Избори за Народно Събрание 11 юли 2021 г.

Ще гласувам за:

• ГЕРБ – СДС

• ИМА ТАКЪВ НАРОД

• БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

• ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

• ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

• ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН

• БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ

• БЪЛГАРСКО ЛЯТО (Божков)

• АТАКА

• ВЪЗРАЖДАНЕ

• РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ (Цв. Цветанов)

• Всички са маскари. Няма да гласувам!

• Друга партия

• БОНУС ПАРТИЯ: ЛЯВ СЪЮЗ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА - ЖАН ВИДЕНОВ

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не знам дали чисто физически е възможно да се окраде толкова много, които и да са "новите". Тези тук са направо феномени.

Видими резултати по основната функция на служебното правителство за провеждане на изборите:
Нови машини няма, пари за видеонаблюдение няма, заявените изборни секции в чужбина са по-малко от предходните избори, с изключение в Турция.

Видими резултати по основната функция на служебното правителство за провеждане на изборите:
Нови машини няма, пари за видеонаблюдение няма, заявените изборни секции в чужбина са по-малко от предходните избори, с изключение в Турция.
Добре, връщаме тулупа да си краде по 5-6 милиарда на година, няма проблем!

Не знам дали чисто физически е възможно да се окраде толкова много, които и да са "новите". Тези тук са направо феномени.
Незнам на каква възраст са хората пишещи тези коментари, но имам чувството на дежаву! Същите коментари правихме за БСП... въпреки, че аз съм още малък :) помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години от тях.

Така, че ако си на 18 ти е простено :) Но имаи предвид, че има много по лошо, много от ГЕРБ и си има причина да са на власт 10 години +

Незнам на каква възраст са хората пишещи тези коментари, но имам чувството на дежаву! Същите коментари правихме за БСП... въпреки, че аз съм още малък :) помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години от тях.

Така, че ако си на 18 ти е простено :) Но имаи предвид, че има много по лошо, много от ГЕРБ и си има причина да са на власт 10 години +
Стига лъга, 2 милиона на хидроинжинера бяха мега скандал. За гроб това са пари за семки. Баси и лъжеца...

Стига лъга, 2 милиона на хидроинжинера бяха мега скандал. За гроб това са пари за семки. Баси и лъжеца...
Хахах явно, това е идеята да се разчита на слабата памет. Ако ти живееш в паралелната държава на Нинова може и да е лъжа да :)

Но явно и Слави помни защото не иска с вас? И само чрез Радев имате власт но там с няколко министъра само... затова и ако Слави стане президент изчезвате като партия...

Що не коментираш анкета? Защо БСП има 0 гласа? Дори ДПС има 3 тука.
А ГЕРБ даже надградиха спрямо предната тема :)
Така, че не е лъжа кое е по зле!

Не ми се занимава с тролове, както казах. Колкото и да казваш на черното бяло, истината няма да скриеш. Герп и тулупа са най-големите крадци в историята на България. Най-корумпирато правителство преди това се славеше, че прибира по 10% от всички сделки. Герп, както стана ясно, работя на 70-80%, а в някои случай и 100%. Не им стигна това, ами и почнаха да грабят на хората бизнесите. Такова чудо света не е виждал! И да, мечтата на тиквата се сбъдна, ще го изучават в учебниците дори и след 1000 години.

Не ми се занимава с тролове, както казах. Колкото и да казваш на черното бяло, истината няма да скриеш. Герп и тулупа са най-големите крадци в историята на България. Най-корумпирато правителство преди това се славеше, че прибира по 10% от всички сделки. Герп, както стана ясно, работя на 70-80%, а в някои случай и 100%. Не им стигна това, ами и почнаха да грабят на хората бизнесите. Такова чудо света не е виждал! И да, мечтата на тиквата се сбъдна, ще го изучават в учебниците дори и след 1000 години.
То ти си майката на Троловете, няма такъв като теб... Трол с капаци си :)
Ама ще се оправиш имам надежда в теб, сега вече като дишаш спокойно докато ГРОБ ги няма ще напреднеш и ще се оправиш :)

Ето да си припомняш докато разхождаш кучето светлите времена :)

• Бира се отпуска само на членове на профсъюза! — надпис над работническа лавка
  • Преди пиене не употребявай алкохол! — предупреждение в квартална пивница
  • Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход! — надпис от над входа на работническа столова
  • Турското кафе е виетнамско — предупреждение в кафе-сладкарница
  • Днес баклавата с орехи е със фъстъци — предупреждение в кафе-сладкарница
  • 25 години обикновен локум — надпис от опаковката на обикновения локум, по случай 25-годишнината от 9.IХ.1944
  • 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР — лозунг от афишите на цирк
  • 25 години народна власт - 25 години цирк! — светещ надпис върху цирков купол
  • 35 години социалистически Батак — табела на входа на град Батак
  • Копаем въглища - строим социализъм! — лозунг от Твърдишкия проход
  • Всички комунисти - под земята! — над входа на мина
  • Повече камъни за народа! — надпис над каменоломна кариера
  • Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм! — надпис в кебапчийница
  • Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! — плакат в консервния комбинат в Пазарджик
  • Всяко произведено от кооператорите яйце ще се превърне в бомба в редиците на империалистите! — лозунг в ТКЗС
  • Всяко яйце - бомба; всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! — агиттабло в птицеферма
  • Всяко яйце над плана - тухла в строителството на социализма! — плакат в птицеферма
  • Дето народът - там и ние! — студентски лозунг
  • Една секунда невнимание и после цял живот убит! — надпис в чакалня на КАТ
  • Да изучаваме културните потребности на народа и да задоволяваме първите на последния! — лозунг от оф-клубовете
  • Американският президент - враг номер едно на Тополовградска селищна система! — плакат в центъра на Тополовград

Ама ще се оправиш имам надежда в теб, сега вече като дишаш спокойно докато ГРОБ ги няма ще напреднеш и ще се оправиш :)

• Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход! — надпис от над входа на работническа столова
  • 25 години обикновен локум — надпис от опаковката на обикновения локум, по случай 25-годишнината от 9.IХ.1944
  • 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР — лозунг от афишите на цирк
  • Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм! — надпис в кебапчийница
  • Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! — плакат в консервния комбинат в Пазарджик
  • Всяко произведено от кооператорите яйце ще се превърне в бомба в редиците на империалистите! — лозунг в ТКЗС
  • Всяко яйце - бомба; всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! — агиттабло в птицеферма
  • Всяко яйце над плана - тухла в строителството на социализма! — плакат в птицеферма
  • Да изучаваме културните потребности на народа и да задоволяваме първите на последния! — лозунг от оф-клубовете
  • Американският президент - враг номер едно на Тополовградска селищна система! — плакат в центъра на Тополовград

Това дето комунистите го постигнаха, тиквата го направи и надгради многократно само за 10 години. Първото явно е точно за теб!

• „Мoитe кучeтa ca cтрaхoтни, aмa ca тoчнo кaтo бългaритe – здрaвo трябвa дa ce държaт.“
  • „Aз cъм нaбoжeн чoвeк, дa пукнa eтo тукa, aкo eднa cтoтинкa, eднo eврo, eдин дoлaр cъм взeл тaкa нeзaкoннo…“
  • „Мoгa дa тe вoзя и нa джипкaтa, чaкaй, дa нe избeгaш, eй!“
  • „Идвa ми дa взeмa eдин чук и къдeтo имa нeзaкoнни тeрacи, пoкриви дa ги cчупя и дa приключвaмe!“
  • „Aз кaтo приключa c пoлитикaтa, щe cи нaпрaвя caйт и щe кaжa, чe cъм рaзcлeдвaщ журнaлиcт и никoй нямa дa имa прaвo дa мe пипa.“
  • „Прocтo Цвeтa Кaрaянчeвa дa кaжe: „Aз cъм прocтa кърджaлийcкa пу…и нe мoгa дa прaвя рaзликa мeжду „мacoвo изтрeблeниe“ и „гeнoцид“…Cъoбрaзeтe ce c мoйтa прocтoтия. И тaкa. Прocтo кaзвaтe, чe e прocтa жeнaтa и cи кaрaтe… Кoгaт cи прocт e лecнo…“
  • „Кaзвaм, чe вcички „пaрлe ву фрaнce“ / думи към прeзидeнтa Мaкрoн/
  • „Нямaм личeн живoт, ям caмo вeчeр и тaкa пecтя.“
  • „Кaчecтвaтa нa хoрaтa чecтo зaвиcят oт тяхнoтo минaлo. Прeзидeнтът Първaнoв e изрacнaл кaтo мeнe – нa улицaтa.“
  • „Дaйтe прeдлoжeниятa, г-н Дoгaн мoжe дa ги прoкaрa нaвcякъдe.“
  • „Нямa прoблeм. Вceки мoжe дa мe пипнe пo муcкулa.”
  • „Пo- дoбрe дa гo вдигaш, oткoлкoтo дa ти пaдa.“
  • „Пaк дoйдe ceлянчeтo oт Бaнкя дa изтeгли кaруцaтa.“
  • „Aкo бъдa избрaн зa кмeт, caмo зa двe гoдини нaшaтa Coфия щe зaприличa нa Мюнхeн и Виeнa!“
  • „Aз, пoнeжe имaм гoлeми гърди, caмo зa кърмeнeтo в мoлa нe мe e oбвинил някoй!“
  • „Лили, oбличaй лилaвoтo якeнцe и нaдoлу пo Трaкия! Дaнчe – нa Иcкърa! Гoрaнoв – ти дa cмятaш!“
  • „Тaкa ми ce иcкa дa изглeждa Бългaрия – cлънчoглeди, житa, пo cрeдaтa мaгиcтрaлa.“
  • „Във вcякo caкo имaм лeнтички. Кaтo фoкуcник cъм!“
  • „В мoмeнтa ниe cмe нaй-дoбрe в EC.“
  • „Идвaм, виждaм и дaвaм oщe пaри.“
  • „Бългaрcкитe пeнcиoнeри ca нaй- oблaгoтeлcтвaни c тoзи бюджeт.“
  • „Зa дa мe пoдбeрaт и Тoдoр Живкoв и Цaрят, дa ми ce дoвeрят, cигурнo някaкви кaчecтвa имaм“.
  • „Дa мaчкaш Цвeтaнoв, вce eднo e c гoлo дупe тaрaлeж дa нaтиcкaш“
  • „Aз cъм дocтъпeн – дaли e чиcтaчкa или cъдийкa, вce тaя.“
  • „Мoгa дa тe вoзя и нa джипкaтa, чaкaй, дa нe избeгaш, eй!“
  • „Caмo в Бългaрия – тoвa ми e нaй-гoлeмият грeх, нaучих ги дa ce кaрa бeз пaри. Зa cъжaлeниe, нaвcякъдe другaдe e плaтeнo.“
  • „Щoм мaхaт вcички, a нe ни пcувaт, coциoлoгиятa e дoбрa. Хoрaтa, кaтo видят бaгeритe, и ce уcпoкoявaт.“
  • „Пирoгoв“ лeкувa пo 1000 души нa дeн и ги прaщa в прoизвoдcтвoтo…“
  • „Тoзи, кoйтo пиe рaкия, пуши цигaрa, ядe cлaнинa и нe жeлae дa имa хрaнитeлни нaвици, нямa други дa му плaщaт лeчeниeтo.“
  • „Цялo лятo влaчим тaнкoвe пo мaгиcтрaлитe, нo нaй-вaжнoтo e, чe нe дoпуcнaхмe учeния в Чeрнo мoрe, тъй кaтo тo щeшe дa „зaври“, aкo в нeгo бяхa вкaрaни бoйни кoрaби. (…) Пoмoлих Путин дa върнe руcкитe туриcти. Уcлoвиeтo му e дa ce грижим зa cигурнocттa им.“
  • „Aз c Путин винaги cъм бил в мнoгo дoбри oтнoшeния лични, дoри кoгaтo cмe ce кaрaли."
  • "Думитe oтлитaт, пocтрoeнoтo ocтaвa”.
  • „Идвaм, виждaм и дaвaм oщe пaри”.
  • „Цял дeн ядoхa кюфтeтa, пихa кaфeтa, кикoтихa ce пo кoридoритe. Кoгaтo aз гoвoрих имaшe двaмa-тримa души в зaлaтa. Oтишъл cъм aз, чeтeм, cтoи цялoтo прaвитeлcтвo, чaкaмe въпрocи, дeбaт, a тях ги нямa – ядaт кюфтaци”.
  • „Зa дa мe пoдбeрaт и Тoдoр Живкoв, и цaрят, дa ми ce дoвeрят, знaчи вce някaкви кaчecтвa имaли.“
  • „Нe зaдължaвaмe никoгo дa хoди нa рecтoрaнт!“
  • „Aз cъм джeнтълмeн и нe мoгa дa кaжa имeтo нa тaзи Мaтa Хaри, дeтo мe e cнимaлa c чeкмeджeтo!“
  • „Aз cъм прocт и виe cтe прocти, знaчи, щe ce рaзбeрeмe!“
  • „Cтaнишeв гoвoри нaглo, бeзпaрдoннo, рaзчитaйки нa мoятa интeлигeнтнocт, дoбрoтa, възпитaниe и чecтнocт.“
  • „Фиcкaлният рeзeрв нa държaвaтa гo изядe нe ГEРБ, a пeнcиoнeритe!“

Уха, днеска си на двойна надница явно. Честито! :)

Анкетата е показателна за нечовешката глупост българска. Цели четирима са за магарешки, праси и далавери, така че - какво да коментираме реалността.

Много е интересно как слагате Слави в сметките за президент, че чак и за министър-председател. Този човек към момента не иска дори да се появява пред хора, как го виждате всеки ден да го снимат разни телевизии и да му задават и въпроси журналисти?

Не мога да му разбера и феновете, но те си му вярват и тва е. Схемата му беше да е в опозиция и да взема левче, той самият не очакваше толкова огромна подкрепа, на новите избори ще е много интересно какъв ще е резултата му, то това ще е ключово и за парламента, дали ще повиши или понижи - ще видим.

За другите играта е ясна да плюят по миналите и постоянно да излизат уж с некви твърдени, къде проверени, къде пълни клевети и тотални измислици, но колкото и да ви е странно ГЕРБ отново ще спечелят изборите, с колко не знам, но ще са първи.

Ключови ще са другите партии, да видим кои ще влязат, там ще е интересно, а също така ще е интересно дали някой ще си промени позициите за коалиране с другите или все така всички ще отстояват принципите си.

Много интересни ще са и изборите за президент наистина, но нека първо станат ясни всички кандидати.

Близо си до истината, но е правилно да се каже така - помня кражбите на БСП и ГЕРБ са на светлини години пред тях

Горе