И аз го засякох това във фейса. Грешка на езика.Човека иска да каже, че е направил половинка милярд от магистрали
Човека иска да каже, че е направил половинка милярд от магистрали
Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...МАЯ МАНОЛОВА И ПРОТЕСТНИЯТ Ѝ КАТАРЗИС | ✅ Участвайки във властта преди 7 години, Манолова не беше особено дружелюбна към протеста тогава. 👉 Днес обаче – О, чудо! – Мая смята протестите за... | By Gospodari | Facebook
✅ Участвайки във властта преди 7 години, Манолова не беше особено дружелюбна към протеста тогава. 👉 Днес обаче – О, чудо! – Мая смята протестите за...fb.watch
Тази овца ще ви оправи!
Не гласувах миналия път, но ще гласувам сега. Разстройвате се вие.Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...
Има всякакви тук. Въпросът е да не са от най-глупавите.Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...
Само че последователноста на снимките е точно обратната (от вчерашният мач) и то в няколко секунди разликаНе ме разбирайте погрешно, нямам нищо против да гласувате за ДБ, стига да не е за гроб. Споделям снимката само защото е смешна.
Само че последователноста на снимките е точно обратната (от вчерашният мач) и то в няколко секунди разлика
Искаш да кажеш, че съм фен на свободата и равноправието, най-общо на демокрацията и подкрепям стремежа към щастие на всеки?Не си схванал идеята на меме-то, но не се изненадвам. Все пак си фен на тиквун.
Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?Видяхме всички парти и герб, и дпс и бсп и воля и всички няма ефект от управлението им. За Слави няма какво да говорим той не става въобще остава само и само Демократична България. Демекратична България!!
Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?
По добре САЩ, отколкото недоразуменияНе те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?
По-притеснително е да козируваш едновременно и на САЩ, и на Русия, и на Турция. Говори за безпринципност най-малкото.Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?