Blinky
Owner
Тука подкрепям на 100%, те Г да ме мислиш че не са си защитили системата от такива терикатщини като тези. Да си кликаш на рекламките....леле мале...гениялно. Как не се сетих и аз да го правя.аман от кликомани! после що са ме блокирали гугълци, ще са ми спряли 15 стинковите кликове изитата, що не ми плащат неогените ...
ХОРА ЩО НЕ СЕ ОПИТАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ПО ПРАВИЛАТА???
Ето един шибан съвет от левия ми ръкав: Сядането на задника, четенето, мисленето върху ситуацията и работа му е майката. Никой не е станал богат с:
"Аре да си цъкаме на рекламките от различни IP-та, така да направиме някой друг долар за розови клинчета"
"Ох....ще чета....дай да задам тъпия въпрос, па кой ми върже да отговаря, са ко да направя, че съм се родил терикат"
"Мързи ме да мина 100 директорий днес, защото всъщност ме мързи да ме мързи. И ми е досадно да дишам"
"Не мога да си направя сайт или блог защото незнам как? Добре де знам къде мога да прочета как...ама по-добре да отида и да изчукам съседката...днес е с розовото боди"
"Трябва да се пребера за да едитна една страница, че излиза за готини думички в гугъл, но майната му....ще си махна зелката и ще го свърша когато съм по-трезвен, което не се е случвало от няколко месеца"
"Как да стигна на първа страница ама с малко зор, че туко виж съм се насрал"
"Тук няма какво да ми кажат...по-добре да спамна и да се правя че не обичам да го лапам"
Ако тези мисли са ви в главата по-добре се откажете от всякакъв вид маркетинг и не споменавайте, че сте имали нещо общо с него, за да не ни обидите нас....ОК? :wink:
Za naduhvane izgleidaite zadalje
Последно редактирано: