. Обаче така ще си вкарат автогол, защото според мен човек, който до сега си е плащал вноските и отиде и види, че има да дава 1000лв. глоба за някаква безсмислена глупост ще им тегли едни майни и нито здравните вноски ще плати, нито глобата.
Досега съм говорил с двама мои познати "Безработни" по този въпрос единия от които с претенции за счетоводител по образование и мнението им беше че то не се отнася за Безработните и че ако има такова нещо ще го направят публично достояние чрез телевизия, радио и печата тъй като засяга над 1 000 000 души, а това досега не е направено
Така че нека ако има Безработни които са пробвали да си платят здравната вноска без да са подавали такава декларация или са подавали декларацията да споделят повече информация.
Ако това е вярно досега много народ щеше да е изпискал по телевизията, най-малкото в някой сутрешен блок.
Бедна ви е фантазията ако това е вярно след Март колко ще изквичат на умряло с глоби от 500 до 1000 лева
Тя идеята е да изквичат на умряло и държава да им прибере парите. Обаче така ще си вкарат автогол, защото според мен човек, който до сега си е плащал вноските и отиде и види, че има да дава 1000лв. глоба за някаква безсмислена глупост ще им тегли едни майни и нито здравните вноски ще плати, нито глобата.