Да се махат неставащите, не кадърните. Лошото е, че хората не си отиват, защото така искат и има по-добра оферта (то има де, ама пак е трудно да се добереш до нея), но просто се случва, защото нямат поле за изява, или още по-тъжното - нямат условия за развитие.
Има такива, които учат и такива, които не учат. Както тук, така и там. И определено се гордея с факта, че сме един от най-креативните и изобретателни народи. А това с образованието винаги е било така. По мое време всеки учеше, защото гонеше чужбина или висока позиция някъде тук, в голяма фирма. Сега мотивацията е повече от никаква и разбираемо. Криза, не знам си какво, некъдерен управляващ, малко пари, никакви социални бенефтс, нищо. То за какво да учиш, си казват повечето. Много пъти съм го казвал, така и на едно интервю, преди време, получаваш това, за което плащаш. Не очаквай да наемеш някой за 800 лева, а да очакваш да има знания, опит, квалификация, сертификати, ясна преценка и др. на специалист за 1500-2000 лева. Винаги съм се кефил, когато някой работодател уж минава тънко и взима или някой идиот или човек, който не се раздава на 100%.
Има го този момент то е често явление, гледайки заплатите, хората и работата, която тече.