Демек ти си долян крадец и не искаш да те безпокоят докато си лапкаш държавната попарка Шишинката то...Предлагам да започнем чистката от тоя форум, демек да се заеме отговорна официална позиция и всички симпатизанти на ГЕРБ и ДПС да бъдат баннати доживот.
Демек да погребем миналото, вкл. и няколкото зомбясали политически трупа и чак след това да коментираме политиката.
Важното е боцинката да е добреСлужебният на Радев го закъса:
РаÑков пÑаÑи полиÑаи да ÑоÑмозÑÑ Ð±Ð¾Ð»Ð½Ð¸Ñ Ð¾Ñ ÐÐÐÐÐ ÑÐµÑ Ð½Ð° „ÐÑлгаÑгаз“, авÑомобилÑÑ Ð¸Ð¼ Ñе запали
ÐÑÑÑÑанениÑÑ Ñ Ð¿ÑевÑÐ°Ñ Ð¾Ñ „ÐиÑил ÐеÑков диÑекÑÐ¾Ñ Ð½Ð° „ÐÑлгаÑгаз“ Ðиколай Ðавлов е подложен на Ñилен полиÑейÑки наÑиÑк. ÐÑм 7:30 Ñ. в пеÑÑк денÑÑ Ð¼Ñ Ð·Ð°Ð¿Ð¾Ñва Ñ Ð¿Ð¾ÑеÑение на двама полиÑейÑки...7dnibulgaria.bg
Да се връща буци и да ни каже да си продадем пръстени и други бижута, щом няма какво да ядем. Той винаги намираше правилните решения за изваждане на народа от блатото на бедността. Далновиден човек беше...Хайде нови цени тази седмица пак честито всичко е 30-40% нагоре
Ами късно няма полза вече Буцита муцита тия надробиха яката попара и сега без криза няма да я бъде.Да се връща буци и да ни каже да си продадем пръстени и други бижута, щом няма какво да ядем. Той винаги намираше правилните решения за изваждане на народа от блатото на бедността. Далновиден човек беше...
Според мен с това което е казал си е спечелил следващия мандат със сигурност.. това е много ама много вярно.. много хора се прибират късно от работа или си отиват на работа рано сутрин.. Според мен тия управляващи в момента са пълни балъци и нямат идея как да се справят.. те са очаквали съвсем други неща предполагам..Ето кмета на стз от ГЕРБ и пак ще си го изберем тука
"В Народното събрание днес депутатът Настимир Ананиев е казал, че Стара Загора няма да спре осветлението си, защото кметът го е страх от проверки. Г-н Ананиев, не ме е страх от вашите проверки! Работил съм винаги по закон и можете да проверявате, колкото искате. Страх ме е от друго. Страх ме е, че високите цени, инфлацията, ограниченията за Ковид карат хората да живеят трудно! Затова аз, като кмет, не мога да си позволя да ги оставя и на тъмно. Знаете ли колко ще нарасне битовата престъпност от това? Знаете ли колко хора стават в 4 сутринта и тръгват на работа( ТЕЦ-ове, рудници)? Знаете ли колко се прибират след 22 часа от работа? А как ще опази общината собственото си имущество и това на хората? Ето от това ме е страх! Не може хората да плащат цената за бездействието на политиците! И докато си играте на политически игрички в Парламента, знайте, че в реалния свят нещата са много по-различни."
София?Тука при нас напоследък по цял ден си светят
Търговище.София?
ЛАрш Майтапа на страна изнасилвачите и крадците благодарят на промяната... Баси тъмника е на вънка ужас!Търговище.