Какво мислите за казармата?

От: От: От: Какво мислите за казармата?

Мъж нямаш ли?

Не. Само куче-то ми мило... което малко полая, но какво реално да направи на някакъв луд?!
Страх ме е честно утре сутринта да изляза, а по принцип не съм пъзла, но се дразня ... че съм по-слаба по дефолт :(

От: Какво мислите за казармата?

Благодаря ви за загрижеността и извинявайте, не искам да разводнявам темата.

Относно това, дали ще го "застрелям"?-НЕ! Само ще му го насоча! Веднъж!
Все пак искам да съм минала и да мина казарма, за да мога да не отбелязвам подобни цървули!
Но ще измисля начин.

От: От: Какво мислите за казармата?

Все пак искам да съм минала и да мина казарма, за да мога да не отбелязвам подобни цървули!
Но ще измисля начин.
Вземи прочети закона за оръжията, че ако имаш желязо и го размотаваш - ще ти приложат едно дисциплиниращо обучение, за каквото толкова ревеш. Много прилича на казарма, и отряди има вътре.

@ gangster, ти бате в кой парк си бил. :) Скоро не съм виждал някоя майка да разправя такива изродии, но пък и не съм ги виждала да шамарят. Абе требва си бой, защото люгльовци много. Аз като видя някое малко (3-4 години с разум) да се къса и майка му да се кефи и да му обяснява как му било криво и еди какво си, отивам и вкарвам и на двамата по един шамар. Било кисело, да не би да има заплата от 600 лева и да плаща кредит за 400 лева на месец в рамите на 10+ години? Направо полудевам. :) Ще му става тепърва кисело. :) Иначе слагам барбекюто. Тази тема стана огрооооомна. :)

Аз мога да се изкажа за възпитанието, иначе за казармата си имам мнение и съм го дал. Само ще кажа добре, че не маех кубинки с манго резаните. :) Щеше да е голяма травма в живота ми. :)

Re: От: Какво мислите за казармата?

Благодаря ви за загрижеността и извинявайте, не искам да разводнявам темата.

Но ще измисля начин.

а ако и той е минал казарма и/или има оръжие, ако му го насочиш първа дори по нашия скапан закон за самозащитата след като е бил с насочено към него огнестрелно оръжие може да стреля и той и да те застреля това е от малкото случай в който няма да те лежи особено ако те застреля и трупът е с пистолет в ръката...

мислете малко преди да се поставите в такива ситуации

пп е затова форума е на мнение 80% за къщите че колективните сгради не стават за живот...

4. (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2012 г.) да докладва на непосредствения си
началник за всичко, което му се е случило при изпълнение на служебните
задължения, за неуставни взаимоотношения и направените му забележки от по-старши, за забелязани закононарушения и издадените разпореждания до него от
органите на служба „Военна полиция”, както и за допуснатите от него
инциденти в извънслужебно време.

това ми напомни за Крумов и неговия случай с онзи дето носил вода понеже бил с легло до вратата, значи само един е действал по устав да докладва и другите са мо стъжнили живота :) Всъшност колективно са се учили да престъпват закона :) учела на ред и дисциплина друг-път :)

От: Re: От: Какво мислите за казармата?

а ако и той е минал казарма и/или има оръжие, ако му го насочиш първа дори по нашия скапан закон за самозащитата след като е бил с насочено към него огнестрелно оръжие може да стреля и той и да те застреля това е от малкото случай в който няма да те лежи особено ако те застреля и трупът е с пистолет в ръката...

мислете малко преди да се поставите в такива ситуации

пп е затова форума е на мнение 80% за къщите че колективните сгради не стават за живот...

Да. Това го Знам! Особено и защото 1996 година един измекяр от СДС реши през вратата си да простреля ... мой близък. Само толкова.
Ти да не мислиш, че някой оправдаваш? Обяснявам ти "мен", че аз да му се невиди нямам оръжие. НЕ! защото искам ЕЙ така да гръмна някой, а да се защитя!!! Схващаш ли?!~
И че тоя мой близък, ако имаше оръжие да отвърне можеше да е жив или поне удовлетворен, че поне му е пробил шибаните капачки!
Така че не ми обяснявай за закони и за в реалността, как да сритам един цървул, без да ме е страх да изляза от входа?! м?

О! Темата е за казармата. Ей такива дрисшльовци, които се имат са весздесъщи ме дразнят. А е някакъв Сульо, който, ако го ритнеш по пищялките ще цвили.
Но ако е бил в казарма ще има уважение и ще се съобразява, за да не му се наложи да лиши входа от урината на бездомници, ако ме разбираш!

От: Re: Какво мислите за казармата?

това ми напомни за Крумов и неговия случай с онзи дето носил вода понеже бил с легло до вратата, значи само един е действал по устав да докладва и другите са мо стъжнили живота :) Всъшност колективно са се учили да престъпват закона :) учела на ред и дисциплина друг-път :)

Ще носи къде ще ходи. Няма мяу, няма бау. В едно спално с 60-70 човека винаги някой прави нещо. Такъв му бил късмета тази нощ. Реда е ясен новобранеца е линейка до като му дойдат новобранци на него. Дисцилината също.

И аз съм ходил за вода, и после за мен са ходили за вода. Никой нито умря, нито превъртя от пипането на чешмата.

Re: От: Re: От: Какво мислите за казармата?

Да. Това го Знам! Особено и защото 1996 година един измекяр от СДС реши през вратата си да простреля ... мой близък. Само толкова.
Ти да не мислиш, че някой оправдаваш? Обяснявам ти "мен", че аз да му се невиди нямам оръжие. НЕ! защото искам ЕЙ така да гръмна някой, а да се защитя!!! Схващаш ли?!~
И че тоя мой близък, ако имаше оръжие да отвърне можеше да е жив или поне удовлетворен, че поне му е пробил шибаните капачки!
Така че не ми обяснявай за закони и за в реалността, как да сритам един цървул, без да ме е страх да изляза от входа?! м?

О! Темата е за казармата. Ей такива дрисшльовци, които се имат са весздесъщи ме дразнят. А е някакъв Сульо, който, ако го ритнеш по пищялките ще цвили.
Но ако е бил в казарма ще има уважение и ще се съобразява, за да не му се наложи да лиши входа от урината на бездомници, ако ме разбираш!

Аз искам те предпазя да не си счупиш главата случайно... както съм пазил други от форума, трябва да го конфронтираш без... извадиш ли оръжието да го сплашваш - както ти се искаше... той може да те гръмне като нищо и да мине самозащите или да те убие със всяко друго хладно оръжие което му е под ръка и ще мине като такава... не случайно казват оръжие се вади ако ще го използваш...

Re: От: Re: Какво мислите за казармата?

Ще носи къде ще ходи. Няма мяу, няма бау. В едно спално с 60-70 човека винаги някой прави нещо. Такъв му бил късмета тази нощ. Реда е ясен новобранеца е линейка до като му дойдат новобранци на него. Дисцилината също.

И аз съм ходил за вода, и после за мен са ходили за вода. Никой нито умря, нито превъртя от пипането на чешмата.

ти понеже написа за репортването че не трябвало така да се доносничи и като ги пуснаха извадките излиза че по устав трябва и е длъжен :)

... в момента някакво говедо ми тропа по тавана с магнитут 10 по скалата на Рихтер от два часа!(да не пропусна причината, че имам куче, което го буди в седем сутринта. Съжалявам, че кучетата лаят както хората ... тропат и говорят)

Във връзка с темата, надявам се тоя олигофрен, да се беше научил на повече толерантност... в казармата.

така ли? той е олигофрен?Би ли обяснила по-подробно, защо той е олигофрен при положение че го тромозиш?
Аз имам немска овчарка, как за 10 години нито един съсед не ми е направил проблем че кучето ми лае?
Ако ти живееш до мен и кучето ти лае сутрин в 7 часа - мисля че най-малкото което ще ти се случи е тропане по вратата :)
Не знам как са подробностите, но се научете да поглеждате от двете стрнаи на монетата.
Съобразявай се - обичам кучетата повече от хорта, но потърси и вина в теб, НЕ Е НОРМАЛНО КУЧЕТОТО ТИ ДА ЛАЕ ПОСТОЯННО,
както не нормално да казваш - ами то е куче-

за детето пак ли така казваш?
ами то е дете - какво да го направя- не го ли възпиташ ти - кой да го направи съседите ли?
Все пак обясни малко подробно твоята гледна точка, за да не стане че те нападам без причина :)
Защо кучетото ти лае и защо съседите ти не т еобичат според теб ?

От: От: Re: Какво мислите за казармата?

В Устава не видях разделение на новобранци и стари редници. Що се отнася до "носенето на службата". Унижаването на личното достойнство се води нарушение и се докладва. Дори неуставни взаимоотношения от по-старши чин към младши се притикват нагоре към командирите. И ти е написано с тлъсти букви, че не подлежиш на санкция за което, гарантирано ти е. Спрете да повтаряте като папагали, и коментирайте Закона на Армията - Устава. За ква дисциплина ми говориш въобще, като го нямате за нищо?
Наборната служба възпитава мишоци, да се учат да ги мачкат, и да оцеляват някак, в изкуствено създадена за целта мизерия! Днес старото те мачка, утре кмета, даскала и попа, и пъдаря също. Жалка работа, туй дето мъже сте ставали е самоуспокоение някакво, психическа защита! Ходете в Чистотата като толкова ви влече, там Манго ще ви юрка, и мизерия - бол. Кво занимавате нормалните хора?

Рабине, Рабине нобранеца си е новбранец. Равенство в живота няма. Ревеш против комунизма а проповядваш равенство баш комунистически лозунг :lol: Възпитава тя казрмата и още как. Сам си отговорил. Мишката влиза там и си остава мишка щото таква и е душата мизерна и подла.

Накрая на темата ще излезе, че завиждаш защото теб никой не те ебавал за слива ни новобранци, ни стари

Пет пари не давам за тая организация. Много ти се иска да ми пука, и да искам да се впиша при малоумниците. Не равенство, искам да се спазват законите. Не ми отговори за Устава. Като се погазва на поразия - за каква дисциплина ревете?
Бях у Виена като окървавиха протеста, и Бойко си замина, просто така се случи. Ся пак някакви кървища у Пловдив, скатавам багажа... http://offnews.bg/news/Инциденти_6/Сблъсъци-пред-джамията-в-Пловдив-има-ранени-видео_299517.html Като спрете да се държите като стадо, БГ народа имам предвид - ще се замисля да плащам ли данъците си тук! Разчитайте на Манго, той ще крепи хазната, държавата го толерира. И в казармата, и в живота.

Рабине, Рабине нобранеца си е новбранец. Равенство в живота няма. Ревеш против комунизма а проповядваш равенство баш комунистически лозунг :lol: Възпитава тя казрмата и още как. Сам си отговорил. Мишката влиза там и си остава мишка щото таква и е душата мизерна и подла.

Накрая на темата ще излезе, че завиждаш защото теб никой не те ебавал за слива ни новобранци, ни стари

Да бе то всички велики хора са станали велики, защото са изкарали новобранския център. Я се стегнете малко и с опитайте да мислите, като модерни хора, а не като някои изкуфели старци, дето няма с какво друго да се похвалят освен, че правили вакса на командира. А стига бе казарми, дисциплини, военни положения, защо не поживеете малко без да мислите за глупости.

Един мъж доказва себе си по 1000 различни начина показвайки природата си на ловец. Той може да изкарва пари и да издържа семейство, което е едно от основните му задължения. Що се касае за битките, не всички сме каратисти, боксьори, MMA тарикати. Ако се наложи да се бия, ще се бия, но дали ще победя е друг въпрос. Пишеме във форума за предприемачи и си говориме за това как да набутаме белите деца в отвратителни поделения, за да ги командват някакви нереализирали се комсомолци. Не благодаря ви от тъпата наборна служба и от скапаното военно обучение дръжте си ги за вас.

Ако има такива дето не са били в казармата и изживяват някакви лични драми кореспондиращи с комплекс за малоценност, запишете с в наемната армия. Там също има дисциплина и команда, така че разликата е нулева. Костов, Мостов, либерали и прочие глупости дето ги повтаряте, като папагали са тотално безсмислени.

Въпреки всичко идва нова надежда за убийците на България. Гласувахте за БКП и ви се такова таковата, сега спокойно гласувайте за Барков и Росен те ще ви оправят в буквален смисъл. Аз наистина се чудя как може да има толкова ТЪП народ в тая България, ама какво да правиш.

То не беше БСП, то не беше ДПС, оня хазартния тип Симеон, Боко мутрата, Сергей руснака гласувайте бе ... Така или иначе сте тръгнали да си правите експерименти новият герой Барков по-познат, като аймунката Чита излиза на сцената редом до един истински "шоумен" на име Росен Петров. Гласувайте пичове върнете наборната военна служба, върнете салама кучешка радост, махнете се от ЕС и постройте АЕЦ Белене.

Само не знам кой ви пълни тиквите с тия идеи. Нарочно не пиша главите, тъй като това е тиквеническа история. Не си заслужава да пиша повече, защото философите веднага ще ме определят, като антибългарин. Много е модерно да си закачаме на терасата трибагреника и вече сме яките патриоти е да ама не сте, защото си хвърляте обелката от банана на улицата, защото слугувате на тоя дето духа за 250 лева, защото пушите трева и лапате амфети. Биете жените си, вкарвате децата си в казарми, псувате като каруцари и ядете кебапчета без пари в южния парк.

Върнете казармата да ви пази от лошите, дайте децата си за пушечно месо, за да преуспеят в тоя живот.

АХАХАХАХАХАХАХ смЕх, ама як смЕх.

Хахахаха просълзих се от умиление.

Бели или черни деца няма никакво значение. Всички са деца на някой. Казмармата няма да ги убие. Тупи сте тея дето гласувате за който и да и им давате власт. Не съм галсувал никога, няма и да го направя. Живота ми не зависи от това кой е президент или министър. Нито чакам следвящи месия да ми оправи живота. Искам ли добър живот бачкам и го постигам сам. А на това какво мога да постигна сам съм се научл точно в казармата. Там си сам, няма мама, няма тате. А не можещ ли да се справиш там значи си негоден и за живот. Имам предивт не да живуркаш някъде и да си мислиш колко си велик, а за Живота с главна буква. Живота в който ти диктуваш правилата а не той на теб.

Така и не разбрахте заслепени от това да плюете какво имаме предвит. Но това е типично за хората преследвани от призрака на комунизма.

И да бълвате високопарни речи преебаните видимо сте вие. Аз не се тровя има или няма казарма. не изпадам в потрес дали някой е набит или е гърчен. Не съдя никой и никой не може да съди мен за това какъв съм. И да веднага бих дал детето си в казарма стига да я има някой ден.

И да не забравя. Трябва да се построи АЕЦ Белене и да се махнем от ЕС. Това е по-задължително от казармата

bgtifo, изключително силен пост! Сетих се, че като биха свестни момчета на Орлов Мост, че им надписали сметките в пъти - пътувах с Петър Стоянов към Виена, беше в нормална economic класа. Изтупан и издокаран, има някаква фондация там.
Старчоците ще ме карат да ходя да връщам старото време, чистейки кенефи с карфица. И такива простотии имаше в новобранския център, в баш съседната рота. По него време за малко да тръгне и туберколозна епидемия оттам, няколко се разболяха! Пенсионерите се усещат, че прогониха работоспособното поколение, 2 и нещо милиона читави за размера на нашата държава са половината дето стават за нещо. Че и повече! Само че насила и с простотия няма да се оправи положението, колкото и да ги омайва Дудука!

Хахахаха просълзих се от умиление.

Бели или черни деца няма никакво значение. Всички са деца на някой. Казмармата няма да ги убие. Тупи сте тея дето гласувате за който и да и им давате власт. Не съм галсувал никога, няма и да го направя. Живота ми не зависи от това кой е президент или министър. Нито чакам следвящи месия да ми оправи живота. Искам ли добър живот бачкам и го постигам сам. А на това какво мога да постигна сам съм се научл точно в казармата. Там си сам, няма мама, няма тате. А не можещ ли да се справиш там значи си негоден и за живот. Имам предивт не да живуркаш някъде и да си мислиш колко си велик, а за Живота с главна буква. Живота в който ти диктуваш правилата а не той на теб.

Така и не разбрахте заслепени от това да плюете какво имаме предвит. Но това е типично за хората преследвани от призрака на комунизма.

И да бълвате високопарни речи преебаните видимо сте вие. Аз не се тровя има или няма казарма. не изпадам в потрес дали някой е набит или е гърчен. Не съдя никой и никой не може да съди мен за това какъв съм. И да веднага бих дал детето си в казарма стига да я има някой ден.

И да не забравя. Трябва да се построи АЕЦ Белене и да се махнем от ЕС. Това е по-задължително от казармата

Постът ми не цели да предизвика сълзи в очите ти, а по-скоро да изкаже личното ми мнение относно тъпотията, която се излизва с кофи всеки божи ден.

Това, че не гласуваш е добре, защото с тия съждения за АЕЦ Белене, казрамата и ЕС направо избиваш рибата, не че си първия или ще си последния де.

"Призрака на комунизма" - много ми е интересно, кой дава право на хора като теб да се изказват с този ироничен тон за система, която е избивала БЪЛГАРИ!

Опитвате се да реабилитирате диктаторски режими, като омаловажавате лагерите, атентатите срещу църкви, погубването на голяма част от интелектуалния елит на България и още куп престъпления.

P.S.

И вземете кажете най-после по колко пари взимате на пост, че интересът е голям!

...
И вземете кажете най-после по колко пари взимате на пост, че интересът е голям!
От немотия не им се разбира чак, толкова ли няма по-грамотни?
Крумов, дразнещо е по 5 правописни грешки в изречение. Какво мнение може да имаш за моя живот?

Горе