Искате ли Оставка на Правителството?

Искате ли Правителството да подаде Оставка

• Общо гласове
    89
От: Искате ли Оставка на Правителството?

Ще ти изпратя картичка от Лондон :), не се притеснявай за мен, преди години мъжа ми плачеше с кървави сълзи, че ще потроша готови пари да правя салон, ама ей на от 1998-ма досега работя в същия тоя предварително оплакан салон. Отделно още 7-8 приятели и роднини си признаха след време, че са си мислели, че ще фалирам за три месеца, ама на, били изненадани, че още не съм. За мое щастие никога не слушам хора, които си мислят, че не ми стиска, тъй като ми е стискало за много неща досега, за които другите даже не са посмели и да си помислят. Коментирай си колкото искаш, не ми пречиш въобще, даже си ми забавен.

---------------------------------
Както и да е, работата вече не върви така, както вървеше преди. Считам че съм зациклила на едно място, а това не ми харесва. Същото е и при мои приятели, чийто бизнес крета на оцеляване. Затова ако искат такива като нас, които сме редовни данъкоплатци да останем тук и да работим, трябва спешно да направят нещо, в противен случай малкия бизнес си отива. В нашия град вече 5 фризьорки заминаха за чужбина и са много доволни. Нито една не се е върнала. Сигурност, предвидимост поне за пет години напред - това ако направят, евала ще им кажа, без значение дали са сини, жълти или червени.

Колко пари изкарват средно физьорките? Не знам какво толкова развитие можеш да търсиш в подобна професия, освен да си направиш салон и други да работят за теб. Това може да стане в голям град, за малките няма как. А твоите колежки заминали за чужбина, че и "много доволни", колко изкарват?

ЕМИ кво да направим? В България просто е такъв мат'риала :). Казват, че законите ни са 'лабави, а аз последно като правих опит да прочета конституцията ми се видя бая стабилно четиво. Къв е смисъла да променяме закони, които така и така се спазват само избирателно, квото им отърва.

Трия си мненията в тази тема, защото наистина полза от тях няма

Последно редактирано:

Казват, че законите ни са 'лабави, а аз последно като правих опит да прочета конституцията ми се видя бая стабилно четиво. Къв е смисъла да променяме закони, които така и така се спазват само избирателно, квото им отърва.

Старо правило е, че първо трябва да се спазват вече написаните закони. И чак тогава да се гледа кои не са добри и да се променят. Или да се създават нови закони.
Нашите закони са добри в общи линии. Но повечето хора не ги е*ават. Начело с политиците!
Ако започне спазването на сегашните закони, а не съдиите да се произнасят според други мотиви, нещата ще станат много по-добри.

Старо правило е, че първо трябва да се спазват вече написаните закони. И чак тогава да се гледа кои не са добри и да се променят. Или да се създават нови закони.
Нашите закони са добри в общи линии. Но повечето хора не ги е*ават. Начело с политиците!
Ако започне спазването на сегашните закони, а не съдиите да се произнасят според други мотиви, нещата ще станат много по-добри.

Това казвам и аз, всички пискат за нови закони, а аз не виждам какъв е проблема на сегашните. По-скоро трябва да се помисли, как аджеба да започнем да ги спазваме тея написани правила, щото в момента имаш ли пари, няма голямо значение какви права имаш или нямаш в конституцията - зад него стоят 30 милиона, а зад теб стой някъв си правилник. Излишно е да казвам къде може да си ги навираме тези правила и закони :)

За тях в конституцията на България има по-скоро препоръки, а не закони.

Фризьорките изкарват достатъчно пари, за да си гледат семействата и да не чакат някой да им дава заплата. В чужбина също. Занаятът затова е занаят, защото ако не тече, капе и гладен никога няма да останеш. Ако смяташ да караш фризьорски курсове, мога да ти препоръчам школата на Капанов, който е един от най-богатите фризьори в страната.
Нищо не ми каза. Кажи колко изкарват фризьорките в цифри, средностатистическите. Питам съвсем добронамерено, за да го сравня с доходите на интернет предприемачите :)

Мога да ти кажа колко изкарват тук горе долу - В момента в един салон тук наблизо търсят фризьорка за 60 паунда на ден и не могат още да си намерят. (Става въпрос за малък фризиорски салон от квартален характер)

Вискяр предполагам че в числото на тези дето имат спомени само от последните едно две правителства визираш другарчетата ти герберасти за които всичко започва с триглавата ламя и свършва с вожда слънце - Ако си имал предвид мен си се объркал мога спокойно да ти коментирам всички правителства след 89-та

За този дето питаше що не са изплатили дълга 2009-та да ходи да учи икономика безплатни уроци вече не давам - Освен това дори и да го бяха изплатили - когато дойде подобно на ГРОБ правителство то много бързо ще натрупа нови.

60 паунда на ден не е ли малко? Добре ли се живее с 1200 паунда на месец?

Много е относително - Може да се приеме че е малко защото още не са си намерили човек. (реално парите са около 1400 защото работните дни са повече от 20 а и в тези професии се получава и бакшиш)

Ако е сам човек за квартира ще дава около 300 за храна около 300 и може да му остават минимум около 800 да си харчи

Ако обаче трябва сам човек да издържа семейство с тия пари точно ще си платят яденето и квартирата.

Голяма оферта значи. Спирам е-бизнеса, минавам курсове при стилист Капанов и бегом към острова :lol:

................

Последно редактирано:

031109958-big.jpg

Пу-пу-пу, да му е уроки електората.

А къде е Бат Сали и аз иска по 20 лв тока да плаща и да не дава за дръва зимата,а летото да си сложи климатроник на младия меринджей на колибата:)
Не е смешно,на маймуни ни направиха,къв шанс да им даваш кви 100 дена

И аз вече подкрепям правителството!!!
Гласувам му пълно доверие, даже ще се боря то да остане на власт!!
Според мен 2.5 е малко, трябва поне 5млрд да вземем, ако има възможност и 10млрд.
Евала сергей, евала орешаро!
Ние сме с вас!!!

Не знам, момчета, но вие одобрявате ли протеста? Не знам защо не ми харесва днешния протест. Народа ни 20 години си трая, а сега изведнъж го удари на протест и давай, модерно е да протестираме. Когато трябваше да се протестира, никой не се чу, а сега когато оставка на правителството ще доведе до нова социално-икономическа и управленческа криза, народа е отвън и изразява своя глас. Явно си падаме по модите, модерно ли е, давай, българина е в кюпа. Не казвам, че протеста е пародия, има аргументи За и Против, но ако падне правителството, ще дойдат мутрите и болните мозъци начело с Бойо. А този човек, и неговия лакей Цецо Апартамента, са най-голямата катастрофа за България. Комунистите пред него са агънца...
Да, това пея във всичките си постове. И къде по дяволите протестират. Истинските протести трябва да са пред Съдебната палта, защото за не знам си колко години нито един осъден няма, иначе крали, олигархси и не знам си какво. Дрън-дрън. Утре ще е пак така. Въобще, овча работа. Докато не почнат да ги пандизят всички по ред, няма да има оправия, пък ходи кърти плочки пред Народното събрание. :) Тамън после да те привикат и теб, да даваш обяснение какво ти е пречила плочката. И ход си намери работа в чуждестранна фирма. :)

Скандални назначения....а преди само умни имаше. От 3 шибани секретарки на парламента, нито една не знае език. Ходи му обяснявай на оня с вувузелата пред Министерството, че Пеевски е малко по-оферта от кифла, която си вдига краката, като основан функция.

Тези протести, ако са до утре-други ден, значи парите са спрели. :) Или на море да отишли кой какво успял да изкара на тях. :)

redrum, на Бойко електората е същия, ама само, че са по-бели. :)

Шефе, радвам се да разбера, че според теб Пеевски е по-оферта!

Шефе, радвам се да разбера, че според теб Пеевски е по-оферта!
От силиконена запса с никакво образование, защо не. Но като цяло се изразих метафорично. :)

@Blinky - говориш като Волен
и той постоянно реве, че не е подкрепил правилтелстовото - на документи е така, но на практиката НЕ Е така

много омаловажаваш избора на Пеевски - вие след Бойко бихте приели всеки..? и Гея май се възползва от това

според мен само заради това назначение би трябвало да си подадат оставката!
това не ти е някакъв общински съветник или нещо подобно!

Каквото и да дискутираме, корупцията си продължава безметежния ход.

Последно редактирано:

Горе