Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш ли

От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

От хората, които карат хубави коли около мен, айде средна класа коли, (себе си не броя :lol:) никой не е казал че е успял щото видиш ли има кола или очилата му са рей бан. Това някой да ти обяснява колко е успял, щото си купил джип е същото, като това някой да ме убеждава колко бил свободен, щото можел да пътува като клошар по света и да преживява от просия.

Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

Що бе, има ги всякакви авантюристи. Всички около мен също са средна класа, но смея да твърдя (и това се отнася най-вече за форумните познати тук) са с голям потенциал да минат тази граница, защото правят нещо, което гради и го правят за хората. Естествено и за пари, но гледат в две посоки, докато другите само в една, което си е обречена работа. Познавам и от двата типа, някак имам симпатии към този, който описах в предишния си пост. И по-голямата част от тях са по-земни.

От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

[video=youtube;UsRP9EUrXjo]https://www.youtube.com/watch?v=UsRP9EUrXjo[/video]

На хора с капитал под 20 милиона не трябва да се впечатлявате за нищо колкото и скъпо да е. На хора с 20 милиона + вече може

Мога да се възхищавам само на хора с повече опит, знания и талант. Вещоманите заслужават само презрение.

George, ужасна реч! Не сме акули и близките ни са най-важното, което имаме. Раничката, пълна с тях не тежи - тежи само, когато някой от тях я напусне.

Вещоманите заслужават само презрение.

Какво лошо има да си вещоман? Това, че изпитваш някъкви емоции към нещо, което не е живо, не те прави идиот заслужаващ презрение. Има хора, които като малки са си мечтали да карат Ферари (примерно) и сега вече имат възможност да осъществят тази своя детска мечта. Защо да не го направят? Видиш ли защото обществото щяло да ги помисли за надути вещомани, които само гледат как да изпъкнат с новата си скъпа придобивка. Глупаво е! Какво лошо има в това да си правиш кефа със спортен автомобил за 200-300 бона примерно? Щом можеш (подчертавам можеш) да си го позволиш, няма какво да ти пука за хорското мнение.

Без лоши чувства, но не беше ли ти тази, която защитаваше едно друго "малцинство" в една друга тема? Как всеки има право да си живее живота както си иска, как и те са хора и не заслужават това презрение. Споменавам го, защото в момента адски си противоречиш.

От: От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас ра

Без лоши чувства, но не беше ли ти тази, която защитаваше едно друго "малцинство" в една друга тема? Как всеки има право да си живее живота както си иска, как и те са хора и не заслужават това презрение. Споменавам го, защото в момента адски си противоречиш.
Нормално, нали е жена :lol:

Иначе, против хубавите коли говорят само хора, които не могат да си ги позволят.

В другата тема сме говорили за хора и техните права. Тук се говори за вещи и стремежът, те да ти дадат нещо, което няма как да се случи. Няма противоречие - просто въпрос на възприятие.

Не отричам ничии права, но имам правото да презирам хората, за които предметите са най-важни. Детска мечта да караш ферари! Ако пораснеш и все още разсъждаваш детински, значи си изостанал в развитието си. Тогава заслужаваш съжаление, а не презрение.

Хора, нямам нищо против колите и другите скъпи дрънкулки, но когато те се превърнат в цел, а не в средство е кофти - поне, според мен. На въпроса ''Да имаш или да бъдеш?'' винаги избирам второто.

Иначе, Ред - и да можех да си го позволя не бих дала състояние за парче ламарина. ;)

Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас разбиш

Това да се привържеш към предмет винаги ми е било странно, но явно го има. ;) Чудно как може да харесваш примерно колата си пред жена си или нещо такова. :) Но това е крайно де. Кола за 200К, разходи за гориво по 50 лв.на ден, вредни емисии, задръствания. Ако ще се прави някой на голям гъзар, да бега в Сан Тропе, къде няма да си кара Ламборджините по дупчените ни улици излети от същите бизнесмени с обществена поръчка. :) Няма нищо лошо във всичко това, не ме разбирайте погрешно, но ако това им е емоционалното и съзнателното израстване, да се качи на кола за няколко стотици бона, за да се почувства успял или значим, не ми го хвалете. :) Всички могат да си позволят хубави коли. Поне тези, които имат амбиция, цел, мозък и прочие. Ламарина и кожа, как може да мразиш такова нещо. Много от тези фенове на коли и скъпи неща не са и чували за DMS ...., което е още по-жалкото, но като залиташ по материалното, обикновено се отдалечаваш от духовното. ;)

Ми парите са пари, ама вижте този пич - https://www.youtube.com/watch?v=ktUlzgJmZQE
с 1000$ на месец го прави, мисля, че доста хора тук печелят в пъти повече на месец, ама дали правят нещо различно от бачкане от сутрин до вечер. Мен лично почти ми е писнало :D

Начеши си крастата тесткиви и направи една околосвецка убиколка, само примери даваш,,, ну давай пример
Межу другуто Куба фмомента може се окаже чудесно място за инвестиране, защото взе да се отваря и падна ембаргото на янките,,, пусни един сайт безглоби там, хихихи

От: Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас ра

Това да се привържеш към предмет винаги ми е било странно, но явно го има. ;) Чудно как може да харесваш примерно колата си пред жена си или нещо такова. :) Но това е крайно де. Кола за 200К, разходи за гориво по 50 лв.на ден, вредни емисии, задръствания. Ако ще се прави някой на голям гъзар, да бега в Сан Тропе, къде няма да си кара Ламборджините по дупчените ни улици излети от същите бизнесмени с обществена поръчка. :) Няма нищо лошо във всичко това, не ме разбирайте погрешно, но ако това им е емоционалното и съзнателното израстване, да се качи на кола за няколко стотици бона, за да се почувства успял или значим, не ми го хвалете. :) Всички могат да си позволят хубави коли. Поне тези, които имат амбиция, цел, мозък и прочие. Ламарина и кожа, как може да мразиш такова нещо. Много от тези фенове на коли и скъпи неща не са и чували за DMS ...., което е още по-жалкото, но като залиташ по материалното, обикновено се отдалечаваш от духовното. ;)
Пак ти казвам, че хубавата кола ти дава комфорт. Предполагам, че и ти не ходиш по улицата с китайски джапанки, а си дал поне 100 лв. за кецове/обувки, с които да ти е комфортно. Айде стига с тия емоционални залитания, стегни се :p Сега и ДМС намеси, ти си отгледай детето и му дай всичко, направи му още 3-4 братчета и сестричета, а после мисли за другите. Толкова духовно ще има у вас, че свят ще ти се завие.

Ми парите са пари, ама вижте този пич - https://www.youtube.com/watch?v=ktUlzgJmZQE
с 1000$ на месец го прави, мисля, че доста хора тук печелят в пъти повече на месец, ама дали правят нещо различно от бачкане от сутрин до вечер. Мен лично почти ми е писнало :D
Това е по-яко и по-смислено ;)

[video=youtube;dnsXgYXik18]https://www.youtube.com/watch?v=dnsXgYXik18[/video]

Re: От: Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от на

Пак ти казвам, че хубавата кола ти дава комфорт. Предполагам, че и ти не ходиш по улицата с китайски джапанки, а си дал поне 100 лв. за кецове/обувки, с които да ти е комфортно. Айде стига с тия емоционални залитания, стегни се :p Сега и ДМС намеси, ти си отгледай детето и му дай всичко, направи му още 3-4 братчета и сестричета, а после мисли за другите. Толкова духовно ще има у вас, че свят ще ти се завие.

Млъквам. :) Но да, има на къде на наливам аз инвестиции. ;)

От: Re: От: Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат о

Млъквам. :) Но да, има на къде на наливам аз инвестиции. ;)
Ем тъй де, детето ти осигурено ли е, купи ли му първия апартамент? :p Пари ще даряваш, а жена ти знае ли? :-o

Re: От: Re: От: Re: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-бог

Ем тъй де, детето ти осигурено ли е, купи ли му първия апартамент? :p Пари ще даряваш, а жена ти знае ли? :-o

Ще има апартамент, ще има всичко. То натам се насочва вече всичко. :) А жената знае за даренията, тя и тя е активна. Веднъж ходих да я взимам от болницата, че след дарение на кръв за някакво момиченце, и стана лошо, да тичах със шоколадите и соковете натам.

Детска мечта да караш ферари! Ако пораснеш и все още разсъждаваш детински, значи си изостанал в развитието си. Тогава заслужаваш съжаление, а не презрение.

В този ред на мисли, много готина рекламка на Porsche:

[video=youtube;7sWPHKU1XZU]https://www.youtube.com/watch?v=7sWPHKU1XZU[/video]

Нема смисъл да спорите за матриялното и духовното ако сте ценбудисти куто мени, шото матриялното може дае проекция на духовното, но обратното е обратно,,, така че можиме да принесеме спора и в астралната проекция и почват едни ментални пътувания,,, даниса отплесваме,,, ай хеф а дриим и тесткиви тоже

И двете крайности за лоши.

Човек с месечен доход 1000 лева купува кола за 30-40к. Карал кола, живял в мизерия.
Човек с месечен доход $1000 тръгва да обикаля света. Видял свят, живял в мизерия.

От: От: Един пич - нема кола, нема апартамент, има само колело ама по-богат от нас ра

Какво лошо има да си вещоман? Това, че изпитваш някъкви емоции към нещо, което не е живо, не те прави идиот заслужаващ презрение. Има хора, които като малки са си мечтали да карат Ферари (примерно) и сега вече имат възможност да осъществят тази своя детска мечта. Защо да не го направят? Видиш ли защото обществото щяло да ги помисли за надути вещомани, които само гледат как да изпъкнат с новата си скъпа придобивка. Глупаво е! Какво лошо има в това да си правиш кефа със спортен автомобил за 200-300 бона примерно? Щом можеш (подчертавам можеш) да си го позволиш, няма какво да ти пука за хорското мнение

По-скоро трябва да видим как избираме колите. В случая "Ферари".
Накрая казваш, че не трябва да ни пука за хорското мнение - тук си противоречиш. Има още десетки марки, но ти си избрал точно "ферари". Не защото е най-добрата, най-бързата и т.н. а заради хорското мнение относно марката. Ако направят трабанче по-бързо от ферари - няма да го вземеш нали?

Просто си противоречиш...

Горе