Въпрос на приоритети:
Ако магистралите бяха построени преди ГЕРБ, нямаше да се занимаваме с това.Станишев: Народът асфалт не яде | Dnes.bg
БСП поиска оставката на правителството с митинг в София | Dnes.bgwww.dnes.bg
ГЕРБ десетина години бяха на власт - имаше пари за пътищата.
Няма ги ГЕРБ - няма пари, всичко спря. Комитова каза, че заварила цялата страна в строежи. Пренасочиха парите някъде другаде и край.
Е то който и да е 10, години да е на власт, ще строи пътища, не малко пари идват от Европа за тея неща, все пак ни натискат за пътищата към /ОТ ЕС . Пък Бойко брато, той открива по 5 км магистрала, ходи да реже лентички, и те пак не струват. Пък и се видя от документите, че ми строили за в пъти по-скъпи пътища, защо ли... Да не говорим, че ако парите за тея неща отиват във фирми на Пеевски , заеби...
Това "няма ГЕРБ няма пари - всичко спря" - имам чуството, че слушам пенсионерите като си говорят в магазина. Кое всичко е спряло точно, не може да има бюджет 320 милиона за нещо, и да се изпълняват договори за 2 милиарда. Пък и аз съм много съгласен да се спре всичко и да се направи един одит и да се види как да се строи качествено, и без фирми на батко и братко и да се работи като хората, не да се краде само.