Има едни 20 човека на палатки на плажа и две каравани. Не знам какво ракия пият ама не им пука за студеното.Както един приятел каза "Всички смс и обаждания от моя страна след 23:30, са нЕдни в съда и на следващия ден" . Иначе за палатка си е студено вече. Максимум до 20 Септември може да се ходи на палатка. След това си е бая голям риск.
Във виното е истината, ама са сбъркали латините!
В ракията е самата истина.Откакто близнах на 20 ракийка нищо друго не пия.То мезете, то салати и какво ли нещеш върви с ракийката.Всичко другото е спирт който не е за предпочитане,по едно време бях и на мастика лелел и мадамата пиеше мастика ,че с този анасон в него сексулните ни лудории беха само за вестниците чук и гек!
Жена която не пие бира или е пила ракия за мен не е балканджийка,която може да ти смели гръбнака.
Всичките други са от новите чалгарките, нещем таквиз поп фолк
Дайте верно да се организира една среща на форума на някоя хижа и всичко да се приключва. :lol: Унас имам няколко шишета ракия (само 23 годишна), които чакат Убав повод. Като искате и някъде по Витоша. Тамън ще организирам да опечат прасенце или агънце в Ниагарата. Само навитаци да има. :beer:
мислиш ли някой ще дойде кат е псувал и опонирал колегите си тук?
Че не ми се пие сам?
Крокодила заспа, ама ако изляза ще се усети гадтЪ и няма да мине номера с приятел в нужда два пъти за една седмица...
На мен ми излезе разрешителното за алкохол преди два месеца и сега си наваксвам за изминалите 10 години...
Понеже винаги искам да опитам нещо ново и бъркам, защото не залагам на добре познатото и утвърденото, съм си купил няколко вина и те гадни.
Затова се довършвам с водка и лимонада.
Преди 3 дни си правих прочистване със зехтин и лимон и вадих изумруди, та сега като пия и усещам как ми влиза в дробника.
мислиш ли някой ще дойде кат е псувал и опонирал колегите си тук?
"Крокодилите (Crocodilia) са разред едри влечуги, появили се към края на триас, но разцветът им е през юра и креда.. Те са най-близко свързаната с птиците съществуваща и днес група животни.
...
Твоя от кое семейство е, така ще се ориентираме къде горе-долу къде се намираш?
Бал съм я /в г.з./... вчера.
Много грубо, темата е за алкохолиците, не за еб-чите!
...
П.П Как си излекува дроба? Аз май ще умра от пиене..
Изкарай един ден на ябълки и разни подобни плодове, а вечерта шибни 100 грама лимонов сок и 100 грама истински зехтин.
И си лягай, ако се събудиш, бягай да акаш и разрови, после снимай изваденото да видим.
До 1 седмица трябва и джибрите да са готови и да текне ракийчица.. Алелуя!
За к`во да гледам като ровя, че не ми се снимат находките от акото.. Като си здрав, що тогава не пи 10 години?