Вискяр Градинаров
Well-Known Member
Хичкок ряпа да яде.Ма той умрял, ма!
Хичкок ряпа да яде.Ма той умрял, ма!
Блинки се е класирал и по болести на пениса (имаше такава тема преди време), та що па не по болести на доматите.
Блинки ще почне да се класира и по болести на доматите.
Въпреки че има много теории, не съм срещал приемливо за мен обяснение. Няма оправяне, но не е болест.
Нагоре по стъблото трябва да се оправят. Принципно.
От зелените става страхотен миш-маш, та баща ми май ще запретва ръкави.Видиш ли ги да почерняват късай всички на тая височина. Следващите и тези по-нагоре ще са ок след това.
При нас всички са така.
1. Преди около 2 години ми натресоха като подарък 5 саксии с годжи бери. Аз какво да правя, насадих ги по края на едната вила. Сега положението е повече от срамно - някакви зелени клони, цъфтящи от време на време, страшно много и увързани за един забучен кол, за да не пречат на преминаването. Това чудо какво да го направя, че да ражда?!
Тъй като басейнът е виртуален, дръпни го с мишката в ресайкъл бина и го инсталирай пак. Осите ще изчезнат при рисета.2. Какво правите, за да прогоните оси? Проблемът е следния: окупирали са басейна.
А водата ти ли ще я плащашТъй като басейнът е виртуален, дръпни го с мишката в ресайкъл бина и го инсталирай пак. Осите ще изчезнат при рисета.
Забранено копирането и десния клик....Здравейте,
Не знаех, че има официално призната порода Казанлъшки високолетящ гълъб, докато едни колеги не ме помолиха да им спретна нещо на бързо в Интернет. От разглеждането на най-различни снимки на гълъби, започнах да се вглеждам в гълъбите по пътя, за да се опитам да ги разпозная. Споделелям няколко снимки тук, може да ви е интересно. Има ги в различни окраски, а са една порода.