От: Глобул олигуфрени
Да ви разкажа и аз една историйка с глупаците от глобул.
Купувам си чистак бърсак нов телефон от глобул на лизинг и покрай сичко служителя ме зарибява да сключа някаква застраховка от 5лв, която ми покривала всичко, изтърване, намокряне и тн. лично ми ги цитира и тн. Викам си аз кво пък 5лв може го изтърва нещо ала бала - и така става изтървам го 2 седмици след това и ми се пука предпазното стъкло, тъча бачка на 101% само стъклцето е пукнато, отивам пускаме телефона за ремонт стои 1 месец там първо с гаранцията, след това го връщат и го пращаме отново с застраховката вече... щото първо тря ми отнемат гаранцията, ест
та отива телефона и стои там още 1 месец и отивам да видя кво се случва и от офиса ми казват "Няма части в момента за този телефон, можем да ви предложим 120лв за телефона и да остане наша собственост или да изчакате части " (тела струваше 700-800лв. начи излиза, че едно стъкалце само струва 600лв некъде СМЯХ
) викам им ще почакам части, и така чакам още 2 месеца части, като накрая ми се обаждат и ме викат да си взема телефона, отивам - и телефона както съм го оставил, така и си го получавам, с счупеното стъкло, и се почнаха пак някакви оправдания, застраховката не покривала изтърване, когато е по вина на клиента ала бала, а пък служителя ясно си ми каза, ако го изтървеш, така така, застраховката ти го покрива.... и до ден днешен си стои така телефона с перфектно работещ дисплей, просто козметично изглежда кофти... Извода е, че тези от глобул, а и не само са ПЪЛНИ ТЪПАЦИ!