the.rampage.rado
Well-Known Member
Двама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
я пак виж списъка и ми кажи къде е втория https://www.parliament.bg/bg/MPДвама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
Разбрахме що ги подкрепяш.Двама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
Деба, този каскет много се разработи уе!![]()
![]()
![]()
Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххахаРазбрахме що ги подкрепяш…
На хранилката си и ти..
ей, ейййй…
Разбрахме .. няма нужда.Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххаха
мани нашата партия сега , кажи за твоята партияКажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?
Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".с темпото с което е тръгнал Гешев усещам как след месец ще има 150 депутати без имунитет![]()
Не, аз са ти казвам обръщане на посоката. Нали вчера се пенехте, че ние ще вкараме прасето? КОЙ го вкара сега прасето? Вие и проекта от итн, на които им беше налят вот именно за такива мизерии.мани нашата партия сега , кажи за твоята партия![]()
Я първо кажи коя е твоятаКажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?
бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".
Ако ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.
И знаем от къде ги има..със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ
Гешев НЕ е г-н Никой, притежава власт и инструменти с които може да съсипе всеки един човек в България! Ти забравяш , че е главен прокурорАко ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.
@nandibandi - кажи, кеф ли е партията ти да е създадена от мафията от дпс?
Не знам, ти кажи. Аз не гласувам за ДаебеммайкатанаБългария. Е, веднъж се обърках, ама поне се осъзнах, че при тебе изпусната работата.@nandibandi - кажи, кеф ли е партията ти да е създадена от мафията от дпс?
Ми ще ходи.. като е без пари.И знаем от къде ги има..
Абе, честно: наа никой ли не му прави впечатление, че Гешефт ходи до сащ сума пъти в последните месеци? Закуски, вечери с големите колелета. Абе, наивни ли сте?