Какво мислите за казармата?

От: Какво мислите за казармата?

Идеята за казарма никак не е лоша, друг е въпроса дали може да се върне и дали ще бъде същата както преди
Най-много се кефя на дълбокомислените заключения за казармата на Рабина и как се представя като някакъв борец за свобода
Ама как да приема едно обобщение за казармата от някой, който е надничал от щаба и е пъшкал като телефонистка на сех телефон
Ако смятаме плюсове и минуси трябва да видим накрая тотала кво показва
А за да го видим трябва и да си отворим очите малко и ще видим на кво диридже е армията ни в момента и ще разберем защо и държавата ни е на този хал

... защо и държавата ни е на този хал
Щото народът е овчи. Манго ще ви оправи и на старини, както ви е юркал и на младини. Като се отрекохте от децата си - теглете си последствията!

Ей такива дет се правят на много умни, а пък народа правят на глупав, ни докараха до тука
Демокрация, либерализъм, свободни пазари...
Нали това искахте, вече няма казарма, няма се гърчиш в щаба, няма тъпи шапкари, какво искате пак
Пак народа ви е виновен, ей ама голям умник си бил, ама ши бегаш
Що бе, нали докарахте демокрацията в България

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50439
Ей ти петъчната тема, пак гласувай за сегашните! Нали тия не са демократи...
Последните 25 години не знам да е имало читаво правителство, ама сте на път да продължите тенденцията. Т.е. да изберете още по-тъпо парче от предишните. Всъщност нямам идея кога последно сме имали правителство в интерес на България.

Май си противоречиш
Тези, които махнаха казармата и отслабиха армията и докараха американски бази, са именно от последните, така наречени демократични правителства
Има си причино следствена връзка най-вече с тоталното отричане на всичко предходно, както правиш ти
Ако казармата е трябвало да се подобри, добре нека се подобри
Ако някои държавни предприятия са били на загуба, щото не са били ефективни и директорите не са разбирали от дейността, но са били сложени на поста по роднинска или приятелска линия, нека се намери разумно решение
На практика кво стана с тази тотална приватизация, тотално съкращаване на армия и бойна техника, също и казарма
Нито дрони може да купим, нито да се защитим от "бежанците"...

Май си противоречиш
Тези, които махнаха казармата и отслабиха армията и докараха американски бази, са именно от последните, така наречени демократични правителства
Демокрация в БГ не е имало. Не и в истинския смисъл. БГ стадото все си избира нагли и оядени кратуни на кормилото, и все изненадано после от резултата. Маймуна да е - ще се излъже максимум 3 пъти. Темата е друга, знам, че ще те подлъже поредният хитрец по телевизията. Между рекламите за Савекс и турските сапунки. Няма смисъл да ги бистрим тия политики, като в хоремага с дядовците.
И стига с тая мантра, че многобройна армия непременно значи силна. Примерът с конния полк срещу танкове - го дадох. И каква военна тиква е пратила щикове и коне срещу танкове? Е такива щели да ме правят мене боец!

Ама ти къде мислиш, че има демокрация
Това е залъгалка, биберонче да си мислиш, че смучеш цица ама то нещо друго...

Ама друго си е без казарма, нали
Направо та виждам как се кефиш свободен и фащаш самолета за страната на чудесата

Демокрация в БГ не е имало. Не и в истинския смисъл. БГ стадото все си избира нагли и оядени кратуни на кормилото, и все изненадано после от резултата. Маймуна да е - ще се излъже максимум 3 пъти.

Много добре казано! Не мога да давам репи тука обаче.

Сега пак ще се изненада със Дудука лошото е, че и старите тикви пак ще ги вкарат и тях за да е пълна изненадата. После ще обвиним демокрацията.

...
Направо та виждам как се кефиш свободен и фащаш самолета за страната на чудесата
Каква ти е идеята на писаниците, че вече взе да ми се губи? Бащица ли търсиш да те оправя с корава песница, фатмак да те юрка кенефи да чистиш, какво? Да не ти се е прияло медузи?
Картинката е от гей-парада в Гран Канария
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=82509&page=4
nap9.jpg

Последно редактирано:

Е как да ми схванеш идеята, като са те спукали от гърч в казармата, която вече я няма,
но ти все още сънуваш страшни шапкари и не знаеш на кой свят се намираш...
Шегувам се, гледай се кефа и кво ти пука за тъпия народ, ти нали ще излиташ, а пък фатмака остава

Е как да ми схванеш идеята, като са те спукали от гърч в казармата, която вече я няма,
но ти все още сънуваш страшни шапкари и не знаеш на кой свят се намираш...
Шегувам се, гледай се кефа и кво ти пука за тъпия народ, ти нали ще излиташ, а пък фатмака остава
Лично мен шапкар не ме е юркал особено. Преди казармата бягах по 3 километра, а вътре - един, и то който иска. Не се бъзикам! На няколко тактики ходих, няколко караула дадох, и беше яко. Старото каза, че чак на десетия караул омръзва, аз и толкоз нямам. Като деца марширувахме повече, отколкото като войници. Вероятно си мислиш, че се лигавя, но е самата истина.
Простотията тежи, и ми беше в изобилие. Безсмислието! 3 стрелби по половин пълнител и 1 граната не заслужават проблем с намиране на работа заради службата, после службата, после излизаш затъпял, и пак проблеми. Отделно, че и в семейно отношение може да се разсъхнат нещата!

Мда, променил си предния пост с "красива" картинка, сигурно натам ще летиш
Няма лошо, щом ти харесва и те влече, ама без знамена на дъгата и гей паради

От: От: Какво мислите за казармата?

Лично мен шапкар не ме е юркал особено. Преди казармата бягах по 3 километра, а вътре - един, и то който иска. Не се бъзикам! На няколко тактики ходих, няколко караула дадох, и беше яко. Старото каза, че чак на десетия караул омръзва, аз и толкоз нямам. Като деца марширувахме повече, отколкото като войници. Вероятно си мислиш, че се лигавя, но е самата истина.
Простотията тежи, и ми беше в изобилие. Безсмислието! 3 стрелби по половин пълнител и 1 граната не заслужават проблем с намиране на работа заради службата, после службата, после излизаш затъпял, и пак проблеми. Отделно, че и в семейно отношение може да се разсъхнат нещата!

А не ти ли е идвало на ума, че това което ти си служил може да не е представителна извадка за казармата

Дай да я видим тая представителната извадка...

Няма да ти дам, ако искаш да ти помогна с куфарите на летището да не се мъчиш

Аз колкото куфара съм скъсал по летища - няма да ми повярваш! Таксито ми замъква ГЗ до терминала, с колелцата до лентата, и си го вземам чак като кацнем.

Демокрация в БГ не е имало. Не и в истинския смисъл.
Комунизъм в България не е имало. Не и в истинския смисъл.

Нали се сещаш на кой ми приличаш с тая реплика :lol:

Истински комунизъм не е имало по света, защото е утопия. Има тоталитарен социализъм, с форми на феодализъм. Поне при нас е било така.

От: От: Какво мислите за казармата?

Комунизъм в България не е имало. Не и в истинския смисъл.

Ауууууу тц тц тц как може бе :-o

След тоя коменар нЕма да има други по темата.

От: От: От: Какво мислите за казармата?

Ауууууу тц тц тц как може бе :-o

След тоя коменар нЕма да има други по темата.

Иронизирах колегата, който разправя същото за демокрацията.

Истински комунизъм не е имало по света, защото е утопия. Има тоталитарен социализъм, с форми на феодализъм. Поне при нас е било така.
А сега има тоталитарен капитализъм с форми на феодализъм. :lol:

Горе