Напиши на какъв език ще е сайта, колко страници долу горе, дали искаш да е на Уорпрес или друг CMS. Може да напишеш и особености като какви функционалности искаш. Така ще си спестиш време и ще привлечеш повече внимание.
Изключително несериозен потребител, само ми загуби времето
Нима, а защо 20 човека ми казаха предлагам ти това, става или не?Изключително несериозен потребител, само ми загуби времето
+1 и от мен!
pipilota79 каза:Цветовете са най-малкия проблем, дай да видим какво си харесал.
uphero каза:Ок, моята оферта е следната:
Използва се Wordpress с добре подбрана тема (имам 2-3 в предвид) с минимум плъгини който са задължителни.
Но с това твое описание няма как да ти предложа каквото и да е, поне цветова схема избери и дай пример с подобен сайт за да мога да се ориентирам какви са желанията ти.
pipilota79 каза:Не искам нещо сложно, хората се стряскат. Категории, регистрация, Фейсбук, най четено, последните да кажем пет нови материала да са най-отгоре със снимка и заглавие и да се въртят, нещо подобно.
uphero каза:?!?pipilota79 каза:Става въпрос за моден портал, очаквам предложения за това ка ще изглежда, цена, СЕО, ключови думи и т.н.
uphero каза:Здравей, ако може повече инфо
Сайта ще е за теб, така, че би следвало ти да добавиш изискванията.
Иначе и така мога да предложа нещо, но ще е твърде непрофесионално от твоя страна.
Предлагам ти да споделиш какво горе долу търсиш а аз ще те насочвам и заедно ще го измислим.
Колкото до SEO-то такава услуга не мога да предложа.
За по удобно (ако ползваш) може да продължим кореспонденцията в скайп
Това е за всички които решат да си трошат нервите с колежката
Защо искате да ви е лесно? А и какво сложно има в това да покажеш примерен сайт, в дадена ниша, който можеш да изработиш, да го нарисувам ли, за да сте доволни?
Казах искам това, предложи, ако не можеш, мисля, че причината не е в мен.
По въпроса с дънките-като ги видя казвам "Да тези са"! Същото е със сайта виждам го и знам, че е това. Какъв е проблема не разбирам, на който не му се занимава да си кротува.
Благодаря за съветите, появи се един свястен коментар!
На останалите "Лека нощ", дрънкайте се с някой друг, не сте ми интересни.
Колегите искат да кажат, че изработката на сайт е трудоемко нещо и отнема време. Няма как да израоят 10 различни сайта, за да може някой да избере само един от тях. Все едно да каже някой на една строителна фирма да му построи десет къщи, а той ще закупи само едната.
За това направи това, което те посъветвах по горе: разрови се в интерент набележи си сайт с дизайн, който ти пасва, виж дали всичко искаш да е като на него и какво да се по преправи и го предложи на колегите - те ще го изработят. Ще кажат, кое ще може и кое няма да може да стане, колко ще струва и така.