Slavchev
Well-Known Member
Мда, нещо такова е с теб положението.
Мда, нещо такова е с теб положението.
А, франсетата се готвеха да влизат в Нигер. Сега - на два фланга, така че #дагодухаукрайна#.Франция олекн с още една колония. Габонците си спретнали преврат. Сега няма да има от къде да набират играчи за френския национален отбор…
Щом Славчев го е написал, така е. Сигурно вече има едно 10 кликбайт статии по новинарските си изпражнения.
Споко, Русия още олекне и тя с една.Франция олекн с още една колония. Габонците си спретнали преврат. Сега няма да има от къде да набират играчи за френския национален отбор…
Изпражнение е само 1 глупак от форума с просещ за центове никЩом Славчев го е написал, така е. Сигурно вече има едно 10 кликбайт статии по новинарските си изпражнения.
Славчев, проверявай си източниците, мисли малко и тогава пускай по форумите. Няма да се заяждам вече с бизнеса ти. Уважавам на хората труда, какъвто и да е.Изпражнение е само 1 глупак от форума с просещ за центове ник
Тревожиш ме, всичко наред ли е?Славчев, проверявай си източниците, мисли малко и тогава пускай по форумите. Няма да се заяждам вече с бизнеса ти. Уважавам на хората труда, какъвто и да е.
Да, наред е. Има много други точки, по които има за какво да ти се сипва. Отделно ни даваш и много материал.Тревожиш ме, всичко наред ли е?
Нали знаеш как се ползва Гугъл? Новината аз дори не съм я качвал в моите сайтове, но е отразена от БНТ, БНР, Дир.бг и още. Достоверни ли са?Славчев, проверявай си източниците, мисли малко и тогава пускай по форумите. Няма да се заяждам вече с бизнеса ти. Уважавам на хората труда, какъвто и да е.
Ако се замислиш да тея са виновни, от тях тръгнаха фалшивите новини и това е техния начин на работаhttps://webcafe.bg/obshtestvo/yanka-takeva-i-falshivata-novina-za-balgarskiyat-ezik.html
https://amalipe.bg/ezikova-podkrepa/
Леля ви кУрнелия вдигна кръвното...
А този вампир Янка е време да го мумифицират от образователната с-ма.
Американците и ЕС са виновни със сигурност!
Спрях да го слушам до момента с ...
ТИ не разбра ли, че за този урунгел Европа му е причина за всичко лошо?Тоя случай е по-скоро за темата за изборите, ма карай:
ÐоÑÑадин Ðнгелов: ÐиниÑÑÑÑÑÑ Ð½Ð° оÑбÑанаÑа Ñи е помиÑлил, Ñе е миниÑÑÑÑ Ð½Ð° инÑоÑмаÑиÑÑа - ТÑÑд
ÐиниÑÑÑÑÑÑ Ð½Ð° оÑбÑанаÑа Ñи е помиÑлил, Ñе е миниÑÑÑÑ Ð½Ð° инÑоÑмаÑиÑÑа. Ð¢Ð¾Ð´Ð¾Ñ Ð¢Ð°Ð³Ð°Ñев изпÑаÑил иÑкане до миниÑÑÑÑа на здÑавеопазванеÑо да Ñе ÑазбеÑÑло кой и заÑо Ñи позволил да...trud.bg
Европейски министър в европейска държава, кой в виновен?ТИ не разбра ли, че за този урунгел Европа му е причина за всичко лошо?