Искате ли Оставка на Правителството?

Искате ли Правителството да подаде Оставка

• Общо гласове
    89
От: Искате ли Оставка на Правителството?

И аз вече подкрепям правителството!!!
Гласувам му пълно доверие, даже ще се боря то да остане на власт!!
Според мен 2.5 е малко, трябва поне 5млрд да вземем, ако има възможност и 10млрд.
Евала сергей, евала орешаро!
Ние сме с вас!!!
Абе умник, ще ми кажеш ли, имало ли е правителство което да не е теглило заеми. Ей така, информативно. Не защитавам сегашните, но много ме дразни тоя популизъм със заема.

Това е много широкостранна тема, естествено че ще има За и Против, но не може да ме убедите, че избора на Пеевски е достатъчен, за да се свали правителството. Да, беше кошмарна грешка, но Орешарски и Станишко им пари на дупарката и сега си знаят да си траят. Ако свалим и това правителство, какво става. Пак криза на всички нива, пак харчове за избори, пак ГРОБ да ни изкопаят гроба и материално, и душевно... Ако ще и дявола да управлява, не искам простите кухи кратуни на Бойо Пожарникаря и Цецо Апартамента да се вясват в политиката. Та каква партия е ГЕРБ, те не влизат в парламента, защото хал хабер си нямат какво става там. Не може за гласуването на правителството Орешарски Бойко да си драска самолетчета на листа. И този човек ще управлява, на времето ако не е била Цветелина Бориславова, Бойко е щял да си умре клет бодигард на някоя мутра. Той няма интелект и ерудиция, а само юмруци и лафове...

Промяна на изборния кодекс и нови избори - от това имаме нужда.

Това е много широкостранна тема, естествено че ще има За и Против, но не може да ме убедите, че избора на Пеевски е достатъчен, за да се свали правителството. Да, беше кошмарна грешка, но Орешарски и Станишко им пари на дупарката и сега си знаят да си траят.

ГЕЯ от колко години е в парламента?
грешката която допусна е тъпа и непростима

Това не беше случайна грешка. Кой знае колко $ са взели за цялата тая схема.

Абе умник, ще ми кажеш ли, имало ли е правителство което да не е теглило заеми. Ей така, информативно. Не защитавам сегашните, но много ме дразни тоя популизъм със заема.

Дразнят се само хората дето не мислят, че всичко дето фърчи се яде. Другите, повечето фенове на герб, като гого, хич не се дразнят. Те просто вярват:)

Гого, хората, на които се кланяш и безрезервно вярваш теглиха по почти 3 милиарда всяка година от управлението си!

Трия си мненията от темата, защото полза няма, преливаме от пусто в празно само.

Последно редактирано:

Ти слагал ли си си инжекции с пеницилин и гентамицин сам в два кръга, нарисувани с химикал от медицинска сестра отзад, защото трябваше да лежа в болница с пневмония, ама болницата беше в колапс и трябваше да се самолекувам? Шил ли си на детето си обувки от стар кожух, за да можеш да го изкараш навън през зимата? Шил ли си му палто, за да може да отиде на детска градина? Правил ли си му торта саморъчно, за да има рожден ден и всичко това, защото железниците не изплащаха заплати с месеци? Сменил ли си 10 професии в живота си, като е трябвало да ги усвояваш за броени дни, за да можеш да си изкарваш хляба?

Да, много точно описа живота по времето когато ни управляваха комунистите, въпреки че не си споделила кога е било.

Колкото до имиграцията само не си мисли че в ук ще те приемат с отворени обятия или, че там живота е рай, достатъчно приятели имам дето се върнаха от там и такива дето все още са там. Аз лично също съм бил в чужбина, не ми хареса - уреден живот но каквото и да си говорим си оставаш един емигрант. Ако отиваш заради професията си, искам да те попитам мъжа ти какво прави? Аз съм възпитан че мъжа трябва да носи парите вкъщи, жената има други приоритети.

ХАХАХАХАХАХА. Имаш нужда от психиатър, честно. Що реши, че някой го интересува личния ти живот?

Аз съм възпитан че мъжа трябва да носи парите вкъщи, жената има други приоритети.

Случайно да си роден в Иран или някоя друга АРАБСКА държава? Мъжът и най-вероятно чисти, готви и ходи на солариум.

ХААХАХА, милата, не знае че в Иран не живят араби (живят, ама не са държавотворния елемент):lol:

При нас има не държавнотворен елемент, а коруционнотворен, откриваем в политическата ни класичка-касичка...

Последно редактирано:

Да, много точно описа живота по времето когато ни управляваха комунистите, въпреки че не си споделила кога е било.

Пич, печеля пари различни от заплата от 97-8 година и ти заявявам най-отговорно, че най трудно е било по време на управлението на ГРОБ. Винаги преди това е било лесно да се изкарат пари, които да ти осигурят поне приличен живот. Всичко преживяно от рак си е от нея и мъжът й.

Пич, печеля пари различни от заплата от 97-8 година и ти заявявам най-отговорно, че най трудно е било по време на управлението на ГРОБ. Винаги преди това е било лесно да се изкарат пари, които да ти осигурят поне приличен живот. Всичко преживяно от рак си е от нея и мъжът й.

Пич не си само ти, тука могат да се разпишат една торба американци, англичани, испанци, италианци и най-вече гърци да кажат същотото като теб само, че тях е нямало гроб мроб и други. Логично погледнато това дали е съвпадение или ..?

dopeboy не сме никви приятели с теб и изобщо не ми обяснявай кои са по-добри в краденето....

Да изкажа и аз своето мнение...

Партийно НЕ съм обременен от 10 години вече и си ми е много добре така. Според мен, без значение на коя партия/партии е правителството (сегашното или бъдещо), то трябва да се даде срок от 10-12 месеца, достатъчен за да се види в каква насока ще потръгнат нещата за близкото бъдеще (хората това ги интересува, далечното бъдеще всеки говори за него, но всеки гледа настоящето и близкото бъдеще). В крайна сметка има избори, има хора които отиват да гласуват на тези избори, и не е редно да пренебрегваме мнението и начина на мислене на другите хора, и да си мислим, че само ние сме правите, защото ще дойде време, когато нашето мнение няма да бъде зачетено и тогава ще ни е криво, много криво! :)
Без да се влияя от мнения на други хора, които са писали в тази тема преди мен, без да се връщам назад и да анализирам кой "колко откраднал", "колко струва едно депутатско място и за колко време се изплаща", без да се впускам в полемики дали трябва да се правят промени в изборен кодекс или каквото и да било, мнението ми е:
Да, трябва да управлява така сформираното сегашно правителство, да управлява минимум 11-12 месеца, и чак тогава бих подкрепил действия, с които да се изрази евентуално недоволство относно политиката, действието или бездействието на правителството.

Трия си мненията в тази тема, защото наистина полза от тях няма

Последно редактирано:

Преди години по времето на Виденов, мъжа ми беше спрял някакви вагони пълни с гориво заради риск от пожар и вечерта у нас дойдоха двама - като гардероби, сигурно бяха над 2 метра и като отворих вратата, си помислих, че такива огромни хора не съм виждала през живота си. Говориха нещо с мъжа ми и после той беше бял като платно дни наред. Пусна им вагоните и повече въобще не се занимаваше с тях. Ей така работят - пращат ти мутрите и ако можеш - прави се на много голям пич. Ето и сега - онзи дето изчезна, бореца срещу монополите къде е ??? В някоя гора закопан, там е.

Ето тука е разковничето за всичките проблеми, които сте има ли. Фалшива честност и насадени скрупули. Няма вариант децата ми и жена ми да тънат в мизерия и аз да не съм се възползвал от 100% от възможностите, които живота ми предоставя. Точно през тези години съм работил точно с такъв тип хора и знам от личен опит, че си решават проблемите първо с пари, а вече в най краен случай със заплахи и насилие. Защо мъжът ти не е взел парите, които вероятно са му предложили си остава работа на мъжът ти, но това е било възможност, която сте пропуснали. Тука опираме до мотивация, решителност и най-вече страх, който е основна спирачка по пътя към по качествения живот. Според мен в трудна ситуация няма място за скрупули.

Трия си мненията в тази тема, защото наистина полза от тях няма

Последно редактирано:
От: От: Искате ли Оставка на Правителството?

@Blinky - говориш като Волен
и той постоянно реве, че не е подкрепил правилтелстовото - на документи е така, но на практиката НЕ Е така

много омаловажаваш избора на Пеевски - вие след Бойко бихте приели всеки..? и Гея май се възползва от това

според мен само заради това назначение би трябвало да си подадат оставката!
това не ти е някакъв общински съветник или нещо подобно!
Абе бате, ти ако мислиш, че Бойко е висока летва, значи ни чака нещо много лошо. :) Еми то и народа реве, че не подкрепя правителството, явно и той е така. :)

Еми ще се възползва. Цели 4 години магистрали и фалити на бизнес бяха в основата на това правителство. И стигнаха дъното, защо и ти после не пробваш да си прокараш твоите номера. :) Съгласи се, че всеки тарикат би се пробвал. :) А знаем, че сегашния не е от вчера в политиката. :)

Те всички трябва да си ходят, но някакси не се получава. Мани го назначението - ще има още много на какво да се възмущаваме. И искам да попитам, толкова ли вече няма хора с морал, който да се плеснат в политиката. Не мога да повярвам, че няколко правителства само изроди, брат. Все едно некви животни ни управляват - хем тъпи, хем алчни, хем безморални, хем безцеремонни, хем безсрамни и т.н.

Ако погледнем реално, ние и политиците сме част от един и същ народ. Следователно, колкото и ние сме виновни, толкова и политиците. Да, те са управляваща върхушка, бивши ченгета и синове на комунистически лидери, но като е глупав народа да им вярва от началото, така ще е. Който беше умен, избяга от тази страна, а ние, колкото и да ми е гадно да го призная, явно не сме от най-умните щом останахме. И това няма нищо общо с патриотизма...

Горе