GTA-RACER
New Member
От: Идея: Не внасяш за здраве, няма лична карта
Ами да, това е стара практика. Загрях какво имаш предвид с ел. техника и ония двамата с "чуждата" кола, и тия проценти по телефона дето се договарят - това са доктори които са дошли да излекуват електромера понеже е болен и върти ненормални сметки... Всъщност тия новите електромери още при самото им поставяне са "болни" и трябва да се излекуват като разбира се връткаш едно телефонче до директора на местното посредническо дружество и той праща лекарите, като си плащаш там каквото прилича...
...но е по желание. Може спокойно да си се пишеш приерно ортодокс и да не те занимават, тоест имаш избор. Пък нашите се чудят само как да ти приклещят главата с вратата, и да минат изотзадзе
ахах, това и аз съм го чувал. Кат сомалийски пирати с абордажните куки на жиците. Опъват пружината иии става ТОЧНО "ох, баня, ох кеф..." по гащи вътре. На това ако му закачиш електромер, ши му фръкне шайбата
Иначе за ток ако продължим да си говорим- една история:
Преди доста години опитах да работя за една фирма няколко месеца. Отивам да взема едни отчети от производствената база и на тръгване гледам една "чужда" кола и двама на двора с главния ел. техник. Връщам се в офиса. влизам при началника и почвам си преглеждам папките докат си довърши разговора по телефона, без да давам много ухо. В един момент усещам, че говори с половин уста - "добре... на 60 процента, не на 50 щом смятат, че е по- добре..." - нещо такова беше и тряа си тъп /аз се напраих на приятно разсеян де/, че да не загрееш за какво ставаше въпрос. А там ток се харчеше мнооого. В смисъл специално за тая работа наред с бай мангал има и доста други маймуни... на жицата
Ами да, това е стара практика. Загрях какво имаш предвид с ел. техника и ония двамата с "чуждата" кола, и тия проценти по телефона дето се договарят - това са доктори които са дошли да излекуват електромера понеже е болен и върти ненормални сметки... Всъщност тия новите електромери още при самото им поставяне са "болни" и трябва да се излекуват като разбира се връткаш едно телефонче до директора на местното посредническо дружество и той праща лекарите, като си плащаш там каквото прилича...