Какво мислите за партия Възраждане

За да модернизираш ти трябват пари, при практически спрели приходи, липса на резерви и никакви продажби нищо не модернизираш.

Еле пък ако собственик ти стане некоя мутра-борче, което като последните схеми, които излезнаха вчера, е инсталирано да му се пази само името като собственик на фабриката.

Технологиите са ни били упомрачително морално остарели. Повечето атрактивни и работещи предприятия, които и в момента работят са в добивната промишленост, те са ясни - с най-големи печалби. Но защо не произвеждаме вече електрокари, хладилници (наши) и радиа - защото всичко това е било адски зле като качество и е могло да се произвежда само при пазар с изключително високо търсене като този в СИВ, защото по-добре преебан електрокар, от никакъв електрокар.
Морално остарели е някаква свободна форма за извинение на некапацитетно мислене. Т.е. да ти го кажа по просто - общо название за колетивна безотговорност. Изобщо не са били ТЕХНИЧЕСКИ остарели.

Морално остарели е някаква свободна форма за извинение на некапацитетно мислене. Т.е. да ти го кажа по просто - общо название за колетивна безотговорност. Изобщо не са били ТЕХНИЧЕСКИ остарели.
Мислех, аз да ти напиша 5 реда съпоставка, но в търсенето намерих тази статия, която ПРЕКАЛЕНО добре описва материята, нашите производствени възможности и капацитети. Хора и професионалисти сме имали и продължаваме да имаме, но разликата е в ноухауто. Не сме имали условия за тукашни разработки, които след 1950та се правят в целия свят заедно и на базата на търговски отношения се прехвърлят. А ние в СИВ прехвърляме компоти срещу петрол. Жалкото е, че сега нямаме ресурсите да си закупим ноухау, за да можем да произвеждаме и да не е чужда фирмата. Не че, тези които имат пари за подобно нещо и на ЛК им пише "българин" някога са плащали 1 лев данък де, всичко се изнася през Кипър и потъва през още 2-3 дестинации в яхти и имоти.

Мислех, аз да ти напиша 5 реда съпоставка, но в търсенето намерих тази статия, която ПРЕКАЛЕНО добре описва материята, нашите производствени възможности и капацитети. Хора и професионалисти сме имали и продължаваме да имаме, но разликата е в ноухауто. Не сме имали условия за тукашни разработки, които след 1950та се правят в целия свят заедно и на базата на търговски отношения се прехвърлят. А ние в СИВ прехвърляме компоти срещу петрол. Жалкото е, че сега нямаме ресурсите да си закупим ноухау, за да можем да произвеждаме и да не е чужда фирмата. Не че, тези които имат пари за подобно нещо и на ЛК им пише "българин" някога са плащали 1 лев данък де, всичко се изнася през Кипър и потъва през още 2-3 дестинации в яхти и имоти.

Тази мантра за морално остарели, се ползва за технически остарели, което далеч не е едно и също. Ако имаш някакъв поглед върху сегментацията на понятията би трябвало да го признаеш.
Напиши пет реда съпоставка.

Много добре знаеш какво значат и двата термина...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_obsolete_technology - списък, в ляво са технологиите, които ти ползваш предполагам?

Няма да ти отговарям повече на тея тъпотии, имам по-добър начин за прекарване на събота вечер...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_obsolete_technology - списък, в ляво са технологиите, които ти ползваш предполагам?

Няма да ти отговарям повече на тея тъпотии, имам по-добър начин за прекарване на събота вечер...
Ти като какъв работиш ?

Майдан! Потрошиха с камъни партийната централа на "Възраждане" в София​

Очевидно привържениците на американските формации в парламента се стараят да провокират Майдан, пишат от формацията

Извършено е посегателство срещу партийната централа на "Възраждане" в град София, на бул. "Христо Ботев" 111. Нанесени са материални щети чрез огромен камък, с който е счупено едно от стъклата, съобщават от пресцентъра на партията.

Въпросното стъкло е на единственото помещение, което има излаз към улица. То е било обект на посегателство и друг път, като след последното счупване е двойно подсилено. Вероятно заради това сега е счупено с огромен камък, който освен всичко е и намазан с червена боя.

Отправяни са и физически заплахи срещу членове на "Възраждане", а заплахите за покушение и убийство към председателя на "Възраждане" - Костадин Костадинов, в последния месец зачестиха.

Очевидно привържениците на американските формации в парламента не само говорят, че искат Майдан, но и се стараят да го провокират и да обвинят "Възраждане" за това. Не са подготвени обаче, че целият български народ съвсем скоро ще се опълчи срещу колониалния американски режим и неговите марионетки.

1685814393238.png
1685814415975.png

Значи, когато е угодно и удобно може да има отговор, но щом не е - по тъча... Супер..

Ко се занимаваш с поредния платен трол
той поне пари да взимаше ама троли за спорта просто

• Like
Реакции: OSH
Възрождемците във форума бързо да попълват декларацията, че лошо им се пише. Ще видят обективно.ком през крив макарон!

1685993955915.png

Възрождемците във форума бързо да попълват декларацията, че лошо им се пише. Ще видят обективно.ком през крив макарон!
Tуй и аз съм си го мислил.
И са всичко друго, но не и възрожденци. Тия дни Гешев емнал двама от депутатите им, за мутренски изпълнения, иска им имунитета.

тъпунгер ти пак ли почна? скрий се веднага под леглото
Нали се разбрахме да не се обиждаме, аз поне обещах. Спазвам го.
Само цитати, ето:
https://offnews.bg/temida/geshev-po...putati-ot-vazrazhdane-zaradi-pobo-802309.html
Аз лично сефте ги чувам тия, нямам лично отношение.

п.с. Костадинов какво ти обеща, че тъй скачаш пред него, като Матросов на амбразурата?

Последно редактирано:
Нали се разбрахме да не се обиждаме, аз поне обещах. Спазвам го.
Само цитати, ето:
https://offnews.bg/temida/geshev-po...putati-ot-vazrazhdane-zaradi-pobo-802309.html
Аз лично сефте ги чувам тия, нямам лично отношение.
хахахаха офнюз.... Боже Господи ... най олигофренския псевдоинформационен сайт подпомаган от Америка за България

хахахаха офнюз.... Боже Господи ... най олигофренския псевдоинформационен сайт подпомаган от Америка за България
Съгласен тука, един рошляк купи форума и създаде тая медия, пълна секта са. Владимир Йончев май беше, само измекяри останаха при него.
Само че не коментираш фактите, а медията, дето я пуща. Не е верно ли?
Ся ще почнат да се оправдават, че американския империализъм се мъчи да им разковава кочинката.
Кво ти обеща Костадинов, или верно си мислиш, че правите патриотизъм?

Съгласен тука, един рошляк купи форума и създаде тая медия, пълна секта са. Владимир Йончев май беше, само измекяри останаха при него.
Само че не коментираш фактите, а медията, дето я пуща. Не е верно ли?
Ся ще почнат да се оправдават, че американския империализъм се мъчи да им разковава кочинката.
Кво ти обеща Костадинов, или верно си мислиш, че правите патриотизъм?
няма да се оправдават . Коцето не коментира изобщо искането на имунитета на депутатите от Възраждане

Не случайно давам за пример сектите: поведението на Възраждане, както и поведението на техния лидер е сравнимо точно със секта!
Последователите на Възраждане до такава степен са повлияни, че каквото и да каже техния лидер, му вярват безрезервно! И не само това, тези хора са супер активни в разпространението на тези „новини“. За тях това е лична кауза и са готови да се борят до край, за постигането на целта!

Горе