Какво мислите за Лекарите

От: Какво мислите за Лекарите

Явно говориш за някакви частни случаи и твои лични наблюдения. Това няма никакво отношение към написаното от мен.

Увеличаването на онкологичните заболявания няма как да е свързано с лекарите. Далеч по-свързано е с това, че ядем боклуци, живеем в бетон, ядем в тефлон и животът ни е заобиколен от пластмаса. Вината на лекарите тук е никаква.

Тази картинка можеше да изглежда различно, ако:
живеем с храни и продукти за хора, както се каза по-горе, и
ако Хитлер не беше загубил войната.

Явно говориш за някакви частни случаи и твои лични наблюдения. Това няма никакво отношение към написаното от мен.

Да, ''частни случаи'', които всеки човек днес вижда с очите си и които се случват с близките му и познати хора ежедневно.:)

Просълзих се от умиление, като прочетох това:
През последните 20 години има огромен напредък в медицината. Измислени са лекарства, които са много по-ефективни, има нови методи за лечение на повечето заболявания и апаратурата също е на светлинни години в сравнение с това, което е било преди. За щастие в България можем да се възползваме от всички тези неща.
И си казах: брей, при всички тези придобивки и напредък сигурно животът се е удължил с поне 50 години, ма тцъ - само 5! и то според статистиката.:wink:

Проданов, направо ми е мъчно, като гледам колко си наивен, но има начини да се информираш, за да не се излагаш в тази тема.
Задавал ли си си въпроса: Защо онкологичните заболявания се лекуват по един единствен начин в продължение на 80 години (че може и повече), чрез светата троица ''операция-химио-лъчетерапия'' и нищо друго? Този метод на лечение, ако изобщо може да се говори за лечение е излекувал едва 3% от болните от рак - статистиката (достоверната) показва, че този процент не се е променил за 80 години. Защо се преследват всички, които прилагат различна терапия за лечение с научни доказателства за техния успех? Защо на онкоболните не само не се забранява, а дори се позволява да консумират захар, при положение, че знаят прекрасно, че раковите клетки се хранят със захар?
Мога да задавам въпроси до утре, но нямам нужното време, а и желание да споря с невежи по въпроса хора. Прочети малко за алтернативното лечение на рак и ще ти се изправят косите от ужас. Геноцидът, който The Big Pharma налага над човечеството е в пъти по жесток от Холокоста.
И да, лекарите имат вина за храната, от която се разболяваме, защото именно лекари са тези, които одобряват производството на ''красоти'', като маргарина, аспартама, и всички канцерогенни ''Е-та'', влагани в съвременната храна.

Лекари одобряват храната? :lol: Не, те казват дали е вредна. Други взимат решенията - най-вече потребителите. Имаш ли си тефлонови тиганчета в къщи? Алуминиеви тенжерки? Пластмаси? Да, лекарите са ти виновни, да знаеш.
Иначе виждам, прокрадва се една конспиративна теория, че се пречи на болните да се лекуват, и едва ли не лечение има. Аз тук няма да участвам.

Колкото до Холокоста, изобщо не ми разбра примера с Хитлер. Да повторя - ако Хитлер не беше загубил войната, медицината в тази област щеше да е напреднала значително. Там някъде се крие и отговора защо начините на лечение не са се изменили особено.

Нещо за инфарктите ще кажеш ли?

Сменил съм няколко джипита как пък не попаднах на свестен лекар незнам.
Скоро ще сменям и сегашния си гениален доктор, който последния път ми беше предписал хранителни добавки за разстройство не душевно разбира се:)и след като се мъчих еднаседмица на скъпи добавки от които бих казал станах още по-зле:)
Взех нещата в свой ръце отидох до аптеката и си купих л..........м и се оправих за 2 дни:)

Хубава работа! Ти до сега не си ли се лекувал от гастро-ентеро възпаление? Ако ти беше предписал лекарството щеше да рекламира фармацевтичната фирма, но аз не от лекар съм разбрала за по-скъпото И...м, а за детето си ползвам прахчетата и диета.
А защо не си попаднал на свестен не знам. Ако искаш на лични ще ти препоръчам моята лекарка и за нея ти гарантирам, че няма да имаш оплаквания!
Все пак, акоговорим за лечими неща и навременна превенция.

Последният път един човек- професор- беше подал жалба за починалият си син на 48 години от сърдечен удар.
След проверка се оказа, че синът му е ходил два пъти на преглед и е бил в задоволително здравословно и добро състояние както и изследванията му. Последно си позволил да отиде януари месец. Сутринта на 15 май се обажда съпругата му на личният лекар и той пристига, но само за да установи смъртта. С какво е виновен лекарят?
И бащата и майката надживяли го, разбраха хората. Колкото и да им мъчно, неглижирането на здравето на собственият им син е причината, а не че лекарят не е гадател, който да го стресне или заплаши, какво го очаква, ако не се грижи сам за здравето си...

Така че все пак, наистина е честно да искаме адекватното от лекарите, а не невъзможното, защото те не са Богове.

Лекари одобряват храната? :lol: Не, те казват дали е вредна. Други взимат решенията - най-вече потребителите. Имаш ли си тефлонови тиганчета в къщи? Алуминиеви тенжерки? Пластмаси? Да, лекарите са ти виновни, да знаеш.
Иначе виждам, прокрадва се една конспиративна теория, че се пречи на болните да се лекуват, и едва ли не лечение има. Аз тук няма да участвам.

Колкото до Холокоста, изобщо не ми разбра примера с Хитлер. Да повторя - ако Хитлер не беше загубил войната, медицината в тази област щеше да е напреднала значително. Там някъде се крие и отговора защо начините на лечение не са се изменили особено.

Нещо за инфарктите ще кажеш ли?

Като е нямало тефлонови тиганчета, пластмаси и Е-та защо е имало раково болни?

Не са конспиративни теории ама живата действителност. Никой не им пречи да се лекуват просто не им се предоставят лекарства. Едно лекарство за рак ще срути цялата индустрия с химии и лъчеапарати за милиарди долари.

Значи инак много е напреднала медицината и апаратурата чак хората живнаха с по 5г. па не могат да убия една клетка? Толкова модерна апаратура и не могат изследват раковите клетки и да им намерят слабото място - ще ги морим с методи от 19-и век. Да повервах аз! :)

Я вземете се разберете по между си..
Единият твърди, че рак има само напоследък и аз го обвързвам с идиотските материали и храни, другият твърди, че и преди това е имало, но и двамата са против моите твърдения :lol:

И как точно лекарство против рак :shock: ще срути индустрията, след като именно това ще стане страшно продаван продукт? Това е горе-долу като да ми кажеш, че новият процесор на Интел ще срути самите Интел.

Важното е, че гледам големи експерти, немат никаква драма в убиването на клетки... Пич, вземи прочети какво представлява тая болест и как убиването на клетка далеч не е проблем, щото болестта прави И това.

Има и добри лекари, да похваля примерно отделението по изгаряния в пирогов, бях се ущавил както се вика:), но успяха с някакви сребърни нишки да ми направят раката като нова.
Вярно голяма мизерия беше в отделението, но хората си разбират от работата, адмирации.

Я вземете се разберете по между си..
Единият твърди, че рак има само напоследък и аз го обвързвам с идиотските материали и храни, другият твърди, че и преди това е имало, но и двамата са против моите твърдения :lol:

И как точно лекарство против рак :shock: ще срути индустрията, след като именно това ще стане страшно продаван продукт? Това е горе-долу като да ми кажеш, че новият процесор на Интел ще срути самите Интел.

Важното е, че гледам големи експерти, немат никаква драма в убиването на клетки... Пич, вземи прочети какво представлява тая болест и как убиването на клетка далеч не е проблем, щото болестта прави И това.

Рядко си позволявам да използвам обидни думи, но верно си много невеж! :cry:

За голяма мое съжалени съм чел за болестта много повече от теб.

От: От: Какво мислите за Лекарите

Рядко си позволявам да използвам обидни думи, но верно си много невеж! :cry:

За голяма мое съжалени съм чел за болестта много повече от теб.

Да, и личи, че си чел, приятелю.
Невежия си личи от километри, ма той май не може и да чете, щом твърди, че съм казала, че ракът се е появил напоследък, при положение, че казвам, че напоследък придоби размери на епидемия. Нека всеки, който познава поне 2-ма разболели се от рак в последната година вдигне ръка - усещам къде ще отиде гласуването.

Това, че те мързи да се информираш си е твой проблем. Това, че отказваш да разсъждаваш - също.

Интересно е, че всички методи за алтернативно лечение в „шарлатанските” списъци на медицинския монопол имат следните общи черти: всички са натурални, не са фармацевтични, не са токсични и не могат да се патентоват. Но още по-важно е, че всички успешно лекуват рака! А защо химиотерапията и лъчетерапията не са в този списък, въпреки че са недоказани и често убиват пациентите? Защото и двете са много скъпи и могат да се патентоват.
Айде помисли малко и спри да се излагаш.

И какво точно спира тези методи? Световната конспирация?

Каква световна конспирация те гони? Ти от бизнес и икономика нещо разбираш ли щото ако разбираше щеше да ти ясно какво ги спира.

Аз не разбирам хората какво ги спира, да кажем, че световните корпорации не искат тези методи, ако не дай си боже ти имаш подобен проблем, какво ще те спре да се възползваш от такъв метод? И човек, говорещ, че убиването на клетки е лечение няма как да влиза в темата с каквито и да било претенции за компетентност. Гледането на болен не те прави лекар.

Това, че те мързи да се информираш си е твой проблем. Това, че отказваш да разсъждаваш - също.

Айде помисли малко и спри да се излагаш.

Дали имаш по-сериозен отговор от - помисли, спри, и тн? Нещо конкретно? Откога наличието на продукт, решаващ много проблеми ще нанесе вреди на някой? В 19ти и 29ти век това беше факт, но 21ви век хората чудесно знаят как да монетизират решението на всеки проблем. И ако имаше такова лекарство, то щеше да е факт, ако не за целия свят, то поне за най-богатите. Ама Стив Джобс си замина, нали?

И последно, нараснали ли са случаите на рак напоследък, или не са, че нещо не сте си уеднаквили теориите...

Нараснали са и то значително. Не без помоща на вашата напреднала медицина. На едно мнение сме с гангстера - не търси конфликт и не изопачавй думи.

Според изследване, публикувано в Архиви на вътрешната медицина (2009 г.), всяка година в САЩ диагностицирането чрез компютърна томография е причина за поне 29 000 случаи на рак и 14 500 смъртни случаи. Изследователите откриват, че хората се подлагат на четири пъти повече радиация, отколкото е изчислено при по-ранни изследвания, че могат да понесат. Въз основа на тези по-високи дози облъчване от едно такова диагностициране пациентът може да получи толкова радиация, колкото може да получи от 74 мамографии или от 442 рентгенови снимки!

Аз не разбирам хората какво ги спира, да кажем, че световните корпорации не искат тези методи, ако не дай си боже ти имаш подобен проблем, какво ще те спре да се възползваш от такъв метод? И човек, говорещ, че убиването на клетки е лечение няма как да влиза в темата с каквито и да било претенции за компетентност. Гледането на болен не те прави лекар.

Къде казах, че ги спира нещо? Къде съм твърдял, че съм лекар? Цитирай!

Не брат, Блинки да ме банира ако иска от не знам колко години съм този форум и не съм писал такива неща, но няма как да се сдържа вече - ти си откровен олигофрен!

Няма какво повече да кажа няма да го разбереш.

Това че има световен заговор нарочно да не се открива лечение за рак е конспиративна теория, за която няма нито едно доказателство. В корпорациите също работят хора, които умират от рак като всички останали. Милиардерите си мрат като мухи от това, точно както всички останали. А конвенционалното лечение на рака е насочено основно към убиването на раковите клетки. Мъчат се да ги режат, горят ги, замразяват ги, облъчват ги с радиация и какво ли не друго се опитва, но засега няма траен резултат. Има теория, че винаги има конкретна причина организмът да произвежда ракови клетки и докато тази причина не се отстрани колкото и да режеш проблемът пак ще се появява, докато накрая не умори човека. Това обаче също не е окончателно доказано. Работата е там, че с името "рак" се наричат десетки, може би стотици отделни заболявания и всяко едно има съвсем различни причини. Науката още не е дорасла да се справя на 100% с подобни неща. Това изобщо не означава, че медицината не е напреднала страшно много през последните години.

Къде казах, че ги спира нещо? Къде съм твърдял, че съм лекар? Цитирай!

Не брат, Блинки да ме банира ако иска от не знам колко години съм този форум и не съм писал такива неща, но няма как да се сдържа вече - ти си откровен олигофрен!

Няма какво повече да кажа няма да го разбереш.

Ако искаш бъди от раждането си тук - ракът представлява мутация на клетки. Убиването на клетки е аналогично да отрежеш ръка и да твърдиш, че си излекувал. Лекуване на рак е единствено обратна мутация, като за момента такова лечение не съществува. Останалото са приказки.. на олигофрени.

1. Никъде не съм казвал, че си лекар. Питах, ако ти имаш такъв проблем защо не се възползваш от такъв метод? Ще го направиш ли?
2. "просто не им се предоставят лекарства" това АЗ ли го написах?

с името "рак" се наричат десетки, може би стотици отделни заболявания и всяко едно има съвсем различни причини.

Именно! Затова използването на термин като "лекарство срещу рак" е... олигофренско :lol:

Сега ако някой от спорещите да ме светне как точно родните лекари са виновни за тази страшна болест и кой всъщност я причинява? Нани твърди, че са те, Гангстера не знам какво твърди, защото казва, че рак е имало и преди тефлончетата (което значи и преди лекарите ни..), но пък това не противоречало на мнението на Нани... Обърках се... :(

Горе