Ти кажи що бивш министър и настоящ депутат от гроб 1 година кри записите, недей ръси тъпини. И това не е ли престъпление?И каква стана тя? Голямата промяна я отложиха за следващите избори: след 2 месеца или след 1, 2, 3 или 4 години...
Революцията се оказа полюция...
В опит да съживят Революцията, изкараха още малко записи 'зад колоната' и Хр. Иванов поиска оставката на Борисов
Не няма да се съгласим, тиквата остави опоскана нива, камък върху камък не остави. Държавата е в руини.Хърсев каза, че се очаква към 4% ръст на икономиката. Съгласете се, че за една порутена икономика, която ГЕРБ са оставили никак не е зле
На есен, кат зееме 37% - пусни още еднаА за чалгара - пуснах сълза за тъпите му избиратели.
На есен, кат зееме 37% - пусни още една
Отдавна имам една теза, че “караницата” между Ристю и Трифонов е единствено с цел да има трети избори. Причината е, че ако трите партии изкарат правителство близко до президента, накакъв гаф воже да повлияе на резултатите на президентските избори и льотчика да отлети безславно без втори мандат.Петър Волгин: Заставате зад Радев, а депутатите ви атакуват министри от служебното правителсво?
Трифонов: Какво общо има, Радев да не си ги вади от джоба?
Разсъждения на дете идиотчеОтдавна имам една теза, че “караницата” между Ристю и Трифонов е единствено с цел да има трети избори. Причината е, че ако трите партии изкарат правителство близко до президента, накакъв гаф воже да повлияе на резултатите на президентските избори и льотчика да отлети безславно без втори мандат.
Така чрез него ще си гарантират поне някакво присъствие във властта идните години, ако народът се усети и ги измете от парламента.
Защото ако льотчика остане извън политиката, най-вероятно с комунистите и ДС е свършено завинаги, а те не спират да мечтаят за олигархичен модел по подобие на Русия и Беларус оглавен от техен човек, прикрит под формата на демокрация. Подобен формат напълно ги устройва, но през последните години сме все по-далече от това.
Отдавна имам една теза, че “караницата” между Ристю и Трифонов е единствено с цел да има трети избори. Причината е, че ако трите партии изкарат правителство близко до президента, накакъв гаф воже да повлияе на резултатите на президентските избори и льотчика да отлети безславно без втори мандат.
Така чрез него ще си гарантират поне някакво присъствие във властта идните години, ако народът се усети и ги измете от парламента.
Защото ако льотчика остане извън политиката, най-вероятно с комунистите и ДС е свършено завинаги, а те не спират да мечтаят за олигархичен модел по подобие на Русия и Беларус оглавен от техен човек, прикрит под формата на демокрация. Подобен формат напълно ги устройва, но през последните години сме все по-далече от това.
Кой ти каза, че са скрити? Карикатурата Хаджигенов ли?Ти кажи що бивш министър и настоящ депутат от гроб 1 година кри записите, недей ръси тъпини. И това не е ли престъпление?
Кой ти каза, че са скрити? Карикатурата Хаджигенов ли?
ÐдноÑÑÑаннаÑа âиÑÑинаâ за полиÑейÑкоÑо наÑилие — Breaking.bg
ÐаÑо какÑв Хаджигенов ÑÑбиÑа инÑоÑмаÑÐ¸Ñ Ð² ÐÐÐ ? ÐÑÑинÑка âбÑÑÑâ Ð¾Ñ Ð½ÐµÐ³Ð¾Ð´Ñвание Ñе надигна в ÑоÑиалниÑе мÑежи Ñлед каÑо вÑеÑа ÑандемÑÑ Ðойко РаÑков-Хаджигенов пÑÑна в комиÑиÑÑа на...breaking.bg
Кратък коментар като за куха лейка. Прост като галош ...Отдавна имам една теза
Ама много са ми сладки как поставят втория мандат на Президента под въпрос. Над 60 % одобрение и расте, а те продължават да правят дебилски съчинения по картинка.Герберското дебелоочие не познава граници. Дебила не се усети как добре описа управлението на тиквите. Прости, прости, ама чак пък толкова... То слепите видяха, че Радев го поддържат американците, само герберските садисти продължават с тая мантра.... Те тея освен да бият вързани хора, да се гаврят с голо момиче и да ги хвърлят като трупно месо, друго не могат.
Ама много са ми сладки как поставят втория мандат на Президента под въпрос. Над 60 % одобрение и расте, а те продължават да правят дебилски съчинения по картинка.
Би трябвало да ги проверят каква дрога са им давали, защото чисто адреналина не действа така, не и когато човека е вече на земята, че и с белезници, да не говорим, че си сложил униформа, школо си карал и тн. Колкото и да се зомбнали, тая работа без медикаменти няма как да стане. А и тогава нямаше още ваксини, та да кажеш, че е някакъв страничен ефектТъпине, това е брутално полицейско насилие, без аналог в Европа.
Разсъждения на дете идиотче
Нещо по-интелигентно освен плоски обиди явно не можете да кажете. Просто такива са ви възможностите.Кратък коментар като за куха лейка. Прост като галош ...