И аз го засякох това във фейса. Грешка на езика.Човека иска да каже, че е направил половинка милярд от магистрали![]()
Човека иска да каже, че е направил половинка милярд от магистрали![]()
Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...![]()
МАЯ МАНОЛОВА И ПРОТЕСТНИЯТ Ѝ КАТАРЗИС | ✅ Участвайки във властта преди 7 години, Манолова не беше особено дружелюбна към протеста тогава. 👉 Днес обаче – О, чудо! – Мая смята протестите за... | By Gospodari | Facebook
✅ Участвайки във властта преди 7 години, Манолова не беше особено дружелюбна към протеста тогава. 👉 Днес обаче – О, чудо! – Мая смята протестите за...fb.watch
Тази овца ще ви оправи!![]()
Не гласувах миналия път, но ще гласувам сега. Разстройвате се вие.Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...
Има всякакви тук. Въпросът е да не са от най-глупавите.Недей, че тук има гласували за нея, ще се разстроят...
Само че последователноста на снимките е точно обратната (от вчерашният мач)Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против да гласувате за ДБ, стига да не е за гроб. Споделям снимката само защото е смешна.
![]()
Само че последователноста на снимките е точно обратната (от вчерашният мач)и то в няколко секунди разлика
Искаш да кажеш, че съм фен на свободата и равноправието, най-общо на демокрацията и подкрепям стремежа към щастие на всеки?Не си схванал идеята на меме-то, но не се изненадвам. Все пак си фен на тиквун.![]()
Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?Видяхме всички парти и герб, и дпс и бсп и воля и всички няма ефект от управлението им. За Слави няма какво да говорим той не става въобще остава само и само Демократична България. Демекратична България!!
Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?
По добре САЩ, отколкото недоразуменияНе те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?
По-притеснително е да козируваш едновременно и на САЩ, и на Русия, и на Турция. Говори за безпринципност най-малкото.Не те ли притеснява, че ДБ козируват директно на САЩ?