То резултати са ясни, да видим ще управлява ли некой или ще гледаме още служебното.
Ето ги предсказанията ми:
1. ГЕРБ
2. Слави
3. БСП
4. ДПС
5. ДБ
6. Мутри
7. Патриоти
8. Българско лято?
Ако пак няма правителство при следващите избори вече е редно Слави да падне доста.
ДБ ме изненадаха с този процент, явно ДПС нещо не можаха да се активизират добре в чужбина или гласовете на другите ги неутрализираха, но е странно при рекордно ниска избирателна активност, твърдия електорат на ДПС да не им стигне за 4-то място. Голям спад на БСП също, а Слави още нагоре. Доживяхме да чакаме Слави да ни каже какво ще ни прави държавата хаха.
За Герб също добър резултат, при подобна кампания 2 месеца, всяка друга партия щеше да бъде съсипана. И там се забелязва доста сериозен твърд електорат и колкото да не им харесва на някои хора, неплатен и грамотен електорат.
Не съм гледал анализи глупости, коментари, днес сутринта пуснах за 5 минути сутрешните и дадоха лидерите, уж всички искат да "поемат отговорност" и да управляват, сякаш са готови за диалог тоя път, но чакаме Слави да се произнесе, квото той каже това ще е. Или ще се хване на хорото или пак нови избори, дано ги съчетаят с президентските тоя път да не се ходи по 5 пъти да се гласува.
Тъжно ми е, че патриотите не влязоха, колкото и зле да са, пак са 1000 пъти по-смислена партия от старите муцуни на ДС- мутри, дето се правят на протестъри с цялата си наглост...
П.П. Най-важното от изборите е, че всички са губещи като цяло, активността го показва. Макар че все пак лято е, почивки, тово онова.