Re: От: Какво е Affiliate Marketing (Affiliate Programs) - Как се изкарват пари със с
Здравей, здравей. Направо на въпросите.
Да, горе долу това ти е стартовия капитал за блог, който сега тръгва + момента, че си технически подготвен да си го изградиш и управляваш.
Аз лично по 2-3 статии на седмица, но полезни. Ако имаш време и капацитета - изплювай по 1 на ден, а ако може и повече, но дръж едно темпо, с което да си цъкаш. Нали, дай боже скоро да имаш екип, който да ти го пълни и на по-често, но почни с нещо задоволително в началото. И не прави като някой сайтове, който никой не чете - да рискуваш качеството, за сметка на количеството. Това е кофти стратегия, най-добре е златната среда тук. Не е и яко да имаш една много яка статия за цял месец също. Така, че помисли, но честотата ти пълни с темпове сайта, което знаеш, че е голям плюс.
Добре е да имаш трафик преди каквито и да е реклами. Сайт без трафик си е просто едно нищо някъде в нета.
Преди банерите е трафика, но за да си сигурен, че няма да изпуснеш потенциален клиент в няколко начални клика - сложи, не е лоша стратегия също.
Никакво Бг човек, Само ЕН.
И аз ползвам ЦКБ за такива разплащания и съм мега доволен. Ако колегите имат някакви други предложения да споделят. Но бях на Райфайзен, там за какво ли не ми искаха пари. Дори беше ебаси ъбсурда - аз съм клиент и пак ми взимаха такса, за да метна пари на друг техен клиент. Това в нормалните банки не го правят.
Не знам дали са още така, но аз това си спомням. Не съм им клиент от 2-3 години вече. Но пък им е яко онлайн банкирането със СМСи, тук ЦКБ направо все едно е в миналото с някакви ел. подписи и тъпотии. Така, че всяка банка си има и плюсове и минуси.
А какъв точно сайт ще имаш? Нали за афилиейт говорим. Там е горе долу каквото програмата предлага като начини за разплащане, но повечето (които отговарят на условията на системата) имат тази опция. И да, един от най-ползваните, да не кажа най-ползвания.
Бате, ти почни да ги изкарваш, пък после го мисли как да стигнат до теб. Трябваше да видиш какво беше преди 10 години, където нищо не искаше да работи с нас. А разчитахме на чекове, и токувиж някоя програма да предлага bank wire.
Започнете последователно. Казвам го, защото така се случва - печелиш някакви пари и после си ги взимаш. А не заредил си 2 карти, платил си ел. подписа в ЦКБ, а сайта ти с има няма 2-3 посещения на ден. Иначе на въпроса - в paypal си правиш акаунт, от там го връзваш с дебитната си карта, верифизираш я и после може от системата да си сваляш пари на картата. Теглиш после на някой банкомат.
Силно ти препоръчвам да научиш да ги изкарваш тия пари - интернет маркетинг, това коя система да ползваш и т.н. това лесно се научава. То не ти трябва, докато другото не е факт, освен ако не искаш да си купуваш през системата.
Успех и питай още, ако има.