Чудно как правиш заключение кой и с колко светлинни години е по-напред, след като нямаш паралелен досег с две различни устройства в един и същ клас.
Да не мислиш, че съм се родил с Айфон, Айпад Про и Мак лаптоп - десктоп Apple TV и всички останали джаджи в бебешката ми количка.
Не живея в Америка. Бая компютри - лаптопи и таблети с Уиндос и Андроид съм купил, ползвал и изхвърлил...
Да си виждал в ръцете си 8 годишен Таблет да работи нормално с Андроид...
Отиди във всяка Заложна къща и виж на колко години се продава техника 2-3-4 ръка техника на Ябълката и на каква цена...
Толкова пари съм дал за боклуци / техника, че щях и Акции да си купя даже - ако броим, че от 16-18 годишен имам интернет... а съм 1978 г набор.
Всичко е на боклука - щото е боклук.
А телефона на сестра ми още работи - модел 4-5 Айфон...
Защо отхвърляте истините:
- Не сте гъзари ако вземете стоков кредит 10 000 лв с 5% лихва
- Не сте гъзари когато купите жилище с ипотека и го плащате 30 г и сте дали над 50 000 лв оскъпяване и от 400 лв наем преминавате на 400 лв кредитна-ипотечна вноска
- Не сте гъзари ако купите кола на лизинг с вноска 350 лв месечно.
Какво ви става... не може да живеете така. Не може да мислите така...
В един-два месеца от 2018 г изкарах около 7-8000 лв и си купих първо за мен, после и на Жена ми байк - високопланински колела всяко по около 3 400 лв с 25% промоция. Неее гъзар - всички казаха, че съм луд - психопат...
Дали е истина... сега минавам от всякъде. Раницата ми е 250 лв. Якето ми е 500 лв... ръкавиците са ми 60 лв. Смених гумите - външните и на двете колела 200-300 лв. Смених скоростите 400 лв. Каската ми е 140 лв... шибаните очила на жена ми са 320 лв - да не и влизат мушички.
В склада ми имам суб-буфер за 1000 лв - разпознава Айфона автоматично заради чипа му... и си джиткам плейлисти...
Шибаният принтер е 460 лв и си печатам от всичко без кабел...
Не съм гъзар. И богат не съм. Просто пари има навсякъде...
Две прахосмукачки имам една в склада една у нас - марка Рейнбоу... модулни - около 7-10 000 лв...
Плащам на родителите ми всички сметки... щото са тарикати и не искат да еволюират и се виждам 1-2 пъти годишно с тях.
Като хората нямат пари - имат деца...
Не се чувствам гъзар...