SmartBusiness
Active Member
В момента пакетът е спрян за нови абонати! Благодаря за разбирането !
galinstefanov
Според мен си заслужава 6$, ще се възползвам отново от услугата.Цената е повече от смешна за това, което се предлага.
dimitar_ak
Хубавото е че получавате всеки месец, а постояннството е важно в линк-билдинга.
Определено ще е полезно за навлизащите в сферата и не само.
BullBlogger
Честно казано само това книжле си струва два пъти по шест долара и все още за мен е загадка защо е обявено за бонус.
За шест долара? Цената е меко казано добра.
Virosss:
За мен покупката си заслужава и определено бих я оценил доста повече.
nicholaicho
Страхотна услуга, придружена с топло и професионално отношение. Определено получавате повече, отколкото плащате. С две думи: Заслужава си!
00xenri
в този случай, това са най-добре похарчените 6$, говоря за себе си.Доволен съм от покупката защото получих ценен ресурс, който пести време, получих много добре систематизирана система за изграждане на беклинкове, като план на работа е, а това ми липсваше.За мен си заслужава всеки цент.
topweb
Определено смятам , че цената е смешно ниска. Ако някой все още се чуди, по-добре да си го купи преди колегата да осъзнае колко ценен ресурс продава!
Faik Metushev
Вчера си го взех, има доста полезна информация и доста неща което ще са от полза на всеки, мисля че цената смешно ниска за това което купуваш. Така че много не му се чудете
IvoMirchev
Пакетът е страхотен, както и бонусите към него.
codefuture
добре описано и с много бонуси, препоръчвам го на всеки който не е много сигурен какво е беклинк.
biaroo
Услугата е перфектна! Най-добрата, която съм си купувал последно време.
tuger
евала за усилията и старанието за подбирането на този пакет и материалите към него. Определено си струва, много по-съдържателно и ценно е от глупавите WSO-та и тем подобни шитни. Нека повече хора се възползват от пакета, защото това е една от най-добрите услуги предлагани във форума.
sparc
Ами изключително точен и коректен човек. Пакета е невероятен, а цената нищожна сравнение с информацията която дава пакета. Имах резерви в началото но след покупката съм много доволен. Пакета си заслужава всеки цент, дори и повече
Caprice
Просто идеално измислено и направено. Всичко е поднесено с удобни скрийншоти и подробни обяснения.Даже само книжката - бонус би се търгувала безпроблемно за тези пари като WSO. A+++ Service approved!
Съветите на BullBlogger са много добри - следвайте ги.
Няколко препоръки от мен:
1. Където е възможно използвайте ограждащ текст, а не само анкора
2. Не пингвайте профила - това е все едно да се изтъпаните гол, с банан в задника, насред централата на Гугъл и да крещите "Аз съм спамееееер". Вероятността да не ви обърнат внимание е значително по-малка
3. Създайте някаква активност - т.е. използвайте този профил за няколко коментара, лайквания, публикации и каквото там ви дава системата. Да, досадно е, но ако проектът ви е голям си струва.
4. Направете линкове към профила - не казвам набийте 5000 блог коментара. Просто направете нещо естествено - например споделете линка към профила в туитър или във фейса (не от истинския си профил разбира се, направете пет -шест профила за подобни цели)
5. Постарайте се да получите линк към профила си от самия сайт - това ще се стори малко по-сложно. ПР е на домейна на сайта. Самият ваш, новосъздаден профил няма пр. Обикновено обаче вътрешните линкове са си дуфолоу т.е. ако от други страници на сайта създадете линкове към профила си има вероятност да повишите пр на собствения си профил или поне да дадете повече тежест на линковете от него. Как се прави това. Ами вижте пак точка 3. Когато създавате някакво съдържание в един сайт вашият никнейм е линк към профила ви. Колкото по-активен сте, толкова е по-голяма вероятността профилът ви да получи допълнителен бонус под формтата на ПР. Например моят профил в Предприемач има ПР1, профилът на coolice има ПР3 и т.н.
Последно редактирано: