ххахаах кво вика може ли да запишете отново ахахахахах
Правилно е само бойчето като ги тегли ...При така заложените политики догодина трябва да теглим 14 млрд. дълг. Наистана си е 'Промяна':
Не помня бойчето от колко време не е във властта, ама само той ви е в акъла.Правилно е само бойчето като ги тегли ...
6-7 месеца кратка памет имате, дейба...Не помня бойчето от колко време не е във властта, ама само той ви е в акъла.
Другарю Славчев, то ляво не остана. Кого ще подкрепиш сега: Янев или Възраждане?Иначе тия на протестите срещу Газпром и подкрепящите укро-мангалите са някакви събрани от цирка и почти сигурно са на пико, или нещо от тоя сорт
Ей за толкова години не се научи, че никога не съм бил от "левите" ти дружки...Другарю Славчев, то ляво не остана. Кого ще подкрепиш сега: Янев или Възраждане?
и аз гледах видеото и точно това направиха ... няма как с такава скорост автобус да спре , а те препречиха пътя му.Не знам дали е по темата, но видяхте ли видеото с катастрофата на полицаите с автобуса? Само на мен ли ми се струва, че се самоубиха ?
Талибана се опита да ги заобиколи а те се блъснаха в 18 тонен автобус... Е да спряха го ..
То рано или късно всеки съжалява за избора си, и за да не прави повторно грешката или не ходи или гласува с "не подкрепям никой". Всеобща тайна е, че всеки се дъни рано или късно, защото....абе причини много, но не е чат толкова невежество и аматьорщина, колкото съвсем друго.Мен са ми адски смешни тези, които гласуваха за Радев и сега скачат срещу него. Всеки ден им се подигравам. И има защо!
То и след "лъсци" биваше да има и 3-ти дубъл . Артистите са така..не винаги става от 1-я път.ххахаах кво вика може ли да запишете отново ахахахахах
Точно! В краен случай като гърците - пред парламента с яйца и бухалки ... малко да се поиграе бейзбол. Такива варианти да дадеш на някой шанс, той да се о*ира в диапазона от няколко месеца до десетилетка и повече и после да повтаряш, потретваш едно и също не става, нито пък стават така наречените "мирни протести", на които хората излизат с плакати, надписи, колажи, запалени зипо-та и тем подобни. Може и да става де, но не и по родни земи.за да не прави повторно грешката или не ходи или гласува с "не подкрепям никой".
Луна може.Хубаво Слави ще прави референдум за 'президентска република'. Ама да няма сърдити, ако следващият президент е бай Бойко или Луна например.