redrum
Well-Known Member
От: Искате ли Оставка на Правителството?
Колко пари изкарват средно физьорките? Не знам какво толкова развитие можеш да търсиш в подобна професия, освен да си направиш салон и други да работят за теб. Това може да стане в голям град, за малките няма как. А твоите колежки заминали за чужбина, че и "много доволни", колко изкарват?
Ще ти изпратя картичка от Лондон , не се притеснявай за мен, преди години мъжа ми плачеше с кървави сълзи, че ще потроша готови пари да правя салон, ама ей на от 1998-ма досега работя в същия тоя предварително оплакан салон. Отделно още 7-8 приятели и роднини си признаха след време, че са си мислели, че ще фалирам за три месеца, ама на, били изненадани, че още не съм. За мое щастие никога не слушам хора, които си мислят, че не ми стиска, тъй като ми е стискало за много неща досега, за които другите даже не са посмели и да си помислят. Коментирай си колкото искаш, не ми пречиш въобще, даже си ми забавен.
---------------------------------
Както и да е, работата вече не върви така, както вървеше преди. Считам че съм зациклила на едно място, а това не ми харесва. Същото е и при мои приятели, чийто бизнес крета на оцеляване. Затова ако искат такива като нас, които сме редовни данъкоплатци да останем тук и да работим, трябва спешно да направят нещо, в противен случай малкия бизнес си отива. В нашия град вече 5 фризьорки заминаха за чужбина и са много доволни. Нито една не се е върнала. Сигурност, предвидимост поне за пет години напред - това ако направят, евала ще им кажа, без значение дали са сини, жълти или червени.
Колко пари изкарват средно физьорките? Не знам какво толкова развитие можеш да търсиш в подобна професия, освен да си направиш салон и други да работят за теб. Това може да стане в голям град, за малките няма как. А твоите колежки заминали за чужбина, че и "много доволни", колко изкарват?