Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

За госпожа с претенции владееш уличния жаргон на завидно ниво. По-добре от всяка друга представителка на нежния пол наоколо :rolleyes:

Към теб конкретно нещо лично? Или просто така да си в мелето?

За никой със самочувствие владееш, упс, нищо не владееш, просто си цъкаш. Владееш ли нещо? Като представител на ненежния пол.
То даскалица в шести клас да бях щях да се замисля, баси!
Вие пък толкова да нямате елементарно чувство или способност да развиете тема смислено, не знам какви оценки сте имали по литература. Но все тая.
Радвам се, че не ми се налага да общувам с подобни в реалността. Не че нещо, ама неловко ... ако знаеш вица за партизаните.

да ти отговоря с цитат, че са много напористи като в чат.

Естествено, че аз съм виновна и скапаното ми или никакво чувство за хумор, което вече беше отбелязано май!
Така че, добре. Това съм аз. Сухарка, кака, която не понася мляскащи и много отворени индивиди, които си и признават, че не им е проблем да са ... удобни... за йога, и друг вид губене на време.
Това не е друг полюс за мен, а друга галактика.
Обяснявала съм и преди, че съм общувала с много хора по форуми, но (уж) преобладаващо едни други сме си помагали, не просто като "чешем"нещо, щото с "чешене" (вероятно и Дарвин го е разбрал) не става ...а с мислене, преминаване или някакво развитие в нещо.
Било в теми или мисли.
Няма лошо, хората да се възползват от толерантността. Няма лошо за едни случаи много ясно и ненужно да се включват и уточняват Иронията. Но когато им се подсказва, намеква и въобще с възможно най-добро чувство показва, че реално СПАМЪТ не е Контент, те просто да признават, че Контентът не им е важен. А просто да им минава жалкото време, тогава вече тези хора имат проблем. Бил професионално изкривяване или някаква житейска и психологическа несправедливост. Все тегоба според която те имат нужда да си пишат терапевтично!
Нищо лично.
Само че качеството като се омаловажи, количеството и размерът не значат нищо. Т.е. са безполезни.
Примерът: С големият си красив шпек да чукаш травестит. Същото е. Просто за спорта. Кой ще разбере... че е дебела или неприятна, просто си й го сложил ... за протокола.

Накрая, темата е за онези красиви мъже според мен, които колкото и да са суетни (дори и надежни) могат да имат някаква пропускливост и да не са всеядни. Оценявайки сами себе си. Защото не всеядните оцеляват, а ... ценителите.

Много писа и сигурно забрай кво искаше да кажеш, ако си се препутила това е само от мисълта за големия шпек, но това е друг въпрос и иска отделно разискване

Към теб конкретно нещо лично? Или просто така да си в мелето?

За никой със самочувствие владееш, упс, нищо не владееш, просто си цъкаш. Владееш ли нещо? Като представител на ненежния пол.
То даскалица в шести клас да бях щях да се замисля, баси!
Вие пък толкова да нямате елементарно чувство или способност да развиете тема смислено, не знам какви оценки сте имали по литература. Но все тая.
Радвам се, че не ми се налага да общувам с подобни в реалността. Не че нещо, ама неловко ... ако знаеш вица за партизаните.
В тоя вид мелета се чувствам доста уютно, ама в случая просто изразявам възмущението си.

По литература обикновено импровизирах и рядко имах нещо различно от 6-ци :)

А достатъчно други дисциплини владея за да знам, примерно, че теза във форум се излага най-ефективно с максимум 3-4 изречения.

От: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Много писа и сигурно забрай кво искаше да кажеш, ако си се препутила това е само от мисълта за големия шпек, но това е друг въпрос и иска отделно разискване
Аз не съм забравила, нотеб очевидно те мързи да четеш!
Нито ме интересуват ... намеците ти, нито ме вълнуват, за да разисквам по тях.
Прави си изводи за теб!
И колко може да паднеш?! А като си на дъното, колко можеш да заореш в тинята.
Просто си ... поредният, доказал се безинтересен, който влиза с Големите надежди, но е същото кафяво като повечето. Упс. Това е много грубо, а може би има и жаргон.
Ми огледайте се бе хора.
Кой и как пише. Защо?
Мога да изброя никове, но едва ли ще го приемете като вдъхновение, а по-скоро като конкуренция.
И все пак вие като не можете да се контролирате, кой? Майките ви?! Да ви кажат : Не е хубаво това. Погледнете се малко отстрани. Какво правите?
Нищо!

Беше дублирано, но не ми пречи да си пиша за ... времето и нещата от живота.

Хора, наистина ли няма нещо важно в живота ви което да споделите?

Това е толкова жалко...

[video=youtube;AeDd61n0Kqs]http://www.youtube.com/watch?v=AeDd61n0Kqs[/video]

Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Ти не обяви ли бойкот на тази тема още преди 9 страници?

моля само правилни цитати пускайте

на всички ни се гледа женски бой ама дамите сте ни прекалено дефицит за да се скарвате грубо

Целите чаршафи ли да цитирам? Че то нали има стрелка - всеки може да цъкне и да ги види.

Може да знаете петнадесет чужди езика, но българския винаги ще ви е нужен - я ще се спънете, я ще се ударите..

Може да знаете петнадесет чужди езика, но българския винаги ще ви е нужен - я ще се спънете, я ще се ударите..

За да се изпсуваме:lol:

Това е толкова жалко...

Щях да си лягам ама май имаш нужда от помощ и ако не мога да ти помогна да звъня на 112

Това е толкова жалко...

Този форум не е да си разказваме живота и да си споделяме манджи. Обаче теб ако те напъва нещо и искаш да споделиш с някой, давай, целите сме в слух

Този форум не е да си разказваме живота и да си споделяме манджи. Обаче теб ако те напъва нещо и искаш да споделиш с някой, давай, целите сме в слух

Ти да видиш!
Явно не си чела по другите теми.
Но и не ми трябва твоето разрешение.
Поздрави на Митьо Пищова и сина му! Дано добре те е уважил, за да държиш положението на Крепостта!
Ако е красив знаем! Ти не си падаш по тях, само по бащите им :-o

Щях да си лягам ама май имаш нужда от помощ и ако не мога да ти помогна да звъня на 112

Помощ? От теб? По -добре чай от татул приготвен от любима свекърва. Не се надценявай. И не притеснявай излишно ... отговорните за твоето хоспитализарине!

Помощ? От теб? По -добре чай от татул приготвен от любима свекърва. Не се надценявай. И не притеснявай излишно ... отговорните за твоето хоспитализарине!

Много кратко тоз път, ама пак без смисъл, да не ти свърши чайчето

Вероятно не го уважаваш, но Толстой е казал/писал: Когато те предадат може да простиш, но ръцете са ти счупени и вече не можеш да прегърнеш с тях!

Толкова.

Е другия път ши внимаваш да не са чупиш, дай ся да та гипсирам и ще лежиш докат ти поникнат пак крилца

Е другия път ши внимаваш да не са чупиш, дай ся да та гипсирам и ще лежиш докат ти поникнат пак крилца

Това е ... мило!
Ако бях наистина кучка, дори нямаше да оценя ... трогателността на краят :) но ...аз вече те прежалих за другите ти фенки. Така че не е нужно, да се насилваш. Когато полетя ще разбереш ... че не е било насила и ще ме видиш или усетиш, знам ли :)

Това е ... мило!
Ако бях наистина кучка, дори нямаше да оценя ... трогателността на краят :) но ...аз вече те прежалих за другите ти фенки. Така че не е нужно, да се насилваш. Когато полетя ще разбереш ... че не е било насила и ще ме видиш или усетиш, знам ли :)

Недей така, за всички имам крилца, само трябва да не се страхуваш от небето

Недей така, за всички имам крилца, само трябва да не се страхуваш от небето

Това е проблемЪт! Аз НЕ съм всички. Така че имаш едни крилца бонус за някоя друга ... аз ще си намеря :)

Горе