Blinky
Owner
Е, то не пишеш и като се изтакова и кучето до блока ти. Нещо, което всеки ден гледаме от тези.Разбираш, че форума е мъртъв когато и след подобен цирк никой не пише за него![]()

Е, то не пишеш и като се изтакова и кучето до блока ти. Нещо, което всеки ден гледаме от тези.Разбираш, че форума е мъртъв когато и след подобен цирк никой не пише за него![]()
И въобще не ми се занимава с войни, продукти, цени, бензин, евреи, тъмни сделки, масони и т.н. Пак ще вляза с нещо, но не сега.Защото беше зает да търсиш снимки на младата Урсила Дер Лайнен и да ги сравняваш с тези на Шарапова.![]()
Тръпнем в очакване...Пак ще вляза с нещо, но не сега.
не, започнаха да се бъзикат с тях заради постоянните недоволства.Нова изцепка ли имат нашите украинци?
не, започнаха да се бъзикат с тях заради постоянните недоволства.
Иначе ако трябва да съм обективен, всички македонци са ме изтрити от приятели във фейса и всички украинци, освен двама. Но тези двама не ми говорят![]()
На мен не, но на просто Киро и група, също и на разни съфорумци им е много важно. Същите биха продали и майките си за 20лв...Кому са нужни приятели от менте държави?
Нищо не разбираш от външно-политическа дипломация и отношения.Най голямата глупост беше да пуснат самолет до Македония ахахахах
Направиха са на интересни и си мислеха че има стотици хиляди пътуващи за там хахаха
ужс..
Хората изобщо не им пука за македония.. трябват ни пари
Никой не го такова за тия, просто нещо са се наежили да стават нацията на нациите, а реално са доста никои.Какво толкова се вълнувате от Македония. Прав им път.
Това се знаеше още когато Радев я назначи за служебен министър, на мястото на канадския си министър. Та въпросите са към него.![]()
Бивш служебен министър е уличен в плагиатство - Образование - Новини Бг
Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...novini.bg
Има ли някой с истинска диплома хаха
Калинка - не?Това се знаеше още когато Радев я назначи за служебен министър, на мястото на канадския си министър. Та въпросите са към него.