И да, и не. Преди 4 години влязох гол като пушка, само с едната спонтанна идея в сектор, в който само легално опериращите са над 6000 фирми. Тия дето чукат частно са поне 15 000, ако не и повече. Сега е още по-тежко. Въпреки това си имам място под слънцето, ръстовете (да, знам че не може все по 150-200%) са повече от добри. 3 години правя на годишна база ръстове над 180%. Тази ми е 4та и се боря за 20%. Фирмата съм аз. Всичко друго съм го изнесъл към други, защото ми е по-евтино да наемам, когато има нужда, а не да хрантутя някой дето ми гледа клипчета по цял ден. Оперирам 8 магазина в една сфера и сега стартирам в коренно различна. И да, вече е момент да взема човек, чрез който ще си откупя време с цел да не пострада настоящото начинание. Не отричам - с голям капитал това щях да го сътворя за 1,5 година. Да, но те пък имат голям разход, тромави са. На кратко всяко има своите предимства.
И да се върна на въпроса: Смятам, че не просто има място под слънцето, а има и на къде да се развива, но аз смятам, че целта е важна. Ако гониш електронни цигари само заради нова забрана - да, печелиш, но краткосрочно. Същото е сега с опаковките за цигари. И то ще мине. Само, че ако се хванем с опаковките за цигари, то има как да го развиеш в опаковки за подаръци, пратки, луксозни опаковки. Колко обаче ще го направя мислите вие?