Ти поне си от малкото, които се срамуват, че симпатизират на гроб и е много симпатично как се опитваш да се правиш на обективен. Знаеш ли обаче, жлъчта ти към Радев е толкова явна, че трудно ще ме заблудиш. По адрес на мафията никога не си толкова злобен.
На фона на всички явни, доказани и безспорни далавери на тиквун, дори главата на Никифор да е била в торбата - майната му.
Хаха, какво общо има едното с другото, защо трябва да ми е симпатичен Радев? Какво е направил точно за теб или за мен? Основната задача на нашият президент е просто да изглежда що годе добре и да отговаря на критериите за години. Тоя спечели заради Цецка, просто тя изглежда по-зле от него.
Извинявай, ама хич не ми е симпатичен, знам че на теб супер много ти допада само не знам защо точно?
Странен вкус за мъже...
Щом има управленски амбиции нека официално да поеме властта, както се минава, всичко по реда си, тогава ще можем да оценяваме обективно. За сега можем да го оценяваме на външен вид и изразително четене на речи. Еми някак не е моят и по двата показателя. Примерно Първанов и Петър Стоянов повече ми допадаха като ги слушах на 31-ви хаха.
Какво прави той всъщност? Управлява в момента тайно, без да носи отговорност и въпреки че е част от властта цял мандат някак успява да внуши на такива като теб, че е един от нас, човек от народа, протестър едва ли не, стига бе.
Бойко също ме дразни, не мога да му понасям простотии понякога, добре че се поскри малко, не оставай с грешно впечатление, но той вече не е актуален толкова, сега други са на власт, не разбра ли?
Иначе тиквун и неговите, че имат издънки е ясно, обаче това дето се случва последния месец не може да ме убедиш, че е баш така, някак не го вярвам, че може да е толкова зле - милиони, милиарди, трилиони още малко източени изчезнали, раздадени и т.н. Ддз тия хора са на власт от толкова време, дали не можеха малко да поскрият а? Както с подслушванията, една лъжа казана 100 пъти и вече е истина, но всъщност то си е такова -лъжа.