Само едно ще постна:
Точно за това говоря. Ъпдейтваш максимум 2 версии. Ако си го взел с 5 ъпдейтваш до 7 и толкова. После хардуера ти става 'бавен'. Бях се заиграл преди 2-3 години на стар модел сложих последната версия поддържан iOS. После бая псувах докато успея да си върна старата. Която също не беше особенно бърза...Разбира се, че не можеш да ъпдейтваш iOS до безкрай. Няколко версии и след това ако искаш да си актуален ти трябват нов хардуер.
Това са факти и всеки го знае, не че с андроид у-вата ситуацията не е такава де
Точно за това говоря. Ъпдейтваш максимум 2 версии. Ако си го взел с 5 ъпдейтваш до 7 и толкова. После хардуера ти става 'бавен'. Бях се заиграл преди 2-3 години на стар модел сложих последната версия поддържан iOS. После бая псувах докато успея да си върна старата. Която също не беше особенно бърза...
Нещата са направени така, че да трябва да обновяваш/купуваш новия хардуер....
Пример с андройда. Вземаш с 4.1 и ъпдеитеаш до 4.4. Макар, че доста устройства ще тръгнат и с 5 по един или друг начин..,
Ти сигурен ли си, че с 5 телефонът ти ще работи добре/коректно. Както казах винаги има начин да се обнови по един или друг начин...Или в моя случай = вземаш с 4.4 и си оставаш с 4.4?
Хаха, не си прав. Вземи някоя друга бутилка и се разкарай до офиса ти покажа как се гърчи Mac
Не се кахъри, като си вземеш ипхон за 1200 наи вероятно и него няма да можеш да го ъпдейтнеш с новия iOS, щотo ще иска да си купиш следващия модел
Ааааааа.... !!!... И то не само бавен, ами редовно забиващ от липса на достатъчно рам. Да не говорим че фабричните приложения на Гугъл и самсунг ми изяждат нон стоп от паметта с глупави ъпдейти, от които няма отърване ...
Този ти пост ясно говори, че не си ползвал устройство на Епъл в последните 10 години, което те прави неподготвен в спора. Просто редиш на общо основание.
Моя го взех с 4.4 и сега е със 6. Фабричен ъпдейт. Не съм го напъвал.
Казах 2 версии напред. Така, че ако ъпгрейднеш до 10 ще е максимума...
Иначе, нито ползвам нито имам намерение да ползвам Ейпъл устройства, но понеже работата ми е такава, постоянно ми дават да се занимавам с такива, но в последно време директно ги отсвирвам. Пресен пример преди 3 дена...
Накратко, еипълите са устройства за хора с $$$. Като дадеш 1200 за устройство, ще трябва да плащаш и за приложения. Проблема идва като си намерил на далавера такова устройство за 200-300 лв и не искаш/не можеш да плащаш за приложения.
Ейпъла го мразя, щото обикновено, аз съм този от които искат "да може да работи ама без да плащаш" - та съм запознат с най-гадната му страна....
Абе още скъпи бе да му се не види. Обаче една от най-мощните ти машини ли е...в смисъл, разчиташ ли на нея при някакви по-работни ситуации. Мислех, че си на дестктоп основно.
Това се отнася до телефона ми. За мобилни устройства не разчитам на iOS, защото не ми върши работа. Иначе laptop-ите са си с OSX. Ако ми трябва друга OS си пускам VirtualBox-а и пей сърце. А за работа през телефона ползвам много и различни приложения. С новия малко се прекарах, с този Edge дисплей, малко трудно му свиквам.