Blinky
Owner
Винаги позитивен и търсещ доброто в хората
Що бе, какво негативно има в това.
Винаги позитивен и търсещ доброто в хората
Визира яките несъответствия в думите на И.М. за десетки милиони ... това и други неща от статията
Що бе, какво негативно има в това.
Последните дни тоя олигофрен спами навсякъде с това видео
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219929379527325&id=1307002327&refid=18&__tn__=*s-R
Да не мислиш, че съм го гледал?Нещо не разбирам. Защо според него медиите са против него и проекта? И най-вече Прокопиев? В смисъл, какъв интерес имат тези медии да пишат срещу него?
Не знам, питам, пък който каквото е гледал да каже, ако е по-запознат. Според мен това видео е повече от излишно, и най-вече нападките му към споменатите в клипа медии. Защо просто не си гледа проекта, да направи това, което си е планирал - да го направи световен атракцион и да привлича туристи.....Аз лично съм си казал, че ще отида. Вече всичко друго като потребител ми е малко излишно. А кой какво пише в медиите, мисля, че всеки си има глава на раменете, която не е само за баланс и знае на кой и на какво да вярва. Промити мозъци има много и се надявам, че и автора на видеото е запознат с това. Няма как да се бориш срещу хора с наложено мнение от някъде и то точно на нация, която рядко вижда хубавото. По-скоро търсеща негативното и конспирацията.Да не мислиш, че съм го гледал?
zaebi towa, toq примат го е споделил от групи за кучета до девбгНе знам, питам, пък който каквото е гледал да каже, ако е по-запознат. Според мен това видео е повече от излишно, и най-вече нападките му към споменатите в клипа медии. Защо просто не си гледа проекта, да направи това, което си е планирал - да го направи световен атракцион и да привлича туристи.....Аз лично съм си казал, че ще отида. Вече всичко друго като потребител ми е малко излишно. А кой какво пише в медиите, мисля, че всеки си има глава на раменете, която не е само за баланс и знае на кой и на какво да вярва. Промити мозъци има много и се надявам, че и автора на видеото е запознат с това. Няма как да се бориш срещу хора с наложено мнение от някъде и то точно на нация, която рядко вижда хубавото. По-скоро търсеща негативното и конспирацията.
Видях го в БГ Dropshipping групата, което ме озадачи много. Да, не беше споделено от него, от него поддръжник явно. Но явно борбата е на някаква друга почва. Но защо? Както и да е, явно има някакъв интерес.zaebi towa, toq примат го е споделил от групи за кучета до девбг
сега видях, че щяло да има гранд опънинг на 22. Явно търсят фрее реклама отрепките.Видях го в БГ Dropshipping групата, което ме озадачи много. Да, не беше споделено от него, от него поддръжник явно. Но явно борбата е на някаква друга почва. Но защо? Както и да е, явно има някакъв интерес.
Да, ама това ли е начина да накараш някой да дойде? Повече ме интересува какво има за малките деца, какво за големите, има ли паркинг, място за отдих, къде да се хапне, възстановки, игри. Малко инфо за него - големина (площ, на която се разпростира)....Другото не знам защо си го причиняват. Медиите винаги са били "обективни", ако решат. А и не мисля, че една медия, дори която и да е би могла да изгради мнението на нормално мислещ човек. Но вече войната между тях явно е почнала и ще си продължава. Жалко за това, че се прави нещо хубаво, а бекграунда вече е повод за някакви конспирации, от които може да пострада и самия проект.сега видях, че щяло да има гранд опънинг на 22. Явно търсят фрее реклама отрепките.
Типична негова реакция и похват за консолидация и стягане на редиците срещу някой враг. Сега е олигархията, защото не можа да отговори обективно и прозрачно на много финансови въпроси по линия на парка. Капитал правят този материал, който агрегира редица червени флагове:Да, ама това ли е начина да накараш някой да дойде? Повече ме интересува какво има за малките деца, какво за големите, има ли паркинг, място за отдих, къде да се хапне, възстановки, игри. Малко инфо за него - големина (площ, на която се разпростира)....Другото не знам защо си го причиняват. Медиите винаги са били "обективни", ако решат. А и не мисля, че една медия, дори която и да е би могла да изгради мнението на нормално мислещ човек. Но вече войната между тях явно е почнала и ще си продължава. Жалко за това, че се прави нещо хубаво, а бекграунда вече е повод за някакви конспирации, от които може да пострада и самия проект.
Понеже сте по прозрачността може ли да ни кажете кеде сте инвестирали, колко ви е капитала в момент и да ни покажете документ за платени данъци през последните 5 години? Така ще покажете, че при вас всичко в прозрачно.То тия велики инвеститори и акционери нямат ли си финансови съветници или всеки с с някакви свободни пари се води инвеститор вече. Извинявам се, че ще го кажа, но през годините в какво ли не съм инвестирал и съм се научил да взимам съвет, да питам и да проуча въпроса, ако нещо ми се вижда съмнително или неясно. То по тази логика трябва да имат но стоп статии за бъксто сайтовете, крипто-борси с неясно IPO и прочие. Но явно си се води някаква война на интереси и май ще се загуби акцента на идеята - а именно новия и единствен такъв проект, според думите на създателите му. А колкото до рекламата, не виждам да се шуми кой знае колко, да не кажа, че рекламата на Лидл за мексиканската седмица е достигнала до повече хора от тази за парка.
А баничка и боза не искаш ли?Понеже сте по прозрачността може ли да ни кажете кеде сте инвестирали, колко ви е капитала в момент и да ни покажете документ за платени данъци през последните 5 години? Така ще покажете, че при вас всичко в прозрачно.
Ти къв се явяваш? Лимонка под прикритие?Понеже сте по прозрачността може ли да ни кажете кеде сте инвестирали, колко ви е капитала в момент и да ни покажете документ за платени данъци през последните 5 години? Така ще покажете, че при вас всичко в прозрачно.
Така ли отговарят културните инвеститори?А баничка и боза не искаш ли?
калине, сега ти прегледах постовете. Ми то жалка картинка...Така ли отговарят културните инвеститори?
Да. На много големи отворки така се отговаря. И реално, кой нормален ще си пише това, което го питаш, и то публично? Няма на кой с какво да се отчитам.Така ли отговарят културните инвеститори?