Дай снимки и на София през 1000-та година.
Което се е разпаднало, ше се събере (при наличие на достатъчно желание и танкове).
Е, тогава няма да се сърдите, че Русия целия цивилизован свят ги отхвърли.
Дай снимки и на София през 1000-та година.
Което се е разпаднало, ше се събере (при наличие на достатъчно желание и танкове).
РетардЕ, тогава няма да се сърдите, че Русия целия цивилизован свят ги отхвърли.
А така, излез малко от форума, ПРЕДПРИЕМАЧО, който кисне по 36, понякога и по 48 часа тук, поствайки по 5 поста за 10 минути, но бил от ВИСШАТА КЛАСА.Оф тоя наркомана като види, че някой му обръща внимание, оргазъм получава, да ходи да цапа по всички теми с човека дето му е отговорил.
Етериум - супер живот имаш - живееш единствено за това някой да ти обърне внимание тука - и по цяла нощ до обяд да превеждаш статии , с едничката надежда, някой да ти обърне внимание, че да се почустваш и ти човек в тоя живот нещастен дето имаш.
Ама става късно, и ще те оставям да се садваш сам с преводите.
Да, щото е същото да си купиш Айфон реплика, като Айфон нали? За обувките - имам кроксове - това са 'медицинските бели галошки' , дето ги знаем тук по 5-10лв, а на Крокс са 40-50-60-70$ - от пяна. Разлика няма, само че ги правят не в Китай, а в Камбоджа или Виетнам.
И ако трябва да съм честен - имам кроксове за 500лв бройки, само щото съм ги рефундвал след това, и са ми връщали парите и оставам със стоката =) , ама това е друга тема. Та остави дрехите / обувките - гледай високите технологии и Айфон с репликите им или други неща, дето Китайчетата не могат да направят като хората от сферата.
Каква реплика бе, става дума за оригинал, най-голямата фабрика на твоя айфон е в Zhengzhou Central China!
Ма, моля ти се. Това е същият дебил, който изхожда от измамата 9/11, за да избълва чутовната глупост, че Ал Кайда е създадена от Русия. За какво говорим изобщо...какви дискусии, с радиоточка няма да споря...
Ма, моля ти се. Това е същият дебил, който изхожда от измамата 9/11, за да избълва чутовната глупост, че Ал Кайда е създадена от Русия. За какво говорим изобщо...
Ти го каза, бе дебил нещастен. Върни няколко страници в оная тема и ще видиш поредната глупост, която си изсрал.Тъпото - кой е казвал, че Русия ги е създала? Оо и недей почва с 11/9 моля те - достатъчно тъпотии изсра за днес, няма да се понесат повече лайна.
Умирай вече, ваксана курво дрислива. (Тая зима ти е последната.)Спермояд - още ли си тука?
Голяма част от българския народ не се къпе със седмици. Няма как да изплашат някого с това.Спонтанният организиран и платен от Козяк протест срещу редовните доставки на по-евтин газ.
Оказа се, че това са просто свине, които не обичат да се къпят..