От: Идея: Не внасяш за здраве, няма лична карта
@USAF някой да го е разтръбил публично? Явно, че това го знаете малко хора. А защо не го казвате, само вие си знаете.
По телевизията, радиото или каквито и да са медии, никога няма да го кажат публично. Е как защо не го казвам, и какво имаш предвид "ние си знаем" защо не казваме ? Аз не съм никой, аз един обикновен човек като всеки от тука, просто и аз научих наскоро някои неща които дори не съм си помислял и то от достоверни лица, не от случайни хора. Ето казвам го, за да се знае, просто от дума на дума се стигна до тук. Аз пък искам хората да знаят, да са наясно къде им отиват парите, и да разберат че ни управляват професионални мошеници за разлика от предните правителства. Предните и те крадяха ама имаше и за народа, ама тия... Думи нямам... Ти Моко да не мислиш че аз отдавна ги знам тия информации ? Преди няколко месеца ги разбрах от мои познати които са в сферата на енергетиката, познавам няколко човека от там и хората ми казаха как стоят нещата всъщност. Даже и да няма нито един циганин в България, пак ще е така скъп тока, защото тока на мангалите го поемат ДПС.
Навсякъде в цял свят има цигани, навсякъде има малцинства където живеят изолирани в гета, и там правят шашми с тока, ама едва ли хората им плащат компенсациите. И тъй като говорим за права на мангалите, преди и след нова година бях в Дания за около 4 месеца, и видях нещо което ми направи много лошо впечатление: там всички които са негри, араби, турци, и всякакви амуджи, от ивицата Газа, Пакистан, Индия, Ирак, Либия, Сирия, абе всякакви танганайци имат по големи права от нас европейците, защото били от бедни държави! Веднага има служби които им намират работа, настаняват ги в безплатни квартири, не плащат нито ток, нито вода, а само храната си плащат, защото всичките им разходи ги поема държавата, и пътуват безплатно в градския транспорт с някакви емигрантски карти, идва кондуктора ония вади емигрантската карта в която пишело че човека е придошъл бежанец от третия свят където имало война, и кондуктора му кимва, усмихва му се и го подминава, а ако съм аз -
глоба. И това справедливо ли е ? За едни може а за други не може, т.е. за амуджите с чалмите и забрадките може, а за нас цивилизованите бели европейци не може. В цяла Европа бил приет някакъв общоевропейски социален закон, да приемат без визи амуджите от третия свят, осигуряват по лесно работа на такива, веднага ги настаняват в квартири с парно отопление, абе всичко необходимо по добре от нас живеят тука, а ако си европеец не можело, защото си от европейска държава, не си от третия свят! И на всичкото отгоре на тия амуджи в Дания им дават правото да кандидатстват за жилища след 3-тата година преди още да взели гражданство! Просто в цяла Европа са приели такива шибани закони да дават по големи права на разни амуджи, понеже били от третия свят, държави в които имало война, били бедни и т.н. до като накрая до такава степен се презаселят, че ще ни претопят. Ненапразно онзи норвежец Андерс Брейвик направи атентата в Осло, точно поради тези причини че ей такива имат по големи права от нас! И не е само в Дания, така, същото е и в Норвегия, даже там пък гледаш повече араби и негри от колкото норвежци - обърнеш се надясно гледаш забрадка, обърнеш се наляво гледаш чалма, обърнеш зад гърба ти гледаш негро... И не само, в повечето европейски държави им дават права на такива от третия свят. Не съм расист, не страдам от ксенофобия, но има една дума и тя се казва
баланс и когато се наруши този баланс, чашата започва да прелива, и от там на татък стават нещата които не трябва да стават. Така че не само тука мангалите и турците, ами в цяла Европа е така - там пък гъмжи от араби и негри. Просто прекалено либерални закони направиха в последните години за тези от третия свят. Добре че Турция не влязоха в евросъюза че ей на тогава щяхме да видим от къде изгрява слънцето... Не само мангалите Моко са проблем у нас, в цяла Европа е така, защото там са проблем амуджите прииждащи от танганайските държави, всичко се диктува от Брюксел. Ако не ДПС, то Брюксел ще им даде права, защото трябвало да се прави социална и хуманна политика спрямо малцинствата. И стигаме до извода че Европейската комисия защитава правата не нас, а на чужденците ( амуджите ) от третия свят. Нещата могат да се променят само по един начин - революция, ама нема 'ора за тая работа...