Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

От: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Този форум не е да си разказваме живота и да си споделяме манджи. Обаче теб ако те напъва нещо и искаш да споделиш с някой, давай, целите сме в слух

Ти обаче - не стига, че не си на мнението на Каса, не стига, че си от Търново, ама и Амун специално внимание ти отделя - нормално е да си трън в очите :)(
Довечера може да споделя някоя манджа :mrgreen:

От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Като и четох глупостите ахаааааа да и вляза в тона, но се отказах. Сега разбирам мъжа и защо се е оттървал от нея, само ние кога ще се оттървем не знам, дано е по скоро

Началството видях че каза да внимаваме да не изгоним Касиопея. Земам си бележка. Вече само галантност от моя страна.

Началството каза да внимаваме да не изгоним Касиопея. Земам си бележка. Вече само галантност от моя страна.

Добре са те предупредили, щото с нея шега не бива. Ухапе ли те пепелянка, после не трябва да пиеш ракия, а и никой няма да се навие да те спаси, като изсмуче отровата й.

Добре са те предупредили, щото с нея шега не бива. Ухапе ли те пепелянка, после не трябва да пиеш ракия, а и никой няма да се навие да те спаси, като изсмуче отровата й.
Поначало се опитвам на всяка цена да избегна да си създавам врагове от женски пол. А и ракия не пия. Би трябвало да оцелея.

Поначало се опитвам на всяка цена да избегна да си създавам врагове от женски пол. А и ракия не пия. Би трябвало да оцелея.

Тцъ-тцъ, какъв българин си ти, ако вечер не изпиваш по една ока ракия със салата, докато обсъдаш политиката, живота, вселената и всичко останало.

Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Тцъ-тцъ, какъв българин си ти, ако вечер не изпиваш по една ока ракия със салата, докато обсъдаш политиката, живота, вселената и всичко останало.

И футбол, не забравяй футбол. :)

От: Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Благодаря, че ме подсети - без футбол как?!

Той не влиза ли в графа: ''живот'' ?

Той не влиза ли в графа: ''живот'' ?

Мне, като видна любителка на футбола и ракията, бих казала, че футболът заслужава отделна категория.

Мне, като видна любителка на футбола и ракията, бих казала, че футболът заслужава отделна категория.

И аз обичам футбол, ракия - не. Обаче не и родната излагация, дето минава за футбол. О.к тогава, се извинявам за въпроса ?

Никое от тия не ми е интересно :) барабар с футбола и чалгата.

Оти ни сме се събрали, за кодове, ако трябва ша си лафим ама инак без ракийка или твърдо гориво ниможе :D
Никое от тия не ми е интересно :) барабар с футбола и чалгата.

Оти ни сме се събрали, за кодове, ако трябва ша си лафим ама инак без ракийка или твърдо гориво ниможе :D
Е то твърдо може, ама ракийката специално ми влиза по-трудно 1 такова :)

От: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Има и такива, но то зависи как е варена :)
Е то твърдо може, ама ракийката специално ми влиза по-трудно 1 такова :)

Щом пиенето не ти пречи на работата може.
Лошо е когато работата започне да ти пречи на пиенето :lol:

Щом пиенето не ти пречи на работата може.
Лошо е когато работата започне да ти пречи на пиенето :lol:

Точно тези, на които пиенето най-много им пречи, не само на работата, най-малко го съзнават.

Не посягам към красиви мъже.
Мъжът, който жената ще хареса не е просто красив.

Той е интензивно сексуален, той е мъжествен, той привлича. Той си сипва мартини с маслинка, когато е тъжен. Той е научен да ти направи комплимент, дори ако на главата ти расте зелена трева. Ако си омърлушена, ще ти каже: "от времето е." Той е свикнал да изслушва, да внимава, да се старае да се грижи. Ще донесе лепило да ти залепи обувчицата. Винаги ще ти подава ръка когато се движите по скали.

Мъжът, който си заслужава ще ти налее бира до половината, за да не се стопля останалото количество в чашата. Той борави със супника ако идете на ресторант.
С него никога не е скучно. Изобщо не му е проблем да се справи с каквото и да реши.

"Защото си важна за мен.
Защото искам да си щастлива..."

... безмълвен съм... колко точно ме описа, все едно ме познаваш.
Само да допълня, дори бих намазал мекицата със шоколад и пудра захар на лейдито до мен...

Не посягам към красиви мъже.
Мъжът, който жената ще хареса не е просто красив.

Той е интензивно сексуален, той е мъжествен, той привлича. Той си сипва мартини с маслинка, когато е тъжен. Той е научен да ти направи комплимент, дори ако на главата ти расте зелена трева. Ако си омърлушена, ще ти каже: "от времето е." Той е свикнал да изслушва, да внимава, да се старае да се грижи. Ще донесе лепило да ти залепи обувчицата. Винаги ще ти подава ръка когато се движите по скали.

Мъжът, който си заслужава ще ти налее бира до половината, за да не се стопля останалото количество в чашата. Той борави със супника ако идете на ресторант.
С него никога не е скучно. Изобщо не му е проблем да се справи с каквото и да реши.

"Защото си важна за мен.
Защото искам да си щастлива..."

Пък уж, ни на е правил един татко даго ева, само дето не си сипвам мартинита предпочитам ракийца оти си обичам националното :-o
... безмълвен съм... колко точно ме описа, все едно ме познаваш.
Само да допълня, дори бих намазал мекицата със шоколад и пудра захар на лейдито до мен...

Горе