Zdravko.Kapanov
Active Member
България винаги е била управлявана безхарактерно, всички "партии" са с изключително глупави програми.
Същото може да се каже и за твоя кумир, за царя итн.Има прост народ... щом БСП се бори за 1вото място - има.
Победа на Герб, честито
БКП-то ли трябваше да изберем?Честито и на теб. Каквото досега, такова и за напред.... Мизерия, корупция, кражби, мангали, взривове,еднодневни пътища и магистрали, простащина! Честито! Поне ще си оправим отношенията с Турция Че служебното правителство много на въпреки играе на султана...
Ако Герб не състави правителство , винаги може с мандата на БСП да се вземат пак с ДПС... 3ти път за щастие , да видим колко банки ще фалиратЧестито и на теб. Каквото досега, такова и за напред.... Мизерия, корупция, кражби, мангали, взривове,еднодневни пътища и магистрали, простащина! Честито! Поне ще си оправим отношенията с Турция Че служебното правителство много на въпреки играе на султана...
Не е ли по-добре да тъпчеш на едно място отколкото да се върнеш назад?Не ми се занимава с глупости, дето сме ги дъвкали 1000 пъти тука. Да правиш едно и същи и да чакаш различни резултати е шизофрения!
БКП-то си го избрахте днес! Поинтересувай се малко кой кой е и кои са му роднините.
Не е ли по-добре да тъпчеш на едно място отколкото да се върнеш назад?
биаро как забравих да ударим един бас , да изкарам някой лев. Бях забравил колко политически неориентиран си. Едно време скачаше на бой за Волен , сега ще обясняваш , че БСП били по-добрия избор от Герб ....
Щеш не щеш ДПС ще са в новия парламент, дори и с ГЕРБ. За съжаление....Ако Герб не състави правителство , винаги може с мандата на БСП да се вземат пак с ДПС... 3ти път за щастие , да видим колко банки ще фалират
Ми, че то си е така. Какво добро направиха ГЕРБ за народа и за дребния/среден бизнес? А, чакай, сетих се - НИЩО!БСП били по-добрия избор от Герб ....
БКП 1.0 Оригинал и БКП 2.0 Дъщерно дружество на второ и първо място.
Радвайте се и злобейте един срещу други му.
Филма на ужасите продължава! †