Пресен пример за психологически тормоз от страна на милитант гей активисти в Мюнхен.
Пресен пример за психологически тормоз от страна на милитант гей активисти в Мюнхен.
А това е откровена лъжа. Можеш ли да докажеш, че е престъпление?Във нашата изостанала държава да си хомосексуален е престъпление.
А това е откровена лъжа. Можеш ли да докажеш, че е престъпление?
Престъпленията са дефинирани в НК. Всичко друго е твоя интерпретация.Става въпрос за това, че манталитета на голямата част от населението е такъв. Така от малки ни учат. Трябва да харесваш момичета и то да са бели задължително. Да се окажеш гей и да си намериш чернокож/а приятел/ка. Баба ти ще получи удар.
И какво лошо има в това? Защо да не учиш децата си на най-хубавото?Трябва да харесваш момичета и то да са бели задължително.
Престъпленията са дефинирани в НК. Всичко друго е твоя интерпретация.
Става въпрос за това, че манталитета на голямата част от населението е такъв. Така от малки ни учат. Трябва да харесваш момичета и то да са бели задължително. Да се окажеш гей и да си намериш чернокож/а приятел/ка. Баба ти ще получи удар.
А ти какво предлагаш да ни учат, да харесваме чернокожи момчета ли? :shock: Какъв извратен манталитет имаме, как не ни е срам.
п.с. На мен никой не ми е казвал, какво да харесвам. Незнайно защо обаче точно такива момичета харесвам. Да се чуди човек..
Това е типично тоталитарно мислене. Някои хора явно искат да живеят в толерантно-тоталитарна държава. Като разбира се, толерантност съвпада с тяхното виждане за нещата, а въобще не са толерантни към различното мнение.
В момента има закони, който ги спазва, значи е достатъчно толерантен. Който не ги спазва, законът го наказва. Всичко останало си е лична работа на хората - любов, омраза, това са човешки чувства, които всеки от нас изпитва.
Но туй щат братя да видят
и кога, майко, пораснат,
като брата си ще станат -
силно да любят и мразят…
Психологически тормоз е налагането на стереотипи върху хората. Във нашата изостанала държава да си хомосексуален е престъпление. След като човек харесва същия пол и това го прави щастлив, какво ви бърка вас? Не коментирам индивите като онзи със знамето в гъза... луди има и хеторо и хомо, и бели и черни. И какво като искат да се женят да и да си осиновяват деца? Малко ли деца има без родители, че ще излязат от бизнес детските домове.
Същото е както и с правата на чернокожите в САЩ. Върни се сто години на зад. Били са най-долния клас хора, нямали са право да гласуват, били са дискриминирани. Защо? Щото имат малко повече тен от нас. Какво искам да кажа е, че цветът на кожата ти и сексуалната ти ориентация не са нещо, което си избираш, а нещо с което си роден. Защо не се опитаме да се приемаме един друг и да се приемаме такива каквито сме, тъй като светци няма. Важно е да отбележа, че съм хетеросексуален, бял мъж, но това не ме спира да подкрепям равенството между индивидите.
Историята се повтаря. Омразата срещу чернокожите, евреите и сега LGBT. Явно има хора, и винаги ще има, които просто се нуждаят от нещо което да мразят. Но както виждате - чернокожите са си пълноправни граждани, хомосексуалните също. Въпрос на време е. Знам, че ничие мнение не се променя с един пост, но пък трябваше да го напиша.
Психологически тормоз е налагането на стереотипи върху хората.