Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Много слабо начало като цяло. Двойни цени, нито един не си получи заслуженото за кражбите през годините.
Всички обвиняват тука кой гербаджия кой тиква, а не разбрахте, простата теза: Невинен до доказване на противното. Всички викат крадец тоя, крадец ония а доказателства няма...

Пример дъртия Рашков за Барселона гейт обвини Боко, че името му е в доклада на испанската прокуратура един вид виновен да го искара. Каза Боко, че ще го съди за лъжи и сега излиза дъртия и ама не съм излъгал името на Борисов е в доклада и да то е там ама пише, че испанската прокуратура не е намирила никаква връзка с Борисов. Демек е лъжа случая...

Сега новите си сърбат същата попара като старите медийните олигарски, ще си пишат фейкове за кражби и народа овчи ще си има пак оправдание и тези крадът :):) хахаха
 
И изведнъж при ПП настъпи катарзис: заявиха, че санирането е нещо прекрасно, да не изхвърляме с мръсната вода и хубавите неща( министър Караджов) и са заложили 1.5 милиарда за него. :)
А преди изборите казваха, че санирането е обратен паричен поток към ГЕРБ и е все едно клошар да се увие с вестници зимата на гарата.
 
И изведнъж при ПП настъпи катарзис: заявиха, че санирането е нещо прекрасно, да не изхвърляме с мръсната вода и хубавите неща( министър Караджов) и са заложили 1.5 милиарда за него. :)
А преди изборите казваха, че санирането е обратен паричен поток към ГЕРБ и е все едно клошар да се увие с вестници зимата на гарата.
Нали се сещаш, че при въпросното саниране само "наши хора" печелят поръчките, използват се най-калпавите материали и почти всички блокове вече протекоха и мухлясаха.
 
На мен пък ми харесва оптимизма по гей дружинката от ПП. Утре ще спрат корупцията по общинските тоалетни. Давали подкупи да се пререждат там. Ех, че наивен народ...
 
ПП
Това си беше ясно, какво ще става преди изборите. Но трябва да имаш очи да видиш.
 
Последно редактирано:
ПП
Във вчерашният ден новото ръководство на „Булгаргаз“ е продало 60 хил. мегават часа природен газ, като времето между предлагането и реализацията на сделката е по-малко от 3 секунди. Това е подготвена продажба за определени фирми“, каза Овчаров.


И на Рашков простотиите отпадат една по една в съда, дори потърпешите завеждат обратни дела:
 
Последно редактирано:
Не се наяде тоя Боко....
271745654_241828944785331_5445811760233102017_n.png
 

ето го уж щеше да протестира протис сертификата ваксините и сега Април месец , после ще каже Юни незнам си кво.. абе човек Април месец вируса ще изчезне , следващия път аут от парламента... клекна и ти за пари хахаха
 
Относно некоректните твърдения, че въпросните продукти са пуснати в продажба в търговската ни мрежа през изминалата седмица и това е довело до назначаването на бивш наш служител в държавната администрация, категорично заявяваме, че това не отговаря на истината. Първите продажби на тези продукти в магазините ни са от месец август 2020 г., като процесът на договаряне с производителя далеч предхожда този период. Цитираните в медийните публикации продукти са с производител и под марка на българско юридическо лице, а не собствени разработки и марки на Лидл България, като процесите ни на договаряне, включването им в асортимента и позициониране в седмична брошура са дългосрочни и датират далеч преди г-н Петков да влезе в политическия живот. Нещо повече, продуктите от тази линия се предлагат и в редица други търговски вериги, дрогерии и аптеки. Те са част от продуктова категория, която включва широка гама артикули за имунната система – в това число хранителни добавки, чайове, витамини и други, и чието предлагане в търговски акции традиционно се прави през зимния сезон.

Относно трудово-правните отношения с г-н Георги Николов бихме искали да разясним следното: г-н Георги Николов към настоящия момент не е служител на Лидл България и в нито един момент на трудовото си правоотношение с Лидл България не е бил управител, законен представител или мениджър с обща компетентност по дейността на дружеството. Георги Николов е бил служител на ръководна позиция в ресор “Експанзия” в компанията, който е компетентен в придобиването на имоти и строителството на магазините на Лидл България. Заявяваме, че твърденията, че в своята дейност той е имал възможност да взаимодейства и влияе на работата на ресор “Стоково снабдяване”, който е отговорен за включването на продукти в асортимента на дружеството и рекламирането им с цел продажба в магазините ни, са абсолютно несъстоятелни и манипулативни. Също така държим да подчертаем, че Лидл България никога не е участвала в процедури по обществени поръчки и не планира да участва в такива.

Категорично заявяваме, че използването на логото и името на Лидл България в публикации, съдържащи неверни и манипулативни твърдения, е в разрез с етичните правила на обективната журналистика.
Нещо повече, използването им е манипулативно внушение, уронващо имиджа на компанията като международен бранд, спечелил доверието на потребителите, които го предпочитат и избират ежедневно, както и конструктивното и кооперативно поведение на компанията с представители на институции под ръководството на лица с различни политически убеждения. Лидл България решително се противопоставя и ще се защитава с всички законови средства от необосновани твърдения за участие в незаконосъобразни действия или каквито и да било форми на политическа корупция.

Мнението на потресения купувач е относно вида, в който е получил хаповете, иначе пише, че продукта му харесва.
Do you have Confidence when an item looks like it Went to War?
LOOK at the Metal Cylinder I Received. DO YOU SEE....Words missing and Visible Scratches?
Check out the Back.....What are the Ingredients below Supplement Facts?
I HOPE this is the Same Product that I tried at a Health Expo in Brooklyn, 4 years ago and it was very effective in producing an improved digestion
within 3 days.
Because of time constraints, I am going to Use this ASAP. But I will Contact the Seller to voice a Concern about the Integrity
of this health aid.

Ебати разследващите журналисти.. :D

Ето и статията, където топ журнялята се обясняват като пресно боднати девици, че не били твърдяли квото и да било
 
Когато гербаджиите от съвета на директорите пропищяха ги уволниха, ама имало защо
 
Ко рЕчЕ?
Забравил си:
 
Забравил си:
И ти
Поне няколко месеца ще се забави доставката на изтребителите Ф-16.

Американската фирма „Локхийд Мартин“ е потвърдила официално, че ще има забавяне в доставката на осемте самолета Ф-16 за българските Военновъздушни сили.
Баце даде парата, човекът каза да чакаме ...
 
273856438_10221604173602705_7518703759819446309_n.jpg

Снимка: Фейсбук/Николай Събев

Предвидени са и междуфирмени срещи, на които ще бъдат договаряни конкретни туристически продукти и пакети. цитат Novini.bg


Честито след няколко месеца е възможно да има еконт БГ => Македония , още един пазар за търговците :)
 
273856438_10221604173602705_7518703759819446309_n.jpg

Снимка: Фейсбук/Николай Събев




Честито след няколко месеца е възможно да има еконт БГ => Македония , още един пазар за търговците :)
Има нюх човека. Дава вид, че логистиката не му е просто професия, а си го харесва това. Предлага прости решения.
Другото, което ми направи впечатление е, че не си измива ръцете в подчинените, поне засега и доколкото се вижда. Този случай със заледения вагон, който тиражираха наскоро, човека го каза - недобросъвестност на пасажер/и, комбинирано с неизпълнение на задачите на персонала въз основа на ниското заплащане, което е абсолютно логично взето заедно.
 

Горе