Pavlin_Kralev
Active Member
Запад или Руска мизерия?
Супер луксозна и атрактивна метро странция в Ню Йорк Снимка 1
Мизерна пълна с клощари метро станция в Москва Снимка 2
E все пак реагира емоционално като стане на въпрос за РФ - той си е винаги бил такъвСамо че тази метростанция в Ню Йорк не работи от над 80 години. Когато я затварят, в Москва още дори няма метро. Защо падаш на нивото на автора с неадекватни изказвания?
По-скоро буди истерия в душите на путинопоследователитеЩо за инфантилна тема/анкета? Как може да се генерализира така, и това при положение, че в циганския ни катун изборът е напълно невъзможен. Ако въпросът е къде бихте емигрирали - ясно, няма да е в Москва. Като цяло темата е плод на детинска истерия, с което буди насмешка.
По-скоро буди истерия в душите на путинопоследователите![]()
Кога съм използвал думичката "всички"? И защо един прост текст, наччен към чужд лидер те кара да го мислиш за истерия?Ма защо смяташ, че всички, които не споделят и разбират истерията ти са влюбени в Путин? Като начин на мислене и опростенчески модел на поведение, ти приличаш много на него.
Изобщо, начинът, по който са формулирани въпросите в анкетата говори за много ниска топка.
Чувал ли си за Скандинавия? Там жените са леки, мъжете - пияници, управлението - предимно социал-демокрация, пък живеят в просперитет. Аман от черно-бяло виждащи ограничени индивиди.
А защо живеете в цигански катун?Как може да се генерализира така, и това при положение, че в циганския ни катун изборът е напълно невъзможен.
Кога съм използвал думичката "всички"?
Не ме познаваш, не знаеш какви са възгледите ми, но ме наричаш ''путинопоследовател'', само защото не споделям омразата ти.По-скоро буди истерия в душите на путинопоследователите
Там не пише "всички". Ако се припознавате като "путинопоследовател", то проблемът е Ваш. Обръщам се към Вас като към путинопоследовател, а като събеседник по темата. Сама се идентифицирате. Иначе съм чел доса от изброените от Вас творци, както и от Солженицин. Техните писания не кошпреспондират с путинофилската идиотщина, която в момента струи от Русия. Ако познавахте историята на Русия, щахте да знаете че има огромна разлика между Царска Русия и това което е от близо 100-ина години. Явно и не мислите преди да пишее. Кой е говорил за населението на цялата държава?Ето тук:
Не ме познаваш, не знаеш какви са възгледите ми, но ме наричаш ''путинопоследовател'', само защото не споделям омразата ти.
Темата крещи ''истерия'', защото се базира на инфантилна и безпочвена омраза. Прочети Толстой, Достоевски, Горки и тогава слагай под общ знаменател населението на цяла държава.
Там не пише "всички". Ако се припознавате като "путинопоследовател", то проблемът е Ваш. Обръщам се към Вас като към путинопоследовател, а като събеседник по темата. Сама се идентифицирате. Иначе съм чел доса от изброените от Вас творци, както и от Солженицин. Техните писания не кошпреспондират с путинофилската идиотщина, която в момента струи от Русия. Ако познавахте историята на Русия, щахте да знаете че има огромна разлика между Царска Русия и това което е от близо 100-ина години. Явно и не мислите преди да пишее. Кой е говорил за населението на цялата държава?
И в САЩ и в Русия метро има още в първата половина на миналия век. Интересно ми е встрани от политическите глупости как на черното се казва бяло.Само че тази метростанция в Ню Йорк не работи от над 80 години. Когато я затварят, в Москва още дори няма метро. Защо падаш на нивото на автора с неадекватни изказвания?
Подозирам, че пак е време да се поскараме...България отдавна се е отрекла от опеката на Русия и забрави бързо добрините на братята славяни, гледайки като гладно циганче към лъскавите витрини на Запада. Там обаче никога не са ни обичали, а вече не ни обича и Русия. Това отговаря ли на въпроса ''Защо живеем в цигански катун "?
Подозирам, че пак е време да се поскараме...