nandibandi
Well-Known Member
Да ти отговоря подобаващо??Ние сме всички във форума, които ти виждаме постовете, не за първи път се оплакваш, че ти е много за четене текста. Тва, че повечето те игнорират, не значи, че не се забелязва тенденцията да пишеш безсмислени мнения без да четеш какво ти пишат другите.
Не четеш, когато не ти е удобно и като не ти изнася, тогава си заравяш главата като щраус в пясъка и се правиш, че не на теб говорят.
Ти обитаваш само и единствено лаф-моабет темички и сипеш тролски празнословия, не съм те засичал в други теми, това важи и за повечето потребители особено активни в тази. За разлика от теб, мои мнения може да откриеш в доста различни раздели.
Колкото пъти съм казвал да говорим конкретно по теми, политики и т.н. ми бягаш по тъча, защо ли?
Вече в два поста те питам какво правиш в този форум и какво е общото между форум за предприемачество и онлайн бизнес и теб?
П.П. Надявам се да ти е достатъчно кратко, за да го прочетеш и достатъчно просто написано, за да го осмислиш и да ми отговориш подобаващо.
Аз, за разлика от теб, ценя своето време и това на другите. Вероятно си един от малкото, които не знаят, че съм контентрайтър, тоест, ТОВА е общото между мен и форума за онлайн бизнес и предприемачество. Ако си мислиш, че работя на поточна линия в производствен цех - грешиш. Забележи, че аз не те питам какво работиш, за да участваш в дискусията. Никога не съм го правила и няма да го направя. Тъпо е! Тъпо е, защото ако бяхме на едно мнение, никога нямаше да ти хрумне да ми държиш сметка защо съм тук.
Не се обиждай, но не харесвам мъже празнословци. Не само не ги чета като почнат да се повтарят, но и не ги слушам, когато бълват вербално плявата си.
Постът ти го прочетох до към средата - напълно достатъчно, за да си създам точна преценка за политическия ти уклон.