Vbb
Well-Known Member
щом господарите са монтирали клипа.... освен това не виждам нищо ненормално и лошо Костадин да разпределя заплатитеЕто нещо интересно от "кухнята":
щом господарите са монтирали клипа.... освен това не виждам нищо ненормално и лошо Костадин да разпределя заплатитеЕто нещо интересно от "кухнята":
И те са поръчкови, но много неща като ги наблюдавам идващи от тази партия съвпада с казаното. Не съм изненадан, че са същите, както и че ловят именно патриотичната аудитория, която явно е доста наивна или обезверена и вярват във всичко, което някой им го поднесе по начина, по който искат да го чуят. Ще ги видим и тях. Не знам за вас, но аз получавам Дежавю.щом господарите са монтирали клипа.... освен това не виждам нищо ненормално и лошо Костадин да разпределя заплатите
то не остана за кой да гласуваме вече.... засега най близки до моите виждания и разбирания са Възраждане.И те са поръчкови, но много неща като ги наблюдавам идващи от тази партия съвпада с казаното. Не съм изненадан, че са същите, както и че ловят именно патриотичната аудитория, която явно е доста наивна или обезверена и вярват във всичко, което някой им го поднесе по начина, по който искат да го чуят. Ще ги видим и тях. Не знам за вас, но аз получавам Дежавю.
Всеки има правото да гласува за партията, която най-добре би го представлявала, дори и да не е най-доброто решение.то не остана за кой да гласуваме вече.... засега най близки до моите виждания и разбирания са Възраждане.
Аз от известно време си казвам, че и това няма да направя, но все още го правя. Взе да се изтърква плочата. Стари, нови, нови, стари. То това звучи като касета със сайд А и Б и я обръщаш по собствена воля нон-стоп. Но все повече ми се струва, като плоча, която има само една страна и дори игличката на грамофона не достига края на историята, а е зациклила на едно място и прескача между две, или няколко съседни омагьосани линии. Което може и да не е толкова лошо, но кофтито е че живота ни преминава. И той не е нито касета, нито грамофонна плоча.Всеки има правото да гласува за партията, която най-добре би го представлявала, дори и да не е най-доброто решение.
Мой познат например ще гласува за някакви доста неизвестни и както ги наречи "алтернативни", само и само да не е сегашните скици. И неговата логика може да се вземе под внимание, но е наясно, че няма да влязат, но все пак мрази да не си упражнява гласа.
Аз лично съм супер разочарован от всички, но ще успея да си подбера партия, за която да дам гласа си, колкото водещите му подбуди да са, че го правя, за да не го дам на другите, които повече не му допадат.
Ще се чуя с Симо, да видя каква програма имат. Иначе Левицата ми е някаква опция.@Blinky, да си знаеш какво подкрепяш:
Само кандидаÑ-депÑÑаÑи Ð¾Ñ ÐÐ-ÐРподпиÑаÑа пÑедизбоÑнаÑа деклаÑаÑÐ¸Ñ Ð½Ð° СоÑÐ¸Ñ Ð¿Ñайд - ТÑÑд
СоÑÐ¸Ñ Ð¿Ñайд, оÑганизаÑиÑÑа зад гей паÑада в СоÑиÑ, пÑбликÑва ÑезÑлÑаÑиÑе Ð¾Ñ ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¿Ñизив да Ñе подпиÑе пÑедизбоÑна деклаÑаÑÐ¸Ñ Ð² подкÑепа на ÐÐÐТРоÑганизаÑииÑе. ÐодпиÑали Ñа Ñе Ñамо...trud.bg
Освен ако вече не си направил правилния избор, както е редно.
Виж файлът 28574
Само така. Правилната политика към трансджендърите от ппдб е това:Ще се чуя с Симо, да видя каква програма имат. Иначе Левицата ми е някаква опция.
Дори ще му пиша днес, че ми и интересно какво ще правят.
Да, ще му предам.Само така. Правилната политика към трансджендърите от ппдб е това:
И специални поздрави на Симо!
То не само може, а е задължително. При тях кофти шега ще им изиграят Майчето и Танчето, но искрено се надявам да влязат. Колкото повече опозиция на коалиция "войнолюбци'', толкова по-добре.дали може да се споделя
И тва от потомствен комунист. Не го очаквах от тебе.На стълба точно пред нази гледам некой залепил огромен предизборен плакат на "Левицата".
Веднагически го махнах.
Докато чистех останките от тиксото, забелезах че от другата страна има и две залепени малки срамежливи листчета на "Възраждане".
След неколкосекунден размисъл ги оставих Засега.
Все пак нали по закон всеки отговаря за добрия вид на улицата пред имота си а на Левицата изпълнението беше твърде неестетично.
Като чуя 'Възраждане', се сещам за това:На стълба точно пред нази гледам некой залепил огромен предизборен плакат на "Левицата".
Веднагически го махнах.
Докато чистех останките от тиксото, забелезах че от другата страна има и две залепени малки срамежливи листчета на "Възраждане".
След неколкосекунден размисъл ги оставих Засега.
Все пак нали по закон всеки отговаря за добрия вид на улицата пред имота си а на Левицата изпълнението беше твърде неестетично.
Нямаше нужда. Просто трябваше да кажеш, че основното лице на 'Левицата'е Мая Манолова.Ето какво имат като програма:
Програма на КП "ЛЕВИЦАТА!" 2023-2027 г. - Изправи се.БГ
Основни приоритети за солидарно и справедливо общество ЛЕВИЦАТА! Създаването на ЛЕВИЦАТА! и участието ѝ в предстоящите парламентарни избори е първа ..izpravise.bg
Позволи да го шерна.
Виж файлът 28576
Сегашните комунисти не ги харесвам.И тва от потомствен комунист. Не го очаквах от тебе.
Аз така махам плакатите на изи кредит. Отивам на пазар и гледам 'сички стълбове нашарени - минавам, обирам и на хората по кофите. Айде!
Да, и какво. То едни красавци са на другите партии водещите лица, тази е като божа кравичка в сравнения с тях. На другите места са доста тежка категория #@)*Изглежда
Нямаше нужда. Просто трябваше да кажеш, че основното лице на 'Левицата'е Мая Манолова.
Барем да си беха сменили домейна?Програма на КП "ЛЕВИЦАТА!" 2023-2027 г. - Изправи се.БГ
Основни приоритети за солидарно и справедливо общество ЛЕВИЦАТА! Създаването на ЛЕВИЦАТА! и участието ѝ в предстоящите парламентарни избори е първа ..izpravise.bg