Може верните да идват по брандово търсене, но ти докато изградиш бранд на фотосинтеза ли ще я караш?
Хора, приемете, че ежедневно се работи в абсурд! Много по-лесен става живота - повярвайте! Дайте да ви кажа само няколко случая от тази седмица:
1. Получавам мейл, че не си е получил поръчка от преди 6 дни. Системата на Еконт е на противоположно мнение. Чакам да видя как ще реагира на тракинга + разписката, които му пратих
2. От 3 дни си играя с една ФБ реклама, защото тествам услуга за управление на кампании. 3ма от всеки 5 ми казват, че няма цена на продукта! Цена има, но те я търсят на снимката написана, а не 3см в дясно на екрана
3. Вчера стигнах до абсурда аз да уча клиент как да се пребори с един тарикат на дребно, който го е намамил.
4. На заглавие Камера за дома и офиса, което според мен предполага ползване вътре въпроса най-често е: А вън мога ли да я сложа?
5. Вчера един ме вика да му идем на оглед (50км в посока) и да пием по кафе, докато на коляно да му "драсна на бързо колко ще струва". За оглед и плащане обаче дума да не става. На обяснение, че има цена за тази услуга, която се приспада от тотала в последствие, именно да отсеем скучаещите, които си привикват 4-5 фирми да им разгледат магазина ми каза: "Ако си сериозен ще дойдеш!". Казах му "А ти ако си сериозен ще си платиш за да дойдем." и тук някъде разговора тръгна към приключване.
6. Ето ви реален разговор да не помислите, че си измислям:
V1485943496253261 12:06 търся крушки с детектор за движение за коридор
12:07 (Me) has joined the conversation.
(Me) 12:07 В магазин за видеонаблюдение?!? Браво
V1485943496253261 12:07 ми да в другите няма
Логика няма. Залагам го на увреждането през годините на криза. Същото като в реалния магазин - ще иде в хипермаркета за 3 кренвирша и 1 хляб да се бута, не в кварталната бакалия, щото в хипермаркета "има всичко". Изобщо не мисли, дали това всичко на него му трябва точно сега.