blackout8
Well-Known Member
@Attacker Enjoy the Bi-polarity:
http://forumfinansi.com/threads/Инвестиция-в-Исторически-парк-АД.243/page-5#post-2118
http://forumfinansi.com/threads/Инвестиция-в-Исторически-парк-АД.243/page-5#post-2118
Дам, дори гледам че ъпдейтват редовно във фейса.Това живо ли е още?
@Attacker прочетох тук и се сетих навремето, че говореше за доверие в мениджмънта:
https://www.forumfinansi.com/threads/Инвестиция-в-Исторически-парк-АД.243/page-6#post-2710
Покрай последното ти изречение, от няколко дена, чета интересни неща в темата на инвестора:Нищо ново или учудващо. И.М. е казвал неведнъж, че според него законите в световен мащаб не са в интерес на "обикновения човек от народа", какъвто той твърди, че е, и това по неговата логика го оправдава да оперира на ръба на закона, прекрачвайки го от време на време. Това не му е първата глоба, вероятно няма да е и последната.
Ако не се лъжа, до лятото ще отворят ИП, така че съвсем скоро ще видим какво е сътворил геният на И.М.
Идеята е хората да са изцяло отдадени на Тогедър, което не би било възможно, ако имат странична работа, нали? Така че, какво става - напускаш работата си, преди това теглиш кредит, инвестираш 90% от него в Историческия парк, защото нали след 5-10-15-20-1000 години евентуално може да станеш милионер, а останалите пари от кредита си ги заделяш за да има с какво да преживяш докато не започнеш да получаваш някакъв доход.
Нещо фейса нещо им изчезна... Може пък да е временно.Дам, дори гледам че ъпдейтват редовно във фейса.
Не е, аз още мога да видя страница им, ако за това имаш в предвид. Интересно ми е как ще свърши цялата история, дали ще е добре за инвеститорите или ще търсят Ивелинчо, за да му "честитят".Нещо фейса нещо им изчезна... Може пък да е временно.
Ето това можеш ли да видиш:Не е, аз още мога да видя страница им, ако за това имаш в предвид. Интересно ми е как ще свърши цялата история, дали ще е добре за инвеститорите или ще търсят Ивелинчо, за да му "честитят".
Аз не виждам този парк точно като историческа или световна забележителност, защото просто няма никаква историческа стойност. Нито представя автентични артефакти, нито е запечатал и представя някакви конкретни исторически моменти. До сега на страницата им гледам основно театрален реквизит + доста генерализирани картини адекватни по-скоро за модели на компютърни игри.Входът в парка щял да бъде 40 евро. Който е ходил на някоя наша или световна топ историческа забележителност - добре дошъл е да коментира цената.
Определено снимките отгоре не изглеждат толкова грандиозно колкото обясняват на страницата сиПонеже чак сега виждам снимка от високо, вече е ясно че приказките за половин милион човека на година са пълни глупости...
...Отделно ако след 3 месеца мислят да пускат посетители, реално ще посещават една строителната площадка.
За всичко си прави, но не и за горното. Да ти вероятно няма да посетиш ИП, но тъй като общото качество на курортистите ни по черноморието си е типична "бутафория", то за тях едно място за всичко ще им е много по-удобно и бързо. Автентичност ... те от археология и история не разбират.Не виждам защо да дам 40 евро за бутафория пред това да видя аветентични артефакти/сгради/оръжия.